7.11.2015

Ja me keinutaan, keinutaan...

Värien ja muiden yhdisteleminen on joskus todella haastavaa. Sitten voi iskeä epätoivo, kun pitäisi saada kynsillekin jotain mutta värit ei vaan natsaa ei sitten millään.

Alkuperäinen lakkausidea oli ärtsyn vihreää ja holotopperi, juu ei. Uusiksi meni ja selailin uutta parivaljakkoa, ehtona kuitenkin se, että pitää olla jotain kirkasta!

Päädyin OPIn Tasmanian Devil Made Me Do It -lakkaan, joka on ihana ja jonka olen kokoelmassani säästänyt (Helmereissä on nyt kolme lakkavapaata laatikkoa). Tämä vaatisi omilla kynsillä valkoisen lakan alleen, sillä itse huomaan selvästi vapaan kasvun rajat. Kynsillä kolme kerrosta.

Essencen Icy Fairy on jännä. Joten valitsin sen, kun en pahemmin ole sillä lakkailut ja se tuo hienon ulottuvuuden lakkaukseen. Suomen valikoimaan tämä ei taida kuulua, joten joutuu turvautumaan muihin keinoihin, jos tämän haluaa.Tänään onkin Petomainen päivä, sillä Antin Peto on irti -kiertue starttaa jostain syystä Joensuusta ja menen sitä illalla katsomaan, ihan eturivistä, mihin sylki lentää :D Ja keikkapaikalla eturiviä voi tosiaankin sanoa eturiviksi, sillä se on samassa tasossa lavan kanssa = istumapaikalta voisi hypätä artistin syliin ihan noin vain, ihme kyllä koskaan ei ole noin käynyt. JÄNSKÄTTÄÄ!!
10 kommenttia:

 1. Mä hankin Cesarsshopista tuon Messy Mansion maton sillä ajatuksella, et jos siihen sitten testailisi noita yhdistelmiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie testailen kynsille tai kiekolle. Tosin kiekolla ne yleensä näyttää hienommalta, kun ne "kynnet" on pitkät :D
   Mie en massavillitykseen lähtenyt ja jätän matot hankkimatta :P

   Poista
 2. Jee, hauskaa Antin keikkaa! Uus musa on todellakin keinuttavaa.. 🎶

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää kamera ottaa mukaan ja räpsäistä pari kuvaa, kun ei ole yleisöä edessä riekkumassa :D

   Poista
 3. Äää olen niin kateellinen!! ;( Hienot kynnet ja nauti keikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo! Olin kärppänä paikalla kun lipun hommasin :D

   Poista
 4. Hauskaa iltaa! Minä täällä vielä arvon että ostaisko liput, mutta onkohan sitä näin täti-ikäisenä jo vähän liian vanha menemään moiseen... Sinänsä ihme, että kiertue yltää tänne keskelle ei-mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miekin kyllä vähän yllätyin, että kiertue ylipäätään starttasi Joensuusta :D
   Kannattaa liput ostaa nopsaan, ainakin kolmelle keikalle vielä saa lippua, muut on loppuunmyyty. Tuollakin oli porukkaa vauvasta vaariin.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)