23.1.2024

Ostoksia | Avon, Oriflame, The Body Shop, Sokos, Lyko, Normal

Tammikuun ostoksia tähän tiistaiseen päivään!


Avonin tammikuun tilaus oli pienehkö, mutta sain kerrankin napattua testiin Advance Techniques -sarjan hiusnaamion! Näiden hinta on pyörinyt aika pitkään siinä 10-11 € kieppeillä, mutta nyt hinta oli 4.95 €, joten tilaisuuteni oli koittanut :D

Glimmerstick -silmänrajauskynä, sävyssä Imperial Plum (6.95 €).
Ultra Colour 60 Seconds -kynsilakka, sävyssä Silver Signs (6.45 €).

Tulossa helmikuun kuvastoon:

Lemon Burst -käsisaippua.
Strawberry Bliss -setti, mukaan kuuluu myös puuvillainen pussukka.





Tämä Oriflame -tilaus on tehty muistaakseni tammikuun alussa, sillä uusi kampanja alkoi 17.1 (päättyy 14.2).

Arctic Ritual geelinaamiot silmänympärysalueelle, nämä voi siis viilentää jääkaapissa ja käyttää uudelleen ja uudelleen.

OnColour -kynsilakka, sävyssä Artic Blue. Tämä lakka nähdään blogissa torstaina.

Blissful Aura -suihkugeeli, tätä sarjaa on ollut joskus aiemminkin myynnissä. Kiva kuitenkin, että sarjassa on ihan tavissuihkugeelikin :D Muita tuotteita oli palasaippua ja olikohan shimmersuihke hiuksille ja vartalolle.

Lisäksi vielä pehmoinen hiuspanta.




Joensuun The Body Shop lopettaa helmikuun loppuun mennessä, perjantaina ohi kävellessäni siellä oli hyllyt aika tyhjillään.

Kaikki tuotteet oli -40%, myös lahjapakkaukset. Pieni valikoima -50% alella, mutta sieltä osiosta ei mikään napannut, että olisin ostanut.

Ostin British Rose -lahjapakkauksen, joka sisälsi pesukukan, käsivoiteen, suihkugeelin ja vartalojogurtin. Camomile Gentle Eye Makeup Removeria jemmaan ja vielä White Musk -suihkugeelikin lähti matkaan.

Iso harmi, että katukuvasta katoaa jälleen yksi liike joka on ollut pystyssä jo 1986 -lähtien, tosin jos liike on ollut tappiollinen jo vuosia, niin eipä sitä kannata kituutella sen pidempään.





Lykolta essencen merry x-mas, mydeer! -topper ja Catricen hopeinen luomiväri, sävyssä Gintastic.




Sokokselta ostin TonyMolyn I'm Avocado vaahtoputsarin, uuden Trind Nail Magic Bufferin ja Fentyn huulipunan, sävyssä Sorta Single.

Fentyn setissä tuli mukana avaimenperä, kotelo ja tietty se huulipuna. Tähän koteloon voi siis ostaa täyttöpakkauksen (n. 26 €) ja hinnaksi tälle koko setille jäi jotain 14 €, kun oli -70% alennuksessa. Näköjään samaa settiä olisi vielä Stockmannilla 21 € hintaan myynnissä tai Sokoksella verkkokaupassa S-etukortilla 30.80 €.





Normalista vähän sitä sun tätä. 

Nuo Pura & Care Foot Bubble Bath -pakkaukset on tosi kivoja! Tosin nämä ei kyllä nimensä mukaisesti vaahtoa, vaan sihisevät enemmänkin vedessä ja antavan jalkakylpyvedelle vähän väriä. Senceltä vähän isompia kylpypommeja eri tuoksuissa tietty.

Joensuun Normalissa oli Revolutionilta aika paljonkin "uutuuksia", sieltä löytyi Monsterit Oy -kokoelma, lisäksi suht uusi Willy Wonka ja Emily in Paris. Lähinnä siis meikkituotteita, ei niinkään oheistuotteita kuten meikkipussit, peilit yms. Ostin Monsterit Oy -kokoelmasta yhden paletin :)

Lisäksi perustuotteita, kuten vanupuikkoja, meikinpoistopyyhkeitä ja laastareita. Herkkupuolelta vaan kaakaota :D




Normalista nappasin myös mysteeripussukan ja alla näkyykin sen sisältö, tämä oli merkitty "kauneus" -nimikkeellä ja hinta 7 € eli 1€/tuote.

Muita pussukoita oli myös, niissä kategoriana siivous, hampaat, meikki.. :D Ja taisi suurin osa olla samalla 7 € hinnalla. Veikkaan, että aikalailla meikki -pussissakin olisi ollut W7 tai Revolutionia.














2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia :) Skin Fresh meikkivoide on saanut nyt huomiota joten rupesi se itseäkin kiinnostamaan hankkia testiin. En ole nyt aikoihin käynyt Normalissa katselemassa mitään. Tykkään kun se valikoima aika usein uudistuu osittain.
    Tosi harmi kun TBS lopettaa mutta ymmärtäähän sen. Ne tuotteet on kuitenkin suht hintavia ja netistä ostan itsekin tarjouksesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Skin Fresh tosiaankin tuli tuossa mysteeeripussissa, oletan että sisällössä oli poistuvia tuotteita (?), ehkä kenties joidenkin sävyjen osilta. Itselleni hitusen liian väärän sävyinen tuo :D

      TBS on kyllä nostanut aika paljon hintojaan, suihkugeelitkin oli ennen sen 6,50 € ja nyt taitaa normihinta olla 9.50 € :S Onneksi heilläkin aika usein, tai siltä ainakin tuntuu, on tarjouksia menossa.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)