29.9.2021

Ostoksia | Avon, Carlson, Kicks & Oriflame

 Katsotaan syyskuun loppuun muutamia ostoksia, jotka ovat itse asiassa syyskuun aikana ostettuja.



Aloitetaan Avonin syyskuun ostoksilla, josta mukaan tarttui kaulaliina (miinuspuolena mainittava se, että on käsinpestävä), kaksi päivävoidetta, joista matte -versio on vanha tuttu, radiance on itselleni uusi tuttavuus. Precious Earth Sculpt -huulipuna, sävyssä Desert Rose ja True Power Stay 16h -luomiväripuikko, sävyssä Blushing Pink.







Alla olevassa kuvassaPrecious Earth Sculpt -huulipuna, sävyssä Desert Rose oikealla ja True Power Stay 16h -luomiväripuikko, sävyssä Blushing Pink vasemmalla.






Kicksistä tilasin Coca Cola X Morphe -kokoelmasta Cherry Coke -luomiväripaletin, johon käytin alekupongin ja sain hintaa hieman alaspäin :P Normihintakaan ei ole hinnalla pilattu, 24 €. 






Oriflamelta tilasin jo menneeltä jaksolta muutaman kynsilakan + päällyslakan, Love Nature -sarjasta puhdistusvoiteen ja kasvoveden, essentials -sarjasta myös kasvoputsari ja feelgood. -sarjan Chill Out -suihkugeeli. Demotuotteista tilasin uutuutena olleen hammastahnan ja yllärilahjana sain Eleo hoitoaineen, kun tilaus oli yli 30 kampanjapistettä.






Carlsonilta lähti mukaan muutamia essencen sekä Catricen uutuuksia ja yksi poistotuote:

bronzed this way -luomiväripaletin, Hello Good Stuff -kasvovoiteen (voidaan käyttää myös meikin alle pohjustusvoiteena) ja kasvoseerumin. Catricen uutuuksista Art Couleurs -luomivärin, sävyssä Frosted Bronze. essencen poistoista Daring- luomiväri.

















2 kommenttia:

  1. Tuo Morphen paletti on kyllä niin dupe Too Facedin paleteille :) itse en ole Morpheen sen enempää innostunut, pari palettia löytyy mutta aika vaihtelevaa laatua tuntuu olevan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on kaksi palettia Morphelta, tämä ja sitten se vihreä :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)