22.4.2018

Avon Mark. Gel Shine - Cosmic Flush, Futurist ja Holographic Capture.

Avonilta tulee uusia kynsilakkoja merenneitomaisella teemalla. Kerkesin alussa jo innostua kuudesta erilaisesta holosta, mutta kävipä niin, että meidän valikoimiin tuli vain kolme (Briteissä taisi olla jopa yhdeksän erilaista holoa) ja ne loput kolme lakkaa olivat enemmänkin helmiäisiä, pöh. Tilasin siis ne kolme holoa.

HC -lakkaajalle nämä eivät tarjoa mitään mullistavaa, mutta konsulttien asiakkaille kenties jotain uutta.






Cosmic Flush, kynsillä kolme kerrosta. Riippuu lakkaajasta, niin kaksi kerrostakin voi olla peittävä, jos lakkaa paksulti. Ohuilla kerroksilla vaati ainakin sen kolme ja näin lakka kuivui nopeasti. Yhdellä ohuella kerroksella lakkaus on todella läpikuultava ja omien kynsien keltaisuus paistoi läpi.



Cosmic Flush

Cosmic Flush



Futurist, kynsillä kolme kerrosta. Samat ominaisuudet kuin Cosmic Flushillakin eli lakkaajan tyylistä riippuen peittää varmasti jo kahdella kerroksella.

Jos olet violetti iskee holona, niin kannattaa napata ostoskoriin :)



Futurist

Futurist



Holographic Capture, kolme kerrosta. Tämä vaati helposti itselleni sen kolme kerrosta, sillä kahdellakin kerroksessa kynsien keltaisuus puski läpi, eikä se ole kaunista katsottavaa :D Hetken kyllä mietin, että peittääköhän tämä ollenkaan miun kynsien pohjasävyä, mutta onneksi kolmas kerros pelasti + aurinko, joka hämää kimalluksella.

Omasta mielestäni tämä oli näistä kolmesta kaikkein ohuin koostumukseltaan, vaikka eivät muutkaan kovin paksuja ole. Punainen, Cosmic Flush, ehkä hieman paksumpi.



Holographic Capture

Holographic Capture






Lakat ovat saatavilla 3.5 alkavassa 7 kampanjassa, hintaan 3,75 €/kpl.






2 kommenttia:

  1. Hintaansa nähden nättejä hololakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normihinnan unohdin laittaa, mutta se on 10 € :D Onneksi nämä on kuitenkin aina jossain tarjouksessa useimmiten.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)