30.12.2014

Shopbailuja 3

Tämän postauksen myötä saan ostoksetkin ajantasalle! Jee! :D


Gina Tricotille oli tullut uusia lakkoja, joten piti pistää tilaten;

Snow, Disco Fever, Purple Rock, Soft Pink ja Pastel Dots saapuivat hyiseen Joensuuhun.MiNailsille tein tilauksen ja se tulikin eilen :)
Powder Perfectit; Treetops Glisten ja Candy Canes & Silver Lanes Aglow.

Dance Legendit; TOP603, Pulsar ja Rain.Harlow & Co:lta;

Glam Polish Sunrise Over Sea ja Polished By KPTn ihana thermolakka Do You Wanna Fanta.
BeautyBaysta tilasin lakkoja Black Fridayn aikana ja sain ne vasta eilen käsiini. Suomeen ei sieltä enää "saa" lakkoja tilata virallisesti ja niissä kestääkin paljon pidempään saapuessa.

BB:n omaa sarjaa olevat lakat; It's A Starry Sky On Wall Street, pikakuivattaja, Tinsel Sparkles On Michigan Avenue, Melrose Avenue ja Pennsylvania Ave.

Essien Smooth Sailing.I Love Nail Polishin (ILNP) lakat saapuivat nekin viimein. Tilasin ne ennakkoon 16. marraskuuta ja ne lähtivät matkaan Joulukuun alussa. Lakat jostain syystä menee Italian kautta ja siellä kuulemma käsittely hieman kestää. Osa ei ole saanut tilauksia vieläkään.

Gaia, Open Fields ja Supernova.
Oriflamelta Possess - hajuvesi ja väriä vaihtava muki! Possess tarttui matkaan tuntuvan tarjouksen saattelemana. Lisäksi minulle diilattiin erikseen Apple & Cinnamon -käsirasva, jonka noudin toimistosta :DAvonilla oli ilmaiset toimituskulut, joten tein koetilauksen, ihan siitä syystä, että sieltä saa viimeinkin myös Smarttiin paketit!

Selvityssuihke ja kaksi hiekkalakkaa.Kosmetik4lessiltä muutama Essencen uutuus ja kuinka nohevaa on nimetä samaan kokoelmaan kaksi samannimistä lakkaa? :D

Do You Speak Love?, Snow Alert!, Today Is Fun Day, Snow Alert! ja That's What I Mint!.


Ja ah, löysin Anttilasta Ducktales pelin! Hieman erilainen kuin Nintendolla oleva, mutta kentät on samat vastustajia myöten, mahtava löytö!

On muuten vaikea uskoa, että tämä vuosi on kohta pulkassa, finito, the end :OOnko teillä suunnitelmia ja uusia kujeita ensi vuodelle? ;)

6 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)