5.8.2016

Seitsemän päivää Essenceä.

Even blogissa tuli vastaan mainio idea, jossa ei kangistuta samoihin lakkamerkkeihin, vaan käytetään ehkä hieman laajemminkin. Ideana on siis käyttää seitsemän peräkkäistä päivää (tai miten nyt postauksia julkaisee tai lakkoja vaihtelee) saman merkin lakkoja joita omassa valikoimassa on, Eve aloitti Essiellä, minä Essencellä. Toki, jos otat oikein tosissaan, niin voit käyttää vaikka alus- ja päällyslakkojakin samalta merkiltä millä lakkailet, mutta minä en tee niin :D


Kynsille pääsi tosiaankin Essencen Ice Cream Party, joka on persikkainen. Kynsillä kaksi kerrosta.

Toinen lakka tietty myös Essenceä, tällä kertaa Sweet Memories joka tuo instafiltterin kynsille eli antaa lakoille seepia -sävyä. Hiutaleet on pronssista/kuparista. Jos jollain on ideoita mihin väreihin tämä kävisi, niin saa antaa. Mitään huomattavaa eroa ainakaan yhdellä kerroksella en näe.
8 kommenttia:

 1. Tuo jäätelölakka on kyllä nam. Ihan jos nimensäkin takia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Mango-melonijäätelö ihan selvästi väritykseltään.

   Poista
 2. Jee, kiva että tartuit haasteeseen! ^_^ ootkos kokeillut jonkin tumman sävyn päälle tuota Instafiltteriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskean päällä näytti kivan kupariselta kun tikulle kokeilin.

   Poista
 3. Tuo instalakka näyttää mielenkiintoiselta, uskoisin sen toimivan hyvin esim. valkoisen päällä tuoden siihen sitä seepiamaisuutta, etenkin jos kynnellä on leimauksia tms. kuvioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan yhdellä kerroksella ei valkoisen päällä näyttänyt miltään. Pitää joku kerta kokeilla decaleiden päälle.

   Poista
 4. Onpas ihana oranssi! Mä olen tämän kesän aikana käyttänyt tosi paljon oranssia kynsilläni. Essencen lakoista ei ole kokemusta, mutta tuo sävy on kyllä kiva. Ja hauska haaste! Voisin ihan hyvin kuvitella käyttäväni viikon ajan vain yhden merkin lakkoja, kun muutenkin lakkaan kynnet ehkä kaksi kertaa viikossa :D Mutta toki ymmärrän, että kynsibloggaajille haaste merkitsee vähän muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin toteuttaa haasteen tyylillään :) Itse lakkasin kynnet joka päivä, mutta kun postaan aina joka toinen päivä, niin haaste vähän venyy + jos seassa on jotain muita postauksia.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)