9.8.2016

Keveää kosteutusta

Avon Care -sarja on suunnattu huolehtimaan vartalosta, käsistä, huulista ja kasvoista. Suihkugeelejä, shampoita jne. tältä sarjalta ei ole.

Tilasin viime jaksossa tämän testiin, sillä kevyt koostumus houkutteli. Itselläni on aika paljon raskaita vartalovoiteita esim. The Body Shopin voit, joita käytän jaloille, mutta käsivarret jäävät huomiotta.

Fruttinin Cherry Vanilla -vartalovoide oli kevyt ja nopeasti imeytyvä, joten käytin sitä (melkein) päästä varpaisiin, jolloin käsivarretkin olivat siloiset. Nyt tämä on jäänyt vähemmälle huomiolle, sillä Fruttini loppui ja tuhdeilla voiteilla ei tee mieli rasvailla käsivarsia, jotka huitovat aina siellä sun täällä :D

Moni omistamistani vartalovoiteista ovat tuoksullisia, jota tämä ei ole. Tässä on omaan nenään mieto, perusrasvan tuoksu. Koostumus on löysää joka takaa sen, että voide imeytyy nopeasti, mutta jättää kuitenkin ihon kosteutetuksi.


Rasvasin tällä yhtenä päivänä käsivarret ja jalat, kun lukija kysyi mm. tuoksua. Tämä todellakin imeytyi nopeasti ihan peruskerroksella voidetta.


 
Tämä voide sisältää maitoproteiinia ja e-vitamiinia. Lupauksia tietenkin on mm. syväkosteuttaa, tahmaamaton, kosteuttaa intensiivisesti 24 h ajan ja jättää ihon kimmoisaksi ja terveen hehkuvaksi.
 
Kimmoisuudesta tai terveestä hehkusta en osaa sanoa, kun käyttökokemuksia ei pitkältä jaksolta ole. Käsivarret ainakin tykkäsivät, kun saivat pitkästä aikaa kosteutusta :)
 
 
 
 
 
Mietittekö hintaa?
 
400 ml pullo maksaa nyt käynnissä olevassa 11. kampanjassa 3,95 € (norm. 7 €), saman hinta on myös kampanjassa 12.
Ja jos haluaa vaihtelua tuoksuun, niin samasta sarjasta löytyy mm. kuningatarhyytelö, jasmiini ja kaakaovoi.
 
 
 
Avonin tuotteita voit tilata omalta konsultiltasi, verkkokaupasta tai luoda omat tunnukset. Minun verkkokauppaan pääset tästä.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)