2.6.2024

Loppuneet | Toukokuu 2024

Toukokuun loppuneiden vuoro! Yhteensä 19 tuotetta loppui tämän kuun aikana.

Toukokuussa sain kulutettua myös kaikki sheet maskit pois jemmoistani, tosin tilasin muutaman Yeppolta, mutta ne on kyllä sellaisia että niitä tulee käytettyäkin.Kocostar Foot Moisture Pack, 20 minuutin vaikutusaika ja se aika menikin vikkelästi. Kosteutti (ja viilensi) kivasti jalkoja, jotka on olleet hieman kuivat viime aikoina :D Nopea täsmäkosteutus jaloille.

Sence Have a Cherry on Top day! -sheet mask, muistaakseni Normalista ostettu ja käytin aiemmin jo yhden samanlaisen. Tässä on kirsikkaprintti ja on aika paksua kangasta, joka ei asetu kivasti kasvoille. Tästä joukosta huonoin naamio.

Kocostar Premium Gold Foil Triple Layer Mask. Tämä oli joulukalenterista tullut naamio, joka on kyllä hauska, kun päällimmäisenä on kultainen folio. Mutta! Jotenkin tuntui, että tämä kuivui normaalia nopeammin kasvoille, eli ei ehkä ollut niin kostea kuin ns. normaalit kangasnaamiot.

BeautyPro Squalane Sheet Mask, tämä tuli LF:n boksista ja tykkäsin kyllä. Kivan ohut naamio ja kosteutti hyvin. Voisin ostaa jatkossa.

Kocostar Retinol Happy sheet mask. Tuttua Kocostaria, heidän normaalit kangasnaamiot on kaikki aikas hyviä. Niin tämäkin.

Nobe Cooling Care Arctic Skincare Reviving Hydrogel Mask. Hydrogeelinaamioista en niin välitä, kun ne on niin kuivia :D Toki, geeliin ei oikein mitään voi imeyttää niin hyvin kuin kankaaseen. Sy-alueelle ne toimii, mutta ei näin kokonaisena.Vibe Wipe Facial Wipes, nämäkin taitaa olla Normalista. Ihan perushyviä kosteusliinoja. Samaisen merkin öljyisen ihon versiot nyt käytössä.

Avon Care Refreshing Gel, perushyvä puhdistusgeeli. Käytin lähinnä aamuputsarina, mutta tuli pari kertaa käytettyä töiden jälkeen, kun poistin aurinkovoiteet, peiteaineen ja puuterin. Pesi puhtaaksi ainakin tuollaisen ns. kevyen ehostuksen. Leikkasin tuubin vielä puoliksi ja yllätyin, miten vähän sinne oli tuotetta jäänyt. Taisin pari käyttökertaa vielä saada.

Nivea Skin Refining Clear Up Strips. Näitäkin tullut useampi pakkaus käytettyä. Yleensä tulee ostettua jostain tarjouksesta. Taitavat nykyään olla monessa kaupassa jo yli 7 €..
Sephora Cotton Flower Bubble Bath & shower Cream. Tykkäsin tämän tuoksusta, se jää ihan hetkeksi myös ihollekin tuoksumaan. Onneksi löytyy saman sarjan vartalovoidekin vielä :D

Oriflame DUOLOGI Anti-Flake Purifying -hiuspohjakuorinta. Tästä en tykännyt lainkaan, menee vähän samaan sarjaan sen Avonin vastaavan kanssa. Kuorivat rakeet on aika mitättömiä ja eivät tee ainakaan omaa hiuspohjaa puhtaan tuntuiseksi. Parasta pysyä vaan siinä Dermosilissa, joka on niin tujua, että ei tarvitse useasti käyttää.

Molton Brown Orange & Bergamot Fine Liquid Hand Wash. Nämä on yllättäneet riittoisuudellaan, 100 ml pakkaus tuntuu pieneltä käsisaippuaksi ja tämä annostelee myös aika vähän tuotetta, mutta se riittää vallan mainiosti käsien pesuun. Tuoksu oli ihan ok, ei nyt pistänyt ostohousuja jalkaan..TonyMoly Shea Butter Chok Chok Face & Body Cream. Tämä oli kiva vartalovoide, käytin muutaman kerran myös kasvoille, toimi siinäkin tarkoituksessa.

OUAI Leave In Conditioner. Tästä tykkäsin! Aika voimakkaahko (kukkais?)tuoksu, tulee kampaamofiilis. Ja yllättävän riittoisakin oli. Tässä on mukana myös lämpösuoja.

Batiste Original Classic Fresh dry shampoo, raikas tuoksu ja puhdisti hiukset hyvin. Näitä matkakokoja tulee useimmiten ostettua, nyt käytössä isompi pullo kun oli tarjouksessa :D

Catrice The Jungle Book Face Serum Kiwi. Herkullinen, makea tuoksu. Tästä alkaa aina kulumaan etiketin tekstit siinä vaiheessa, kun vajaa puolet on jäljellä. Lähinnä tuoksun takia tuli käytettyä, mutta kiva seerumi kyllä oli ja tämä oli viimeinen kiivi -versio, nyt on enää mango jäljellä. Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm, hyvä puhdistusbalm. Voisin ostaa uudelleen! 

Jeffree Star Skin Magic Star™ Glow Face Mist, tämä oli maitomaista väriltään eli samean valkoista. Tuoksu ei kyllä ollut mikään miellyttävin, ihan kuin ois juurikin sitä lantrattua maitoa suihkutellut kasvoille :'D En välttämättä ostaisi uudelleen, ainakaan tätä versiota.

Catrice Cosmetics All Matt Plus Shine Control Powder. Tämä oli aikas hyvä puuteri, en ole aiemmin käyttänyt. Tässäkin oli sama vika kuin essencenkin saranoissa, että muoviosa halkesi ja sitten lähti kansi irti. Onneksi tosin vasta aika loppuvaiheessa, kun oli vain rippeet jäljellä. Tätä voisin ostaa uudelleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)