29.9.2021

Ostoksia | Avon, Carlson, Kicks & Oriflame

 Katsotaan syyskuun loppuun muutamia ostoksia, jotka ovat itse asiassa syyskuun aikana ostettuja.Aloitetaan Avonin syyskuun ostoksilla, josta mukaan tarttui kaulaliina (miinuspuolena mainittava se, että on käsinpestävä), kaksi päivävoidetta, joista matte -versio on vanha tuttu, radiance on itselleni uusi tuttavuus. Precious Earth Sculpt -huulipuna, sävyssä Desert Rose ja True Power Stay 16h -luomiväripuikko, sävyssä Blushing Pink.Alla olevassa kuvassaPrecious Earth Sculpt -huulipuna, sävyssä Desert Rose oikealla ja True Power Stay 16h -luomiväripuikko, sävyssä Blushing Pink vasemmalla.


Kicksistä tilasin Coca Cola X Morphe -kokoelmasta Cherry Coke -luomiväripaletin, johon käytin alekupongin ja sain hintaa hieman alaspäin :P Normihintakaan ei ole hinnalla pilattu, 24 €. 


Oriflamelta tilasin jo menneeltä jaksolta muutaman kynsilakan + päällyslakan, Love Nature -sarjasta puhdistusvoiteen ja kasvoveden, essentials -sarjasta myös kasvoputsari ja feelgood. -sarjan Chill Out -suihkugeeli. Demotuotteista tilasin uutuutena olleen hammastahnan ja yllärilahjana sain Eleo hoitoaineen, kun tilaus oli yli 30 kampanjapistettä.


Carlsonilta lähti mukaan muutamia essencen sekä Catricen uutuuksia ja yksi poistotuote:

bronzed this way -luomiväripaletin, Hello Good Stuff -kasvovoiteen (voidaan käyttää myös meikin alle pohjustusvoiteena) ja kasvoseerumin. Catricen uutuuksista Art Couleurs -luomivärin, sävyssä Frosted Bronze. essencen poistoista Daring- luomiväri.

2 kommenttia:

  1. Tuo Morphen paletti on kyllä niin dupe Too Facedin paleteille :) itse en ole Morpheen sen enempää innostunut, pari palettia löytyy mutta aika vaihtelevaa laatua tuntuu olevan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on kaksi palettia Morphelta, tämä ja sitten se vihreä :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)