17.2.2017

Don't Rain On My Parade / Lush

Lushille tuli 4.2 uusia tuotteita pysyvään valikoimaan!

Osan tuotteista olen bongannut jo viime vuonna Brittien sivuilta, mutta mukava nähdä näitä nyt meilläkin :) Esimerkiksi Needles and Pines sekä 93 000 Miles ovat itselleni tuttuja rapakon takaa viime vuodelta.

Pyysin muutaman tuotteen Lushilta testiin, joten tässä niistä pienet arvostelut. En hyödy linkeistä mitenkään, kuten en koskaan muutenkaan.


Don't Rain On My Parade (100 g/9,95 € ja 200 g/19,95€).

Tästä suihkugeelistä löytyy tuorepuristettua mustikkamehua, reilun kaupan vaniljaa sekä orvokkia.

Tuoksu on kukkainen, makea. Väriltään tämä on vihertävävänsinistä, pullon läpi väri on tummanmetsänvihreä, koostumus samanlainen kuin muissakin Lushin suihkareissa :)

Vanilja tuo tähän omasta mielestäni/nenästäni hieman sellaista lämpöä, olematta täysin tajunnanräjäyttävän kukkainen.Don't Rain On My Parade

 
 
Atomic -hammastahnajauhe (12,95 €).
 
Tästä jauheesta löytyy kahvia, neilikkaa ja inkivääriä joka selittääkin sen, miksi tämä tuoksuu piparkakkutaikinalle, johon on viskattu reilu annos mausteita. Tuoksu ei siis ole ihan niin lempeä kuin oikeassa taikinassa, vaan pistävämpi.
 
Lisäksi ainesosista löytyy mm. kanelijauhetta, kardemummajauhetta, valkopippurijauhetta ja kaoliinisavea.
 
No johan oli elämys! Tuntui ihan kuin harjatessa olisi hieronut maustekakkua hampaisiin :D
Mieheke piti tätä outona ja sanoi, että jälkimakuna oli pippurinen tunne, näillä sanoilla hän sen kiteytti;  kuin jauhelihakeitossa ollut kokonainen maustepippuri, jota kerkeää puraista.
 
Itse en tuota pippurisuutta huomannut, vaan jälkimaku oli hyvinkin mausteinen. Juurikin sellainen maustekakkumainen triplalla mausteita.
 


AtomicUltrablast -hammastahnajauhe (12,95€).


Toisin kuin edellinen jauhe, tämä luottaa mintun ja wasabin voimaan.

Kuten Atomicista, tästäkin löytyy kaoliinisavea, mutta lisäksi myös mm. piparminttuöljyä, viherminttuöljyä, ranskalaista luomulaventeliöljyä sekä wasabijauhetta.

Tuoksu on hyvin, hyvin minttuinen. Muistuttaa yhtä purkkaa, jota oli minun nuoruudessani (ei Jenkki tai Airwaves), mutta nykypäivänä tätä voisi verrata Jenkin Peppermint -purkkaan, mutta voimakkaampana.

Vaikka tämä tuoksuu viattomalle, käytössä tuo wasabi aiheuttaa hieman sellaista kihelmöintiä. Huomasin myös mistä kohti olin purrut huuliani. Vaikka harjatessa ei vielä ole raikasta tunnetta suussa, yllätyin miten raikkaaksi suu tuli harjauksen jälkeen. Ihan kuin ns. normaali minttuinen hammastahna/muu.

Ultrablast


En suosittele hengittämään ulospäin, kun dippailet jauhetta hammasharjaan ja ohjaat harjan suuhun. Nimimerkillä pöllyää kivasti :D
*postauksen tuotteet saatu, en hyödy linkeistä.Lushilla on kaksi kivijalkamyymälää Helsingissä, Asematunnelissa sekä Mannerheimintiellä. Me kauempana asuvat voimme kurkkia tuotteita verkkokaupasta.


Pääset uutuustuotteisiin tästä.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo! Ne tabletit on myös jänniä, mutta enemmän tykkään näistä jauhoista.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)