23.4.2024

Glisten & Glow | Rhododendron

Tämä ihanuus oikeastaan tuli ostettua lähinnä nimensä vuoksi :D Valitettavasti tämä on tilattu tammikuun 2024 Polish Pick Upista, joten ihan helposti ei ole siis saatavilla, jos lakka omaan makuhermoon kolahtaa.

Rhododendron on alppiruusujen tieteellinen nimi. Kukkivat myös aikaisin keväällä, abauttiarallaa touko-kesäkuussa. Nimestä huolimatta ei kuulu ruusujen sukuun, vaan yllättäen kanervakasvien heimoon. 
Rhododendron, kynsillä kolme kerrosta.

Vaikka lakan ostin lähinnä nimen takia, niin kyllä taisin sanoa ääneen pakettia avatessa, että "oho!". Tämä on todella shimmerinen lakka, säihkettä riittää lähikuntiin asti.

Kirkas pinkki, punaisella pohjasävyllä, jellypohjainen lakka. Todella paljon shimmeriä, joka vaihtaa väriä pinkistä vihreään kuvakulmasta riippuen. Hassua kyllä, kuviin tätä vihreyttä ei saa sitten millään ja se näkyykin parhaiten luonnonvalossa livenä tai hyvässä keinovalossa. 

Tämä on koostumukseltaan siis jelly, mutta miun mielestä peittää kyllä aika hyvin kolmellakin kerroksella. On semmoisiakin jellyjä, jotka ei peitä vapaankasvun rajaa millään.

Tämänkin sävyn kohdalla voisin ehkä sanoa, että toimii varmasti ns. topperina tummien lakkojen päällä. Miksei vaaleammankin, mutta tässä on kuitenkin pinkki pohjasävy. Tumman lakan päällä lakan shimmerit varmaan räjähtää eloon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)