25.1.2024

Oriflame OnColour | Arctic Blue & Holo Taco | Silver Flake Taco

Pitkästä aikaa kynsijuttuja! Miulta löytyy jemmasta muitakin lakkakuvia, mutta ne on lähinnä sellaisia kunhan lakkasin -kuvia :D Yksi lakkakuva taitaa olla vuodelta 2022..

Nyt kuitenkin kaksi vähän uudempaa lakkaa esittelyssä.




Oriflame OnColour -sarjan Arctic Blue, joka on kyllä oikeasti violetti, mutta harvoin violetteja saan violettina kameraan taltioitua :D

Näissä OnColour -sarjan lakoissa on aika pieni ja lyhyt sivellin, tosin ei pullokaan kovin iso ole (5ml). Itse harjasosa on myöskin lyhyt ja leveä, joten se on ehkä hieman kömpelö käyttää.

Tämä lakka oli osana pientä kokoelmaa, jota ei ainakaan uusimmassa kuvastossa enää ole. Saattaa ehkä olla jossain löytönurkassa tmv. ellei ole myyty kokonaan loppuun.



Artic Blue, kynsillä kolme kerrosta. 

Täytyy aikalailla lakata max. 2 kerrosta, sillä ensimmäinen kerros antaa aika läpikuultavan lopputuloksen, mutta onneksi kerrostamalla sävy syvenee ja tulee peittävämmäksi. Tämä on todella kaunis sävy!

Tosiaankin, violetti pohjasävy ja siinä seassa on hopeista sekä fuksiaa (?) shimmeriä.




Lisäsin päälle yhden kerroksen Holo Tacon Silver Flake Tacoa, joka on kirkkaalla lakkapohjalla oleva, hopeisia metallilastuja sisältävä lakka. Juuri sellainen topper, jota voi laittaa minkä tahansa lakan päälle antamaan ekstraa, eikä peitä alla olevan lakan sävyä liikaa.

En ole yhtäkään merkin lakkaa ostanut uutena, vaan tämäkin kotiutui käytettynä viime viikolla, kahden muun Holo Tacon ja yhden Orlyn kanssa :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)