15.10.2022

Ostoksia | Sokos, Avon, Lyko, Cocopanda, The Body Shop

Ostoksia! 

Sokoksella oli 3+1 -päivät ja niiden ostosaalis oli aika kasvonaamiopainotteinen, mutta talvea kohti niitä kyllä tuleekin käytettyä :D

Kocostar Slice Mask Sheet Aloe ja Cucumber, vanhoja tuttuja. Helppo asetella kasvoille/vartalolle, kun ovat yksittäisiä siivuja.

LuLuLun Pure Balance -kasvonaamiopakkaus sisältää 36 kasvonaamiota. Näiden normaalihinta on 39.90 €, mutta tarjouksessa hinta oli 24.90 €.

Tony Molylta myös jo entuudestaan tuttu sheet mask alennuksen saattelemana ostoskoriin.

Garnierin naamio on itse asiassa tilattu joko Lykolta tai ostettu Tokmannilta, mutta se pääsi nyt tähän kuvaan muiden kanssa.




Avonin lokakuun tilaus.

Planet Span hiusnaamiota olen toisinaan vilkuillut kuvastosta, mutta nyt oli tarjouksessa ja nappasin sen testiin. Vaikutusaika on 10 minuuttia, mutta epäilen, että en ihan niin pitkää aikaa tule sitä hiuksissa muhittelemaan :D

Far Away In Shower -pesuainetta en ole koskaan aiemmin nähnyt! Yleensä suurin osa tuoksuihin liittyvistä vartalotuotteista on vartalovoiteita, mutta nyt sattui silmiini tämä suihkuvoide ja sehän lähti mukaan.

Talven tullessa käsivoiteita kuluu, macadamiaa en ole käyttänyt aiemmin, mutta silicone glove -versiota kyllä.

Kausituoksuja tupsahteli myös ja ne ovat tänä vuonna Gingerbread sekä Fireside Glow. Piparkakku sarja ei ole niin piparkakkuinen tuoksultaan kuin toivoisi, aika lailla sama tuoksu kuin viime vuodenkin versiossa. Varmasti jakaa monen mielipiteet.

Fireside Glow on näistä oma suosikkini ja oman tuoksuttelun mukaan, sopii varmasti myös miestenkin lahjapakettiin. Tuoksuna tässä on neilikka ja nahkaiset metsävivahteet.





Lykolta uutta essenceä ja vähän Catricea.

Kynsilakat (ei järjestyksessä):

Magical Emerald
Misty Shadows
Forbidden Berry
Secret Gem

ja ihan mielenkiinnosta pikakuivattava päällyslakka, joka lupaa kuivua jo 45 sekunnissa.


Catricelta puolestaan kaksi lakkaa:

Go Pastel Top Coat | Sassy Lassy (lupaa tehdä mistä tahansa kynsilakasta pastellisen).
Starry Nights

Lisäksi essencen Don't Worry, be... -luomiväripaletti.





Cocopandalta Shelas -merkiltä yksittäiset silmälaput ja naamio. Molempia voidaan käyttää sekä kylmänä, että kuumana.

essencelta 1,2, Freeze! Gel To Sorbet -primer. Geelimäinen primer, joka muuttuu sorbettimaiseksi oltuaan vähintään kolme tuntia pakastimessa. 

I Heart Revolution Mini Tasty Marshmallow Wonderland -luomiväripaletti oli tarjouksessa hintaan 5.55 €. Tätä ei myynnissä enää ole, mutta isompi versio kyllä löytyy Outletin puolelta.

Rimmeliltä Scandaleyes Wow Wings -ripsiväri ja Lavender Light -kynsilakka.






I Heart Revolutionin ja essencen paletit avattuna.






Kirppistelin Instagramin puolelta muutamia lakkoja!



Cadillaquer - La Fleur Vera (thermo)

Holo Tacot:

Cold Shoulder
Purple Slushie
Play Rosé

Starrily - Uranus




The Body Shopilta ostin Wild Pine ja Spiced Orange -sarjan suihkugeelit, olivat vielä 30 % tarjouksessa.

Silmäni osui myös mysteeripusseihin ja nappasin yhden mukaani (hintaluokat pusseille oli 8 € ja 10 €). Itse otin yhden 10 € pussukan ja sieltä paljastui:

hiuskorut
kookos -huulivoide
British Rose -vartalokuorinta
Nicaraguan Coffee Intense Awakening -kasvonaamio.















6 kommenttia:

  1. Jännä idea toi mysteeripussukka! En itse oo moisia bongannut, tosin kuljen nykyään niin laput silmillä ja suuntaan suoraan vaan sinne, mitä oon hakemassa, etten yhtään ihmettele jos kaikki tollaset jää bongaamatta :D

    Piparkakun tuoksuinen kosmetiikka kuulostaa ihan taivaalliselta, mutta harmi jos tuoksu noissa ei kuitenkaan ole sitten ihan niin hyvä kuin voisi toivoa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mikään ole aiemmin The Body Shopissa tuommoisiin törmännyt! Ihan hyvä sisältö kyllä oli

      Joo, ei tuosta sellaista kunnon piparkakun tuoksua saa. On ehkä enemmän sellainen, melkeinpä kolan tuoksu jossa reilusti mausteita :D

      Poista
  2. Oh ihanat ostokset ja ihana mysteeripussukka! Ei oo meidän TBS:ssä täällä päin, joten varmaan just sun paikallisessa joku kiva juttu :) Ostaisin tämän nähtyäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole miekään ennen mysteeripussukoita nähnyt! Ei niitä montaa ollut, mutta vähän painon mukaan kokeilin minkä nappaan mukaan :D

      Poista
  3. Mysteeripussin sisältö on huippuhyvä! :)

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)