26.1.2015

Verkkokaupat esittelyssä

Minulta pyydettiin postausta, missä kerron ostospaikat postikuluineen. Kuvituksena on lakkoja, joita saa joistain paikoista (joitain merkkejä toki muualtakin). Laitan ostospaikkojen yhteyteen muutaman muun merkin, mitä sieltä voi ostaa, mutta parhaiten sen näkee menemällä itse kaupan verkkosivuille.

Huom! kuriiripalvelut voivat olla paikkakuntakohtaisia.

Linkityksistä en hyödy mitenkään. Linkitän tämän postauksen myös Mistä ostan - välilehdelle.Starrily on indie- merkki ja tekee todella hienoja sekä erikoisia lakkoja. Lakat saapuvat noin viikossa ja kolmelle lakalle postikulut ovat 16 $. Starrily on myös Etsyssä.

Dollish Polish on indie- merkki ja sieltä saa teetättää oman kustomlakkansa. Lakat saapuvat noin. neljässä arkipäivässä. Kolmelle täysikokoiselle lakalle postikulut ovat 10,05 $. Dollish Polish on myös Etsyssä ja siellä on sellaisia lakkoja, joita tuolla verkkokaupassa ei ole.

Harlow & Co. myy mm. KBShimmereitä, Models Ownia, Cirqueta, Glam Polishia, Wicked Polishia ja Picture Polishia. Tilaukset saapuvat noin viikossa. Postikulut n. 9,37 CAD/18,75 CAD, riippuen siitä kuinka ison tilauksen tekee (tilaushistoriassa ei näy mitä on tilannut, joten en tarkkaan osaa sanoa).

Foxy Paws on palannut! Oman merkkinsä lisäksi sieltä löytyy mm. Girly Bitsiä. Kauppa sijaitsee Tanskassa, joten tulleista ei tarvitse huolehtia. Postikulut yhdelle lakalla 35 DKK ja sitä useammille 15 DKK. Olen kerranut tilannut, ennen taukoa ja lakat tulivat 3-5 arkipäivässä :)

Starrily


Polishinail möi ennen mm. Golden Rosea ja Flormaria, mutta siirtyi indie- lakkojen myyntiin. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa. Sieltä saa mm. Fun Lacqueria, Glam Polishia ja Powder Perfectia. Postikulut näkyvät reaaliaikaisena sivussa esim. 1 lakan postikulut 2,99 €, kahdelle 3,99 € ja kolmelle 3,99 €, neljälle 6 €.

Head2ToeBeauty myy mm. Color Clubia, China Glazea, Orlyjä sekä Essietä. Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Yhdeksälle lakalle postikulut ovat 27,45 $ (valitse USPS First - Class Mail International). Hedarilla on aina 5 % tarjouskoodi etusivulla.


Kosmetik4less myy mm. W7, Models Ownia, China Glazea ja Orlyä, mutta Essence on se tärkein ;) Edullisia löytöjä niin kynsilakkojen kuin kosmetiikankin parissa. Postikulut kiinteät 6,90 €.Toimitusaika viikko. Huom! Kuriiri toimittaa.

Maquillalia verkkokauppa on Espanjassa ja myy mm. Sleekiä, Essenceä ja China Glazea. Ei omia kokemuksia, mutta Cosmetic Land -blogista on lisätietoja * klik *

Harlow & CO

ILNP myy omia indie- lakkojaan. Toimitusaika on noin yksi-kaksi viikkoa, itselläni meni hieman kauemmin, sillä Italian tulli pihtasi lakkoja. Toimituskulut kolmelle lakalle on 13,75 $.

BeautyBay myy mm. China Glazea, OPIa ja omaa tuotesarjaansa, sekä tietenkin kosmetiikkaa. Ilmainen toimitus yli 14 euron ostoksille. Toimitusaika vaihtelee, sillä itse tilasin kynsilakkoja ja odotin tilausta kuukauden. Laitoin aspaan viestiä ja sain vastauksen, että kynsilakkoja ei saisi suomeen toimittaa, mutta silti niitä saa, toimitusaika on vain pidempi kuin normaalisti.


NailsAve myy mm. OPIa, Zoyaa ja China Glazea. Postikulut esim. viidelle lakalle on 16,40 $, seitsemälle lakalle 20 $. Toimitusaikaa on valitettavasti vaikea sanoa, sillä nyt tilauksissa on pahoja viiveitä. Osa on tilannut jopa marraskuun alussa ja heille on lähetetty alkuperäinen tilaus uudestaankin. Omani olen saanut noin 2-3 viikossa. Jos tilaat täältä, varaudu odottamaan ja olemaan yhteydessä firmaan.

Llarowe myy mm. Dance Legendiä, Models Ownia, Girly Bitsiä ja F.U.N Lacqueria. Toimitusaika n. 1-3 viikkoa, postimaksut painon mukaan. Yli 200 $ tilaukset ilmaiset.


Polishinail

Asos myy esim. vaatteita ja kosmetiikkaa. Mm. OPI, Barry M ja Models Own kuuluvat valikoimiin. Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksille, muuten 3 €. Paketti saapuu viikossa. HUOM! Kuriiri toimittaa.

TransDesign/Nailsupplies ovat samaa yritystä. NS on heidän uudempi kauppansa ja sieltä saa OPIa, kun kirjautuu sisälle. Muuta valikoimaa on mm. Essie, Sation, COlor Club ja China Glaze. Postikulut yhdeksälle lakalle 28,75 $. Tilaus saapuu noin viikossa.

Color4Nails myy mm. Dance Legendiä, Zoyaa, Glam Polishia ja Essietä. Toimitusaika on 1-2 viikkoa. Neljälle lakalle postikuluja 14 $. Täältä näkyy toimituskulut (International), ilmeisesti sitten viime tilauksen, ne ovat muuttuneet.


Kosmetik4less


Hypnotic Polish myy mm. Dance Legendiä, China Glazea, Cadillacqueria, Polish Me Sillyä ja Glam Polishia. Kolmelle lakalle postikulut 10 €. Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksille, 10 € toimitusmaksu kaikille alle 100 € tilauksille. Siihen väliin jääville tilauksille 5 €. Jos haluaa seurantakoodin, niin hinnat muuttuvat hieman, voit katsoa ne tästä. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa. HUOM! Tilaus tuli Matkahuollon kautta kotiovelle.

Wiino Shop myy kynsikoristeita. Tilaus tuli viikossa. Toimitusmaksu omalle tilaukselle 7,50 $.

Chez Delaney myy mm. kynsikoristeita, Mavalaa, Nfu-Ohta ja China Glazea. Jostain syystä heidän nufu tuotevalikoima on todella pieni nykyään (ovatko lopettamassa niiden myynnin?). Toimituskulut näkyvät ostokorissa ja ne taitaa olla 5-7 €, yli 65 € tilaukset ilmaiseksi.


ILNP

Born Pretty Store myy mm. vaatteita, elektroniikkaa ja kosmetiikkaa. Toimitus vaihtelee viikosta pariin kuukauteen. Toimitus ilmainen, seurantakoodin saa 3 $ lisämaksusta.

LightInTheBox on hyvin samankaltainen edellä mainitun kanssa. Myy kosmetiikkaa, vaatteita, asusteita jne. Merkitsee oikean summan paketin päälle eli riski jäädä tulliin. Toimitusaika noin kuukausi ja ilmainen toimitus, lisämaksusta vakuutus.

Lush (UK) myy luonnon kosmetiikkaa. Briteissä tuotteita kehitellään ja tehdään itse, joten siellä on välillä ekslusiivisia tuotteita, jotka lähetetään sitten, kun ne on tehty. Osa tuotteista on sellaisia, mitä suomeen ei tule ollenkaan. Yli 20 kg paketit 16,95 £, alle 1 kg 7,95 £ ja 1-2 kg 9,95 £.

NailsAve


MoYou myy pääasiassa leimauslaattoja ja -lakkoja. Toimitus 1-2 viikkoa. Ilmainen toimitus neljälle laatalle.

Lush (FI) sijaitsee Helsingin asematunnelissa. Postikulut ovat 5,50 € Postiin, 9 € Itella Flexillä. Toimitus noin 2-4 arkipäivää. Voi olla seuraavana päivänäkin jo haettavissa.

Beautycosmetic.biz vaikuttaa pelottavalle, mutta sieltä löytyy kaikkea kivaa. Mm. Essenceä, Flormaria, OPIa ja Golden Rosea, lisäksi paljon muuta kosmetiikkaa. Toimitusaika vaihtelee, mutta 2-3 viikkoa menee useimmiten. Paketit saattavat olla joskus huonossa kunnossa kun ne saapuu. Toimituskulut menevät painon mukaan ja saat tiedon erikseen sähköpostilla. Jos haluat maksaa PayPalilla, sinun täytyy pyytää sitä tilauksen yhteydessä (kirjoitat pyyntösi viestiosioon).

MiNails

MiNails sijaitsee Turussa ja myy mm. Dance Legendiä, OPIa sekä Cadillacqueria. Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Halvin toimitusmaksu on pakettiautomaattiin 5,50 €.

F.U.N Lacquer myy omaa merkkiään, toimitusaika on noin 25 päivää enemmän tai vähemmän. Kolmelle lakalle postikuluja tulee 11,50 $

Mei Mei's Signatures myy mm. Polish Me Sillyä, Glam Polishia, Cirqueta, Dollish Polishia, Starrilyä ja monia muita. Toimitusaika vaihtelee kolmesta päivästä eteenpäin. Neljälle lakalle postikuluja 18,50 S$ (Singaporen dollaria).
iHerb myy luonnonkosmetiikkaa merkkeinä mm. Hurraw! Balm, EcoTools jne. Toimituskulut menevät sitä mukaa kuinka paljon tilaat. Muistaakseni yli 20 $ tilauksista sai postikuluissa hieman alennusta.

Models Own myy omaa tuotesarjaansa; kynsilakkoja ja muuta kosmetiikkaa. Toimitusaika noin 6-8 työpäivää. Toimitusmaksu 14,95 £.

CesarsShop sijaitsee Helsingissä ja myy mm. kynsikoristeita, OPIa, Picture Polishia, Essietä ja China Glazea. Toimitus noin 1-3 arkipäivää. Kirjemaksu 1 €, nouto Postista/Matkahuolto 4,70 €, SmartPost 5,70 €.

Head2ToeBeauty

Pretty myy kosmetiikkaa, koristeita, siveltimiä.. Merkkeinä mm. Hurraw! Balm, Sleek, IsaDora, Nfu-Oh ja Beauty UK. Toimitusaika n. 3-5 arkipäivää. Toimituskulut 1,90 € - 12,90 €.

Cirque myy oman merkkinsä kynsilakkoja. Toimitusaika noin 2 - 5 viikkoa. Postikulut ovat 9 $ ensimmäisestä tuotteesta ja seuraavista 2 $.

NordicFeel myy hajuvesiä ja kosmetiikkaa. Merkkeinä mm. I Love..., Victoria's Secret, Clean ja OPI. Toimitusaika on noin viikko. Yli 59 € tilaukset ilmaiseksi. Muuten 3,50 €.


Cirque

Edgy Polish myy indie -lakkoja mm. Glam Polishia, Darling Divaa, Cirqueta ja Powder Perfectiä. Toimitusaika on 1-4 päivää. Toimitusmaksut menevät painon mukaan, halvin postimaksu on 6,50 €.

Norway Nailsilta  löytyy niin ikään indie -lakkoja sekä peruslakkoja mm. Emily De Molly, Nubar, Picture Polish, Glam Polish, Lynderella ja Spell Polish. Heillä on myynnissä myös oma "LivBox", lisätietoja tästä. Toimitusaika 2-4 päivää, toimituskulut noin. 48 NOK.


MemeBox myy korealaista kosmetiikkaa, sekä yllätysboxeja, joita on aivan hillitön valikoima. Boxeja saattaa tulla useampi kuin yksi boxi viikossa. Kyseessä ei ole joka kuukausi tulevasta vaan vain kertaluontoisesta yllätyslaatikosta, eli voit itse valita kuinka monta boxia ostat. Joissain on spoilereita ja arvosteluja on kiva lukea, että saa jotain käsitystä sisällöstä (=kannattaako tilata). New Box- osiosta löytyy uudet boxit. Postikulut 6,99 $, joissain on ilmainen toimitus ja joskus joitain toimitetaan vain Amerikkaan. Toimitusaika n. 10-20 päivää.

Harlow & CO


Sokos verkkokauppa myy samoja tuotteita mitä myymälöissä, hieman suppeammalla valikoimalla. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää. PKOn pakettiautomaatteihin/ nouto liikkeestä on ilmaista.

BeautyJoint myy kosmetiikkaa mm. Wet'n Wildia, OPIa, China Glazea ja Sally Hansenia. Toimituskulut menevät painon mukaan, toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

Bangerhead myy kosmetiikkaa mm. Make Up Store, I Love..., Deborah Lippmann ja China Glaze. Toimitusaika n. 3-5 arkipäivää. Yli 50 € tilaukset ilmaiseksi, muuten 4,90 €.

Harlow & CO

Bake & Party myy kakkutarvikkeita. Yli 75 € tilaukset ilman toimituskuluja, muuten 5,90 €. Toimitusaika noin 1-3 arkipäivää.

Ullanunelma myy juhla- ja leivontatarvikkeita. Toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää. Postikulut 2,50 € - 7,90 €, riippuen postitustavasta.

Confetti on samaa sarjaa edellä mainittujen kanssa. Toimitus 1-2 arkipäivää. Yli 60 € tilaukset ilman toimitusmaksua, muuten 5,90 €.


Edgy Polish


Fruttini myy Fruttinin tuotteita. Postikulut 14,50 €, toimitus DHL:n kautta. Toimitusaika ei vielä selvillä ;)

enails myy mm. OPIa, China Glazea, Essietä ja Orlyä. Toimitusaika n. 5-15 päivää, toimituskulut 7,99 €/expressillä 19,99 €.

Kauneudenkauppa on virallinen OPIn maahantuoja. Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin, muuten 5,90 e. Toimitusaika 1-2 arkipäivää.


Head2ToeBeauty


Kiko myy oman sarjansa tuotteita. Toimituskulut alle 49 € tilauksiin 13,90 €. Yli 49 € tilauksiin 8 €. Toimitusaika vaihtelee, mutta n. 1-2 viikkoa.

Sisustuskauppa myy Yankee Candleja sekä sisustustarvikkeita. Ilmaiset toimitukset yli 80 € tilauksiin, pakettiautomaatteihin 3,99 €. Toimitusaika n. 2-4 päivää.

Ebay on maailmanlaajuinen "verkkokauppa", missä myös yksityishenkilöt voivat myydä tuotteita. Toimitusajat ja postimaksu vaihtelevat myyjittäin. Jokaisella maalla on myös omat Ebay -sivut, missä on eri tuotteet kuin tuossa yleisimmässä, esim. Saksan omilta sivuilta löytyy helpommin Essenceä.

Nettioutlet myy hajuvesiä ja kosmetiikkaa. Täältä voit tehdä edullisia löytöjä ja myynnissä on myös ns. testeripulloja, joita näkee kaupassa (n.100ml) jotka on halvempia kuin ne pienemmän pullot (30 ml / 50 ml). Toimituskulut 6,99 €, yli 100 euron tilauksen ilmaiseksi. Toimitusaika n. 1-9 päivää, lisätiedot täältä.


Models Own


Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä, lisäilen tarvittaessa muita kauppoja ja jos jotain jäi hampaankoloon niin saa kysyä :)


Dollish Polish
* Huomio, joillain yrityksillä myös kirjetoimitus (esim. MiNails), mutta olen hinnat ottanut yleisesti kauppojen verkkosivuilta, eikä siellä ole aina kaikkia tietoja esillä.

14 kommenttia:

 1. Kiitos tästä postauksesta! ^_^ Tuun kurkkimaan, usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Oli vaikea muistaa kauppoja mistä on tilannut, kun kaikkia ei ole suosikeissa.

   Poista
 2. Selvensi mun ajatuksia kovasti! Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Oo, tää oli hyvä postaus! Kiitos että viitsit tehdä tämän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä reilu kolme tuntia meni + muutama uusi salasana piti pyytää verkkokauppoihin :D

   Poista
 4. Älyttömän hyvä ja kattava postaus! Suuri kiitos tästä :) (lompakko ei kiitä niin kovasti :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman verkkokaupan jätin pois esim. Mimax, cdon ja discshop, mutta nekin voin lisätä tarvittaessa :D

   Poista
 5. Kiitos tästä listauksesta! Hyödyllistä tietoa.

  VastaaPoista
 6. KIITOKSET MIMOSA ! Minä ainakin pyysin tätä postausta ja sä ihana oot nähnyt kauhean vaivan , TÄNX!!!! Lisäsin suosikkeihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, ihan suosikkeihin! Yhden putiikin kohdalle päivitän vähän enemmän tietoja, kunhan saan paketin.. :D Tilasin tieteen nimissä!

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)