1.4.2019

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 39

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."

Yritän saada näihin loppuneisiin sellaisen rytmin, että ne tulisivat suunnilleen kuukauden alussa suhteellisen reaaliajassa, eikä useita viikkoja aiemmin. Näin ollen selkeyttäisi kuukauden loppuneita tuotteita.


Teksti kirjoitettu 29.3, jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.





Tein jälleen huulituote inventaariota ja nämä lähtevät roskiin. Kokeilin melkein kaikkia vielä huuille viimeisen kerran ja nämä olivat ne "no, no" -tuotteet, jotka eivät voittaneen arpaa, jolla sai jäädä kokoelmiin.

Oriflame TheONE  Colour Unlimited Matte Lipstick, Soft Rose.
Makeup Revolution, Reign.
NYX Soft Matte Lip Cream, Stockholm.
Maybelline Baby Lips, Hot Cocoa.
Freedom Lipstick, Storm-trooper.
Avon mark. Liquid Lip Lacquer Matte, Pinking About You, Whipped Latte (tällä sai ns. meikkivoidehuulet aikaan omalla ihosävylläni) ja Flushed. Flushedin koostumus oli aika kuivakka ja en saanut sitä levitettyä nätisti.
Oriflame, ilmeisesti Giordani Gold -sarjan joku nudepuna. Sävynnimi on venäjäksi, niin en osaa sanoa tarkemmin.




Avon Senses Citrus Zing After Shower Body Mist. Suihkutettava vartalovoide, jonka toiseksi viimeinen kappale on tässä. Vielä yksi ja sitten loppuu, kokonaan. Snif :(

Lemon Juice & Glycerin, klassikokäsivoide muuntautui kuorinnaksi, joka tuntuu olevan ainoa käsienkuorinta jonka kaupasta löytää. Paikallisesta Prismasta ostin kaksi alelaarista, eli sieltä ainakin poistuu/uusiutuu. Sitruunainen, merkille tuttu tuoksu. Kuorivana ainesosana riisirakeet.

Balade en Provence -käsivoide. Tuoksuu punaisille (joulu)omenoille. Purkissa on 30 ml ja muu on tyhjää tilaa, hinta näillä noin 9,90 €/kpl. Omaan makuun aina hintavaa, mutta löysin itseasiassa toisen tällaisen alelaarista, niin ostin sen pois. Suosikkini on ehkä se päärynä kuitenkin.

TonyMoly Pokémon Eevee -käsivoide, oli miulla yökäytössä. Tuoksu toi mieleen aurinkovoiteet :D

Pielor Mango & Strawberry -käsivoide, tuoksuyhdistelmä kuulostaa herkulliselle, mutta oli voiteessa aika tylsä. Todella tuhtia voidetta!

Loccitane Verveine -geelikäsivoide. Tämän pitäisi olla viilentävä, mutta en ole sitä itse huomannut. Jos laittaa liikaa, voide alkaa murustumaan. Tykkään Verveine -sarjan tuoksusta.

Oriflame My Naked Truth Perfumed Body Cream. Samaan tuoksuperheeseen tuli hajuvesi, joten ostin tämän vartalovoiteenkin. Käytin näitä erillään, enkä oikein tykännyt vartalovoiteen tuoksusta, hajuvesi on kivempi. Muistaakseni molemmat on poistuneet valikoimasta?

Delia -kynsilakanpoistoaine. En osaa sanoa toimivuudesta, kuin että lakat kyllä lähtee, mutta seassa on muutakin poistoainetta, sillä sekoittelen niitä keskenään, kun pumppupullo alkaa tyhjetä.




Miksi näitä on näin paljon...

Tatcha Luminous Dewy Skin Mask x 2 saapui tammikuun Boxycharmissa, 12 $ kappale on näiden hinta, mutta oi, tykkäsin kyllä ja käytinkin nämä aika nopeasti pois :D

Berrisom Cocktail Receipe Mask Peach Crush. Tuju alkoholin tuoksu, mutta haihtuu sitten pois. Tykkään näistäkin.

Suosikkejani on Mizonin naamiot, vaikka näissäkin on hienoinen alkoholin tuoksu aluksi. Tällä kertaa loppui kaksi Joyful Time Essence mask Vitamin Clear & Gloss -naamiota.

Avonin Sugar Maple Glass Effect Hydrogel Face Mask, Instassa kuva miltä näyttää kasvoilla. Kaksiosainen geelinaamio, jota ei kannata runnoa ja rypistellä, sillä hajoaa aika helposti.

My Skin Panda & Kitty Face -kasvonaamiot. Tokmannilta ostin, kun halvalla sain. Eläinkuvioiset kasvonaamiot, ihan ok.

Tony Moly Fresh To Go Coconut & Pomegranate Mask Sheet. Tykkäsin enemmän granaattiomenan tuoksusta, mutta nämänkin perinteisiä kasvonaamioita :)

Avon Cica To Soothe and Restore Glow -kasvonaamio. Täällä tilannekuva tästä naamiosta, joka on tällä kertaa samankaltainen kuin muutkin, mukava ohuehko.

Baviphat Secret Receipe Juicy Mask Sheet Pomegranate, tykkäsin tästäkin. Granaattiomenan tuoksu vaan toimii näissä kasvonaamioissa :D

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask -kasvonaamio näyte, joka tuli joulukalenterissa. Tässä on tismalleen sama tuoksu kuin Avonin ruusunaamiossa :D Molemmissa on myös terälehden palasia antamassa ulkonäköä naamiolle. Tykkäsin :3

Freeman Plumping manuka honey + nectarine lip mask. En tykännyt, huulet tuntui todella kuivilta tämän jälkeen :S

Freeman Hydrating aloe + seaberry -kasvonaamio. Oi, tämän tuoksu oli niin hyvä! Raikas, mutta hieman makeahko tai jotain :D

Freeman Pore Cleansing strawberry + mint -kasvonaamio. Tässä tuoksuyhdistelmä ei oikein ollut makuuni, mintusta huolimatta ei ollut raikas, mutta tämä ei saa ääntäni.

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Todella puhdistava ja tehokas kasvonaamio epäpuhtaalle iholle. Hieman nipistelee, mutta en saanut kasvojani punaiseksi tmv. Käytin tämän jälkeen mustapäälappua ja töhnä irtosi todella hyvin. Tällä naamiolla iho tulee todella pehmeäksi ja sileäksi. Ostaisin uudelleen, jos tätä ei olisi jo toista purkkia joulukalenterin ansiosta :D


Kaikilla kasvo- ja huulinaamioilla ohjeellinen vaikutusaika 10-20 minuuttia.





Natura Siberica hiuspohjakuorinta, joka tuoksuu vadelmasiiderille. Tuoksu alkoi hieman tympiä, mutta onneksi vaikutusaika on vain 3 minuuttia. Ostaisin kyllä silti uudelleen :)

Avon Verbena & Peppermint -shampoo. Tuoksu on raikas, verrattuna samaisen sarjan hoitoaineeseen, joka on hieman tunkkainen. Tästä shampoosta tykkään, tämä oli kotikotona käytössä.

The Body Shop Fuji Green Tea shampoo ja hoitoaine. Tykkäsin! Tunnistettava teen tuoksu, joka ei ole liian vihreä. Nämä tuli joulukalenterista.

Dermosil Arganöljyshampoo, oho! Vaikka en tuoksusta tykkää, niin tämähän oli ihan kelpo shampoo :) Toinen tuubi odottaa käyttöä, välillä muitakin pitää käytellä.

Dermosil Sensitive shampoo. Tämä taas ei oikein vakuuttanut, sain vaahdottaa kahdesti, että tunsin oloni hiuksista puhtaaksi. Yleensä pärjään yhdellä vaahdotuksella, sillä en käytä muotoilutuotteita.

AC Sweet Winter Gingerbread -suihkugeeli. Piparkakuntuoksuinen, mutta tässä oli ripaus jotain muutakin, ei siis aidon oikein piparkakun tuoksu.

Avon Gingerbread -kyplyvaahto. Tässä oli oikeamman piparkakun tuoksu, tämä kului loppuun käsisaippuana sekä suihkugeelinä.

The Body Shop Banana -suihkugeeli. Selkeän banaaninen ja sinnikäästi käytin tätä, kunnes loppui. Nyt jotain muuta kuin banaania, kiitos!

Imperial Leather Relaxing Lavender & Jasmine -suihkugeeli. Pehemän laventelinen tuoksu, ehkä hieman miehisen tuoksuinen :O

Zoella Beauty Milky Way Bath -powder. Antaa kylpyvedelle maitomaisen värin, tuoksuna tässä oli vanilja sekä piparminttu. Pussista riittää kolmeen kylpyyn tai tietty enemmän, jos käyttää jalkakylpynä. Kuplia tästä ei tule, vaan niitä halutakseen esim. kylpypommi kannattaa laittaa. Ei ihan suosikkituoksuni.

The Body Shop African Ximenia Scrub. Saatiin pari vuotta sitten The Body Shopin tapahtumasta ilmaiseksi, ja nyt sain käytettyä tämän. Tuoksu oli ihan ok, mutta käytössä en tykännyt. Oli todella voidemaista ja jäi kuorintahanskaan kiinni, vaati lämmintä vettä, että suli iholle.




Avon True nutraeffects -misellipyyhkeet. Tykkäsin näistä, alkoivat vaan aika nopeahkosti kuivua. Voisin joskus ostaa uudelleen, ei poista kunnolla meikkivoidetta jne. vaan sopii paremmin ihon raikastamiseen ja simppeliin puhdistamiseen.

Lumene KIRKAS Heleyttävä puhdistusvoide. Ei. Tämän voiteen tuoksu haisee jo pakkauksen ulkopuolelle ja tarttuipa sitä myös ainakin yhteen puuteriin, ehehehee. Ei. Ei jatkoon.

Avon clearskin -misellivesi. Ihan jeba. Tuoksuu hitusen muoviselle, tykkäsin kuitenkin.

Yves Rocher Hydra Vegetal kosteuttava misellivesi. Tässä, kuten puhdistusgeelissäkin, oli raikas, vesimäinen tuoksu (omasta mielestäni). Tämä miseli jätti kasvoille hieman liukkaan, öljyisen pinnan.

Yves Rocher Hydra Vegetal Ultra Fresh -puhdistusgeeli. Sama tuoksu kuin ylläolevassa. Tykkäsin tästä enemmän kuin misellistä.





Rituals... watermelon & pomegranate -kynttilä. Viimeinen kynttilä viime vuoden joulukalenterista. Ei ole ihan omaan makuun tuoksunsa puolesta, mutta paloi todella hyvin loppuun asti.

Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum. Sain tämän kaverilta hieman käytettynä ja käytin sitten itse loppuun. Mukava raikas, vesimäinen tuoksu ja pullosta saa vautettua loput pois, kun pipetillä ei seerumia enää nouse. En kuitenkaan ostaisi itse.

Rituals... The Ritual of Dao, white lotus & yi yi ren. Sänky- ja vartalosuihke. Käytin tätä aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa. En ihan ihastunut tähän tuoksuun ja tämä 20 ml kokoinen olikin juuri sopiva siihen testaustarkoitukseen.

Nivea Essentials Urban Skin Detox Night Gel Cream. Sopii hyvin rasvoittuvalle iholleni talvisin ja kesäisin, eikä kasvot jää tahmeaksi tai tartu tyynyyn kiinni. Tätä onkin uusi purkki jo menossa.

Zendium -hammastahnan mainoksen näin hammaslääkärissä jossa käyn. Sieltä sain kipinän ostaa tämän ja en huomannut valkoisempia hampaita ja maku oli aika tylsä. Muistaakseni ei vaahtoa, saatan muistaa väärinkin :D









Oliko loppuneissa mitään sinulle tuttuja tuotteita?















2 kommenttia:

  1. Tuo hiuspohjakuorinta pitääkin laittaa korvan taa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vaan varautua tuohon tuoksuun :D Tilasin nyt Kicksistä uuden kuorinnan ja siinä taisi olla tuoksuna omenasiideri.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)