26.12.2023

Lookfantastic Beauty Box | Joulukuu 2023 "The December Edit"

Joulukalenterien luukut on nyt availtu ja olisi aika tuutata joulukuun Lookfantastic Beauty Box tänne blogin puolelle.Rituals The Ritual of Ayurveda Rich Body Oil, 30 ml (28.95 €/100 ml).

Ayurveda -sarjassa tuoksuu intianruusu ja makea manteliöljy, tässä on miun mielestä aika mielenkiintoinen, ehkä spa-tyylinen tuoksu. Tämä toimii hyvin vartalo- ja suihkutuotteissa, huonetuoksuna/kynttilänä voisi olla ehkä itselleni hieman liikaa.
Rodial Vitamin C Papaya Enzyme Scrub, 20 ml (n. 40 €/70 ml).

Kirkastava ja ihohuokosia pienentävä entsyymikuorinta. Geelistä öljymäiseksi muuttuva koostumus, kuorinnasta löytyy nimensä mukaisesti mm. C-vitamiinia ja hyaluronihappoa.

Jätän varmaan tämän itselleni kokeiluun, sillä vaikka tuubi näyttää suht isolta, ei sisällä paljoa itse tuotetta ole, kun valon läpi katselin :DSTYLEDRY Prep and Polish Cream, 50 ml (19.95 €/100 ml).


Hyvin tuttu merkki jo näiden boksien myötä ja on myös voimakkaahkon tuoksuisia, itse pakkauksen ulkopuolelle leijailee voimakas kookoksen tuoksu. Luulin, että tämä on kasvoille, mutta eipäs ollutkaan!

Hiuksille tarkoitettu kosteuttava ja pehmentävä tuote, jonka voi levittää niin kuiviin kuin märkiin hiuksiin, laitetaan aina hiuspohjasta latvoihin asti.

Mielenkiintoinen tuote, taidan jättää itselleni kokeiluun.
PIXI Brow Tamer (n. 10-15 € ostopaikasta riippuen).

Väritön kulmageeli, joka pistää kulmakarvat ojennukseen. Sisältää mm. aloeveraa ja pantenolia.
Ei käyttöä, menee eteenpäin.
Brushworks X LOOKFANTASTIC Cloud Headband.

Brushworksin tuotteita tulee myös aika useahkosti bokseista, tätä tai vastaavaa ei merkiltä löytynyt erikseen myynnistä. Pannan pohjana tuntuu olevan ihan perinteinen muovinen panta, jossa on sitten kangasta ympärillä ja ylhäällä tuollaiset pilvimäiset kummut.

En vielä oikein tiedä, onko itselläni tälle käyttöä, ehkä ei :D

Revolution Skincare Extra 0.5% Retinol Serum with Rosehip Seed Oil, 30 ml (11.95 €).


Tämä seerumi menee eteenpäin, vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta, mutta yritän vajutella seerumijemmoja. Tätä lisätään pari tippaa ihonhoidon viimeisenä vaiheena.

Joulukuun boksi oli tuotesisällöltään aika ihonhoitopainotteinen! Ei pahemmin värikosmetiikkaa joulun kunniaksi tullut, edes ripsaria :O Olisin ehkä kaivannut jotain muuta tähän, joko seerumi tai kuorinta vaikka olisi voitu vaihtaa ripsariin tai vaikka kynsilakkaan.

Ja kun yhden Youtube -videon kurkkasin, niin siellä on ollut Color WOW One Minute Transformation Cream, Benefit Bad Gal Bang Mascara 3ml ja Fresh Soy Cleanser boksissa, en tiedä onko tällä sisällöllä tullut Suomeenkin vai onko nämä vain brittiläisille. Noiden kolmen tuotteen lisäksi heillä oli myös brushworksin panta, Rituals vartaloöljy ja Revolution seerumi.

Boksin arvosana ehkä 3/5. 
4 kommenttia:

 1. Tuo panta ei olisi kyllä oma juttu...Rodial on tullut Glossyboxissa, samaten tuo kulmageeli. Hiustuotetta tuolta merkiltä on tullut Boxycharmissa, muistelen että sullekin ja se hoitsikka oli ihan hyvä. Revolution ei jotenkin ole mun merkki, tuntuu muutenkin että tämä LF jumittaa samanlaisessa sisällössä kokoajan ja samat merkit pyörii...tavallaan ihan ok boxi, pari hyvää tuotetta mutta siihen se taas jää. Huomenna voi kurkata mun blogista Glossyboxin joka sekään nyt ei kovin kummoinen ollut :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LF ja Glossybox taitaa sisältää aika paljon samoja merkkejä ja tuotteita :D Lookfantasticissa ainakin huomaa sen, että brittimerkkejä (ymmärrettävästi) suositaan.

   Poista
 2. Ihan kiva boksi, olisin ehkä ennemmin kelpuuttanut tän kuin oman Glossyboksini. Panta on mielestäni sysiruma, mutta muut tuotteet vaikuttaa kivoilta. Tykkäänkin itse enempi ihonhoidosta. Makeup Revolutionin meikkituotteet on yleensä aika mälsiä, mutta toisaalta oon kuullut hyvää niiden ihonhoitotuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuunkaan ei tuo panta iskenyt! Ja kun käyttää laseja, niin nuo pannat alkaa painaa ikävästi korvien takaa :S Tuokin oli ihan kovaa muovia tuosta kohtaa, mikä päätä vasten tulee.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)