9.1.2024

Joulukalenterikatsaus | OPI 2023

Nyt katsotaan OPIn joulukalenterin sisältö!

Kalenterin ostin Kuopion Sokos Emotionista, normaalihinta siellä oli 69.90 €. Koska löysin sovelluksesta alennuskupongin, hinta tippui 51 € tienoille.

Kalenterissa on 25 luukkua, alkuperäisellä hinnalla yhden pullon hinnaksi jää 2.79 €. Kaikki lakat on samankokoisia, eli 3.75 ml.





OPI on nyt jo useampana vuonna peräkkäin alkanut nimetä kalenterin heidän joulukokoelmansa mukaan, niin tänänkin vuonna. Tykkään tästä tyylistä ja siitä, että niitä joulukokoelman lakkoja on myös kalenterissa useampi kuin muutama.

Tuttuun tapaan, sieltä löytyy myös niitä klassikoita kuten Alpine Snow, OPI Ink ja Strawberry Margarita, jotka tupsahtelevat kalenterista melkeinpä joka vuosi.






^Sävyt vasemmalta oikealle: Tickle my france-y, Strawberry Margarita, Cajun Shrimp, Blame The Mistletoe, Rebel With a Clause, Big Apple Red.





^Sävyt vasemmalta oikealle: Alpine Snow, Chill 'em With Kindness, Don't Bossa Nova Me Around, Worth a Pretty Penne, Salty Sweet Nothings, It's A Wonderful Spice.





^Sävyt vasemmalta oikealle: Sickeningly Sweet, Shaking my Sugarplums, OPI Ink, Lincoln Park After Dark, Hot Toddy Naughty, Peppermint Bark And Bite.




^Sävyt vasemmalta oikealle: Put On Something Ice, Yay or Neigh, Let's Scrooge, Five Golden Flings, Hot & Coaled, Start to Finish, RapiDry.
















2 kommenttia:

  1. Minusta tässä on järkevämmät värit kuin Essie kalenterissa. Jotenkin parempi kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä OPIn kalenterista puuttuu ne keltaiset ja oranssit, pastellisävyinen maailma. Tosin, Essie oli tyrkännyt kalenteriin kevättä ja kesää kokoelmien suhteen, joka ei yleensä kovin synkkää värimailmaa ole muutenkaan :'D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)