30.5.2018

Ostoksia, osa 10!

Muutama ostosräpsy menneiltä viikoilta.





Olin ihan kotikotona noin 1,5 viikkoa ja halppiskaupasta tuli ostettua kaksi settiä frisbeegolf -kiekkoja. Nykyisillä kotihoodeilla on ihan parin minuutin kävelymatkan päässä yhdeksänratainen rata (melkeinpä takapihalla!).

Äitienpäivänä siis lähin kotia ja piipahdettiin Lidlissä ennen kotimatkaa. Sieltä tarttui kolme vartalonkuorintaa ja kolme käsisaippuaa, lisäksi neule sekä keittiönpöydälle pöytäliina.






Pilkon Citymarketissa oli essencen adventure awaits trend editionin tuotteita ja nappasin kokoelmasta luomiväripaletin.

Carlsonilta tarjouskorista viimeinen multiglitter Tangle Teezer alennettuun hintaan! Tätä kuosia olenkin himoinnut jo kauan. Carlsonilla ei taaskaan ollut mitään essencen te -kokoelmia, mitä ihmettelen suuresti. Samat normituotteet oli nyt siinä syvennyksessä, kuin aikaisemminkin (silisponge ja meikinkiinnityssuihke).






Sokoksen verkkokaupan pieni tilaus, oikeastihan lähdin ostamaan tuota hiuskuorintaa, mutta nappasin pari muutakin tuotetta :D

Garnierin hiustuotteita voin ainakin tuoksun perusteella, joka tulee jo pullon kuoren läpi, suositella kookoksen ystäville.






Oriflamelta jakson 7 tilausta ja huulirasva taisi olla jo aikaisemmalta 6 jaksolta, tilasin kyllä muutakin, mutta en muista mitä :D






Avonilta myös 7 kampanjan tilausta.

Uutuutena tuli valikoimiin vanulappuja, höylät ja viilentävät silmänympäryslaput. Tilasin myös kynsilakan ja se nähtiinkin jo täällä.

Vanulappupussi näyttää pieneltä, mutta siinä on 100 kpl ohuehkoja, melkeinpä liinamaisia vanuja. Saa nähdä minkälaisia on käytössä, kun ovat kynsilakanpoistoon tarkoitettuja.










2 kommenttia:

  1. Onpas nättejä vartalokuorintoja Cieniltä. Ne on varmaan jo menneet kuumille kiville... ei ole ainakaan tullut vastaan omissa vakio Lidleissä. Arvaahan sen!
    Garnierin kookoshiustuotteet on ihania:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän muistella missä päin ne oli Lidlissä.. Nestesaippuat oli kassojen lähellä, kuorinnat (ehkä) jossain seinän lähellä ennen vessapapereita jne.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)