11.6.2015

Avon - kamp. 8 tilaus

Avonin paketti saapui jo sata vuotta sitten, tilaan yleensä heti kun kampanja vaihtuu, sillä yleensä ne erikoisemmat tuotteet myydään loppuun hetkessä esim. minikuvaston tuotteet. Tosin tilaaminen alussa on hieman hankalaa, sillä kuvat ja demojen tekstit on miten sattuu, siellä lukee yleensä liirum laarumia, joskus saattaa vilahtaa venäjän tai viron kieltäkin :D

Tämä kampanja loppuukin kohta, sillä 17.6 klo 23.59 on viimeinen mahdollisuus tilata, heti klo 00.00 tulee taas uudet tekstit ja kampanjat. Nettikuvastoon pääset tästä.



Mie tilasin seuraavat tuotteet;

Peppermint & Verbena shampoo (700ml) 4,95 €, sivu 147. Paperikuvastossa on tuoksutuskohta ja no.. niin. Kirosin kun tätä ei ole pienemmässä pullossa, mutta kaadan tätä sitten johonkin tyhjään pulloon, että on hieman helpompi käyttää :D

Acai Berry & Shea - hiusnaamio (125ml) 3,25 €, sivu 146.

Liquid Extraction -finnejä hoitavat liuskat (30ml) 6,95 €, sivu 110. Levitetään iholle, annetaan kuivua ja sitten repäistään pois.

Green Tea & verbena -setti (tulossa kampanjassa 9, tilattu demona). Settiin kuuluu suihkugeeli, vartalovoide ja tuoksusuihke, jonka annoin tilaajalahjana eräälle toiselle.

Safina - kaulakoru 14,95 €, sivu 129. Sisältää 33 kirjainta. Harmi, että n-kirjainta ei ole kuin yksi, sillä nyt en voi omaa nimeäni tuohon laittaa, vaan pitää keksiä jotain muuta.





Onko hintatiedot näissä postauksissa turhia, vai antaako se jotain suuntaa hintatasosta? :D









6 kommenttia:

  1. Noi kirjain korut oli kova juttu joskus markkinoilla,tosin ite ei tullu ostettua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Nominatiolla on myös niitä kirjain palasia. PowerParkissa oli myös yksi myyjä, joka myi rannekkeita ja niihin kirjaimia :)

      Poista
  2. Hinnat on hyvä juttu! Eipä ole koskaan tullut Avonia testattua... Miksihän siitä tulee mieleen jenkkiläiset saippuasarjat? Outo mielleyhtymä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Avonia on ainakin nähty Saksikäsi Edwardissa! Vaikkei saippuasarja olekaan.

      Poista
  3. Mä testasin juuri noita liuskoja ja petyin kovasti... Ei mitenkään hyvälaatuisia.

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)