25.7.2017

TOP 3 - Kesän tuoksut

Tänään kurkkaillaan tuoksujen maailmaan ja esittelen kesän TOP 3 hajuvedet!


Oriflame My Naked Truth (40,00 €/ 50 ml). On sopiva juuri sellaiselle, joka tykkää hajuvesistä, mutta ei halua niiden erottuvan räiskyvänä tuoksuna, esim. liian kukkaisena tai makeana.

Tämä tuoksu on mieto ja onnekseni tämän tajusin tilata! Tälle tuoksulle on myös vartalovoide, mutta sitä en ole vielä kokeillut.


Tuoksu on kuin osa sinua, se on sekä luonnollisen naisellinen että hienostunut. Tuoksun pehmeän puuterisessa puuvillankukassa on syvyyttä, joka tempaa sinut syleilyynsä.


My Naked Truth


The Body Shop White Musk L'Eau (20,00 €/ 30 ml sekä 35,00 €/ 100 ml). Pidän alkuperäisestä White Musk -tuoksusta, joten olin tohkeissani kun tämä julkaistiin. Ja kyllä, liikkeen kautta kotia L'Eau mukanani. Saatavilla myös suihkugeeli ja vartalovoide.

Tuoksu on raikas, ripauksella kuitenkin kukkamaisuutta mutta omasta mielestäni ei liikaa, muuten olisi tuoksu jäänyt ostamatta :D


Makean raikas sekoitus päärynää, jasmiinia, kieloa, ruusua ja myskiä.


White Musk L'Eau


Avon Scent Essence Lime Verbena (21,00 €/ 30 ml). Valitettavasti tätä ei ole enää saatavilla, mutta saman sarjan muita tuoksuja kyllä. Lime verbena tuli myyntiin silloin, kun L'occitanen Verbena tuotteet olivat kaikkien iholla. Scent Essence -sarjan tuoksut soveltuvat kerrostettaviksi eli tuoksuja voi yhdistellä.

Tuoksu on kivan vihreä ja sitruksinen, raikas.Lime Verbena
Jos näistä kolmesta pitäisi valita vielä se parhain, olisi se L'Eau! Isot pisteet myös hinnasta, joka ei ole niin korkea kuin itse sen oletin olevan. Voittaa euron mitalla Avonin ;)


4 kommenttia:

 1. TBS White Musk L'Eau olisi munkin valinta:). Myskin tuoksu on ihana. Joskus vuosia sitten käytin HenkkaMaukan myskihajuvettä, mutta ei sitä ole ollut myynnissä ainakaan 10 vuoteen. Täytyypä muistaa tsekata tuo TBS:n versio seuraavan kerran, kun olen kylillä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään siitä White Musk -tuoksusta myös! Yllätyin ehkä kaikkein eniten tästä hinnasta, ei huono ollenkaan :D

   Poista
 2. Täältä löytyy myös My Naked Truth. Olen vierastanut sitä hieman viime aikoina ja suunnittelen myyväni sen, koska tuo tuoksu on todella voimakas ja kestää pitkään iholla. Voi olla että se on minulle liian vahva, mutta ehkä täytyy antaa sille vielä mahdollisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun nenään se on mukavan mieto ja huomaamaton :)
   Toivottavasti kuitenkin löytyy ostaja, jos myyt. Itse myyn fb:ssä, mutta kiitos uudistusten kuvat ja tekstit eivät nouse enää ekaksi syötteeseen :( Pitäisi aina tehdä uusi ilmoitus, että ryhmän jäsenet saisivat ilmoituksen.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)