18.1.2024

Kosmetiikkaprojekti | Avon

Helmikuussa tulee päätökseen (eli ihan kohta) miun aikaisempi projekti, eli Projekti 2023 - 2024 -nimeä kantava sarja, joten on aika aloittaa jokin uusi!

Avon ilmoitti lopettavansa Suomessa 31.3.2024 ja siitä se ajatus sitten lähti. Tässä projektissa on mukana 14 tuotetta Avonilta, suurin osa ihonhoitoa, pieni ripaus hiustenhoitoa ja värikosmetiikkaa. Tämä projekti ei ole kuukausittainen seuranta, sillä se saattaisi olla aika saman jauhamista ja kävisi tylsäksi, joten projekti päivittyy aina silloin, kun jokin tuote loppuu.

Moni tuotteista on myös pitkäaikaisia ja käytössä on itselläni kuitenkin myös muita tuotteita, esimerkiksi suihkugeelien osalta, joten mikään tuote ei ihan parissa kuukaudessa tule loppumaan.

Tavoitteena kuitenkin olisi, että ensi vuoden helmikuun alkuun mennessä tuotteet olisivat pois projektista eli noin hieman reilu vuosi aikaa käyttää nämä 14 tuotetta. Kahta tuotetta lukuunottamatta, muut 12 tuotetta ovat korkaamattomia eli täysistä purkeista ja pulloista lähdetään liikkeelle.





Projektiin lähtee seuraavat tuotteet:

Avon Anew Revitalising Micellar Water, 200 ml.
Avon nutraeffects soothe melting gel cleanser, 100 ml.
Avon Care refreshing gel, 150 ml.
Avon Planet Spa The Ayurveda Ritual Soothe & Balance kasvonaamio, 50 ml.


Miulta loppui eilen aamukäytössä ollut putsari, joten nappasin tietenkin tästä projektissa heti käyttöön tuon Avon Care -sarjan puhdistusgeelin sen tilalle :D Muissa tuotteissa luuultavasti vierähtää jokunen hetki, ennen kuin saan pyöräytettyä käyttöön.





Avon Care berry fusion radiance käsivoide, 75 ml.
Avon Care Avocado Oil Replenishing käsivoide, 30 ml.
Avon Power Stay 16 hour shadow stick, sävyssä Bronze Sugar, 1.4 g.


Näistä kolmesta tuotteesta luomiväri on varmasti ensimmäinen tuote, jonka saan korkattua käyttöön. Käsivoiteissa varmasti menee pieni hetki, ennen kuin saan tällä hetkellä käytössä olevat tyhjäksi.






Avon Planet Spa Luxuriously Refining hiusnaamio, 200 ml.
Avon Advanced Techiques Supreme Oils Bi-Phase Spray Treatment, 100 ml.



Garnierin hiusnaamio on tällä hetkellä käytössä hoitoaineen sijaan, se siis tulee tyhjenemään tässä kevään aikana ennen kuin tämän Avonin saan tilalle.

Hiusöljynä on Biozellia ja se pieni pullo on yllättävän riittoisa! Veikkaan, että sen kanssa tullaan myös kevään aikana tiensä päähän, jolloin tämä suihke pääsisi käyttöön.




Avon Planet Spa The Energise Ritual vartalokuorinta, 200 ml.
Avon Encanto Irresistible suihkugeeli, 200 ml.
Avon Far Away Royale In-shower body lotion, 150 ml.


Tästä kolmikosta nostin enimmäisenä suihkuhyllylle Far Awayn, sillä muita tuotteita olen käyttänyt itseasiassa jo ainakin yhdet tuubit viime vuonna, tämä oli niistä mielenkiintoisin ja ei niin tuttu :D Käytän vartalokuorinnassa myös perussuihkugeelejä, joten ihan joka kerta itse kuorinta ei käyttöön pääse ja yksi kuorinta odotteleekin käyttöä loppuun, ennen kuin saan tämän sinne napata.





Nämä kaksi tuotetta eivät ole avaamattomia, olen molemmista ilmeisesti sujauttanut noin 30 ml näytteiksi tilauksien yhteyteen.


Avon Senses Water Mint -suihkugeeli, 250 ml.
Avon Senses Fireside Glow -suihkugeeli, 250 ml.


Water Mintin tuoksu on raikas, nimensä mukaisesti minttuinen. Fireside Glow on taas tuoksultaan tummempi ja menisi varmasti miehiseenkin makuun, omasta mielestäni aika erikoinen tuoksukombo Avonilta.





Näillä 14 tuotteella lähdetään siis porskuttelemaan ja kun joku tuote tyhjenee, teen tilannepäivityksen tämän projektin osalta.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)