21.11.2015

Testissä Iroha x 3

Pyysin Sunrise Cosmeticsilta testiin jo kesällä (?) muutamaa tuotetta ja nyt voin sanoa, että olen ainakin käyttänyt näitä :D

Yritys tuo maahan mm. Freemanin tuotteita, jotka on varmasti suurimalle osalle tuttuja.

Sain testattavaksi kolme erilaista kasvotuotetta;

Kosteuttava kasvonaamio, joka oli ihanan suklainen. Koostumus oli juoksevaa, tuoksui suklaavanukkaalle. Tämä olikin naamioista ensimmäinen joka loppui. Pusseissa on käyttökertojen määrät ja itselläni tämä kesti neljä käyttökertaa.


Kuorinta-aine kasvoille. Rakeita ei ole tiheässä ja miun iholle tämä on hyvä, vaikka hieman rajumpikin saisi olla, mutta ihosta tuli sileä. Tässäkin tuoksu on ihana, aprikoosi. Käyttökertoja luvataan 14, joka varmasti pitää hyvin paikkaansa, sillä tätä ei tarvitse löträtä kasvoille.

Puhdistava peel-off kasvonaamio. Levitän peel-off naamiot aina kasvonaamiosiveltimellä, tämä on aika juoksevaa ja saikin olla tarkkana ettei sitä putoa lavuaariin.
Tässä tuoksu on alussa alkoholimainen, mutta se laantuu kirpakaksi sitruunaksi. Kestää 3-4 kertaa ja lähtee kasvoilta yhtenäisesti.

Irohan joitain tuotteita voi bongata esim. Tokmanneilta ja Citymarketeista. Voin itse suositella ainakin kosteuttavia käsineitä, sillä ne elvyttävät kuivat kädet sileiksi ja kosteiksi, voitin oman paketin joskus blogiarvonnasta.


Kiitos Sunrise Cosmeticsille :)/ en hyödy postauksen linkeistä.
6 kommenttia:

 1. En ole näitä bongannut mistään, mutta voisin kyllä kokeilla. Kasvokuvat pakkauksen kyljessä ovat vähän pelottavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ole bongannut näitä kasvonaamioita, mutta hoitavat käsineet ja ne sukat olen bongannut Citymarketista ja Tokmannilta :)

   Poista
 2. Näyttää kivoilta, pitääkin muistaa katsoa seuraavalla Tokmannin reissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokmannin/Citymarketin hyllyiltä voi bongata ainakin ne hoitavat käsineet ja sukat :) Käsineet voitin joskus arvonnasta ja ne oli ihanat! :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)