25.4.2020

Boxycharm maaliskuu 2020 - Pretty Edgy + add on -ostos.

Maaliskuun Boxycharm tuli jälleen kerran todella isossa laatikossa, vaikka mitään suurempaa siellä ei sisällä ollut. Pakettia käännellessä sisältö siis liikkui, oletettavasti suurempi laatikko oli valittu sen vuoksi, kun pehmustetta oli tällä kertaa normaalia enemmän.

Aloituskuvan tuote ei tullut Boxycharmin mukana, mutta olen ostanut sen maaliskuussa auki olleesta Boxycharmin Add on -kaupasta. Kauppa aukeaa yleensä samaan aikaan, kun saa tehdä tuotevalinnan seuraavaan boksiin, kaupasta löytyy edullisesti menneiden boksien tuotteita, tiettyjen kuukausien Boxycharm -laatikkoja 21 $ hintaan, sekä huppareita jne.

Nappasin Elemis Superfood Cica Calm Hydration Juicen, josta taisin maksaa 6 $ + toimituskulut about 6 $.

Elemis.com -sivuilla hinta on 56 €/40£/48$.






Maaliskuussa Boxycharm tarjosi seuraavat tuotteet:


- Murad | Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes, ovh 70 $.
- Farmacy Beauty | Very Cherry Clean Cleansing Balm, ovh 34 $.
- Boxycharm | Hello, Charmer -luomiväripaletti, ovh 39 $.
- Becca | Glow Gloss, ovh 22 $.
- Spongelle | Body Wash Infused Buffer, ovh 16 $.



Yhteensä 181 $.




Boxycharm Hello, Charmer -paletti


Kappas vain, taas luomiväripaletti :D

Tällä kertaa Boxycharmin omaa tuotantoa. Paletissa on 12 sävyä, mattaa ja shimmeriä. Tuo Swipe Up sävy on maaginen, jota voisi vain tuijotella.


Spongellen puhdistussieneen on imeytetty vartalonpesuainetta, heidän patentoidun teknologian ansiosta tälle on annettu takuuksi yli 14+ käyttökertaa, lisäksi sieni kuorii ihoa samalla. Omani sain tuoksussa French Lavender, joka on miellyttävä tuoksultaan, joskus laventelin kanssa voi tehdä myös överit. Testiin!



Spongelle Body Wash Infused Buffer




Farmacy Beauty Very Cherry Clean Cleansing Balm


Innostuin todella kovasti, kun sain Farmacy Beautyn Very Cherry puhdistusbalsamin! Tämä on tehty vain Boxycharmin tilaajille, eli mistään muualta tätä ei pitäisi löytyä myynnistä (tämä oli muuten nyt huhtikuun add on-kaupasta myyty heti alussa loppuun). Alkuperäinen versio on Green Clean, joka on heidän parhaiten myyvä tuote.

Harmikseni kerkesin korkata jo toisen merkin puhdistusbalsamin, joten tätä en aukaise vielä.


Semmoinen kutina, että oli helmikuussa valinnut boksiini tuon Muradin silmänympärysvoiteen, jonka ehdottomasti korkkaan seuraavaksi. Kicksin sy-voide ei oikein ole tehoiltaan kummoinen, mutta tähän Muradiin luotan vahvasti :D




Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes


Boksin ainoa meh, joka lähtee eteenpäin oli Becca Glow Gloss. Huulikiillot ei ole oikein miun pala kakkua. Sain sävyn Foxglove.



Becca Glow Gloss, sävyssä Foxglove


Boxycharmissa on alkanut tulemaan myös kosmetiikkatarvikkeita, sekä oheistuotteita. Katselin tässä Kathleen Lightsin videon ja hänellä oli mm. pinsetit sekä minikokoinen kiharrustyökalu maaliskuun boksissa.
Sähkölaitteet on meille aika turhia, sillä niihin joutuu ostamaan kuitenkin adapterin, toivottavasti itselleni ei koskaan elektroniikkaa pistokemuodossa tule :D

Maaliskuussa oli mahdollista saada myös korvakorut, kasvoharja, teräspillejä, invisibobbleja..



Vadelmamurusia -bloggaaja oli maaliskuussa saanut BoxyLuxen joka on tietty arvoltaan suurempi ja sisältöä on enemmän, pääset katsomaan blogipostauksen tästä. Perusboksi on 25 $/kk, jos maksaa kuukauden kerrallaan ja BoxyLuxe on 50 $, joka ilmestyy kolmen kuukauden välein eli kesäkuussa tulee seuraava.











6 kommenttia:

  1. Oi että ton kirsikka putsarin olisin halunnut. Yritin saada sitä ostettua pop upin kautta mutta oli jo loppu. Se brändin vihreä cleaning balm on nimittäin aivan super hyvä!!

    Spongellen sieni oli mulla ainakin tosi kuivattava. En tiedä oliko iholleni vain epäsopiva vai kuivattaako yleisestikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie menin katsomaan heti tuota pop up -kauppaan kun se aukesi, mutta oli jo silloin ensimäisten joukossa loppunut :D

      Mie en ole sitä vielä korkannut, pitäisi vajuttaa vähän muita pulloja pois, että saisi sen telineeseen kuivumaan :D

      Poista
  2. Sulle osui kyllä tosi kiva sisältö! :) Tuo kirsikkaputsari kuulostaa niin hyvältä ja itsekin olisin sen halunnut Pop upista, mutta myöhässä olin myöskin :D

    Ja tuo luomiväripaletin Swipe Up -sävy on kyllä tosi upea <3 Itsekin voisin vain tuijotella sen kimallusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin kyllä innoissani, kun tuon putsarin sain! Olisin muuten sen tilannut (jos oisin kerennyt apajille).

      Harmi, että kimaltelevat sävyt ei miulla pysy ilman karisemista, ei auta kostea sivellin tmv. Onneksi on silmälasit, niin kaikki tarttuu niihin, niin ei mene silmiin :D

      Poista
  3. Minäkin kiinnitin heti kaiken huomion tuohon Farmacyn puhdistusbalsamiin! Aivan mahtavaa, että sait sen boxista! Kateellinen olen! ;) Itselläni on se perusversio, tullut joskus Boxysta... :) Myös muuten boxi vaikutti oikein hyvältä eli Becca mukaanlukien ;) Elemis oli myös huippuostos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elemis tulee myös huhtikuun boksista :D Jos pääsee perille asti.

      Odotan kyllä innolla, että pääsen Farmacya testaamaan.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)