16.7.2015

Itse Ilkimys

Kukaan ei varmaan ole voinut välttyä Kätyrit -leffan mainoksilta? Nämä banaania rakastavat kaverit saivat oman leffan, joka ilmestyi 3.7 elokuvateattereihin. En ole kyseistä elokuvaa nähnyt, mutta toivottavasti ei käy samalla tavalla kuin Madagascarin Pingviinit -leffalle, siitä sai ehkä hieman yliannostuksen pingviiniä. Huumori ja hauskuus toimii paremmin Madagascar elokuvissa kuin kokonaisessa, heille omistetussa rainassa.


Itse Ilkimys decalit ovat jo jonkin aikaa odotelleet vuoroaan ja nyt niiden aika koitti! Decalit käyttäytyivät hyvin ja niitä sai hetken aikaa liikutellakin, jos kohdistaminen ei sujunut ensimmäisellä kerralla hyvin.

Pohjalakkana kolme kerrosta Models Ownin Banana Splitiä, joka ei valitettavasti tuoksu enää banaanille. Ainoastaan korkin päällä olevasta tarrasta saa nauttia tuoksusta.


12 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä näitä Minioneja ja miks kaikki niin hehkuttaa niitä, mutta mikäpäs siinä. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätyrit on huippuja :'D Aika samaa kastia kuin Madagascarin pingviinit, molemmat saaneet oman leffankin.

   Poista
 2. Mie kävin jo 5.päivä kahtoo kyseisen leffan. Oli hyvä ja minionit on huippuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie pelkään, että se leffa jää pettymykseksi, niin kuin pingviinien kohdalla kävi :( Pitää varmaan odottaa, että leffa tulee vuokralle/myyntiin.

   Poista
 3. Ihhii miten suloiset lakkaukset! ♥

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Mistä oot löytäny noita siirtokuvia? Poika meinas saada hepulin ku sattu paikalle kun juttusi aukaisin. Tein aikaisemmin hänen mielikseen maalaamalla kynsiin minionit. Noi on niin ihania veijareita. Tämä perhe fanittaa ihan täpöllä noita keltaisia palleroita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen nämä saanut jo jokin aika sitten. Bluesean decaleja nämä kyllä oli, mutta en yhtään osaa sanoa mistä saisi. Ebaysta löytyy varmasti eri versioita, mutta laatu voi olla sitten vaihteleva.

   Poista
 5. Olihan Kätyrit leffa ihan hauska, kyllä siinä sai aikuinenkin nauraa. Mutta paremmin minionit toimivan mielestäni sidekickeinä kuin pääroolissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä miekin pelkäsin :D Madagascarin pingviinit -leffa oli ihan liian pitkä ja ehkä tylsäkin. Ne toimii myös paremmin lyhyissä pätkissä tai niin kuin Madagascar leffassa sivurooleissa.

   Poista
 6. Minionit<3 Mä oon menossa huomenna kattomaan sen elokuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mie en tiedä käynkö katsomassa leffateatterissa vai odotanko dvd-julkaisua.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)