17.2.2018

Ostoksia, osa 9

Lauantain ratoksi hieman ostoksia! Voisi sanoa, että kaikki on alennuksista ostettuja paitsi essencen käsivoide. Avonit ja Oriflamet eivät oikeastaan koskaan ole normaalilla hinnalla muutenkaan, jos on, niin silloin en yleensä osta niitä :D

Jos haluatte jotain kommentteja koskien jotain tuotetta, niin saa kysyä. Suurinta osaa olen jo käyttänyt, pois lukien miesten tuotteet.
essencen winter dreamin' -kokoelman käsivoidetta ostin toisen kappaleen, kun sattui eteen tupsahtamaan. Tässä on purkista katsottuna ihan pientä shimmeriä, mutta se ei käsissä näy. Koostumus on kuohkeaa.

Tokmannin aleostokset näit jo aiemmin täällä.

Lorealin (violet vendome) ja Alessandron (glitter queen) lakat ovat Sokokselta.
Urban Decayn Naked Basics oli kiva alelöytö, kuten myös NYX Cosmeticsin Wicked Lippie (trickery).

Avonilta uusia mark. epic lip -huulipunia sävyissä wink of pink, spellbound ja blue suede. Mattahylsyissä olevat kaverit ovat nimeltään hot plum ja electric pink. Nämä kaksi olivat uutuuksia jo aiempiin mattapuniin. Blue suede löytyy miun instasta :)

W7 Pillow Talk mattapuna on samanlainen kuin Lorealin vastaavat, näissäkin on vaahtomuoviapplikaattori ja itse väri on korkissa. Tämä on sävyssä Romance, tosi nätti. Omille huulille hyvin huomaamaton sävy. Mukavan tuntuinen huulilla, kuin ei olisi mitään.

Colorista väri, koska en kestovärjää enää hiuksia, niin nämä on sallittuja ;) Tämä oli ainoa tummalle tukalle tarkoitettu sävy alennuksessa, joten nappasin sen. Punaisesta teinkin juttua, klik! Toinen suositeltava sävy tummille onkin tuo punainen. Jos kiinnostaa tästä sävystä postaus, niin voin sen toki tehdä.

Santen suihkugeelejä, en ole aiemmin kokeillut ja tuo kirsikka kiinnostaa. Koska se voi olla hyvä tai tosi huono.

Loreal puskee uusia kasvonaamioita ja nappasin tämän itselleni, samoin testiin myös Aloe Water.

Garnierin Moisture Bomb onkin jo tuttu juttu. Tämä on sarjan päivävoide pumppupullossa, yövoiteesta en pitänyt.


Oriflame julkaisi uuden loving care -sarjan ja nappasin siitä kaikki. Näissä on tuoksuna mantelimaito ja hieman epäilevästi kokeilin, näin mantelin vihaajana. Tuoksu oli yllätys, sillä se on kyllä tunnistettava manteli, mutta tuoksu miedontuu iholla ja siitä tulee siedettävä. Ikäsuositus tälle sarjalla on 3 +.

Lisäksi kaksi silmänympärystuotetta. Toisessa on viilentävä, metallinen roll-on palleroinen ja neste on kirkasta. Hoikempi tuubi sisältää voidemaisen koostumuksen.
LUSHin alennuksista kotiutin Santa's Christmas suihkugeelin, pari kylpypommia ja huulikuorinnan.

Avonilta tilasin pari suihkugeeliä. Suosikkini jogurtti -sarjan suihkarin ja poistuvan milk & honey -suihkarin.

MyLookilta tilasin kaksi Garnierin dödöä, Lorealin miselliveden ja Holika Holikan puhdistusvaahdon. Tilasin myös muutakin, mutta ne matkasivat yllätysboxissa Heidille! Voit kurkata sisällön täältä.


Yvesin aleostoksista tarttui kolme pakettia vanulappuja, nämä on tosi hyviä! Lappuset on tikattu, joten ne eivät hajoa.

Misellivesi, shampoo ja suihkugeeli.

Oriflamelta tuoreempana tilauksena uutuus suihkugeelit New Zealand Tranquillity ja miesten New Zealand Journey. Ruusu tender care -kokoelmiini. Miesten tuotesetti.
Toimituskulutuotteena eco beauty kasvonaamio.
// Tänään tulee ensimmäiset asunnonkatselijat, jännää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)