30.9.2016

Kuukauden tuote - Deep Steep Foot Stick

Syyskuun tuotteena on Deep Steep Foot Stick, Candy Mint.


Jos ei kiinnosta kuljettaa voidemaisia tuubeja tai purkkeja mukana matkalla, niin tämä stick on kyllä näppärä. Tuotetta tässä on 15 g ja vaikka olen itse melkeinpä joka ilta käyttänyt, niin onhan se tietty jo vajunut, mutta vain ehkä 1/5.

Tätä käyttäessä ei myöskään tarvitse liata käsiään, jos ei sitten halua levitellä käsin vielä paremmin. Itse olen levittänyt suoraan tuolla stickillä.

Tuoksu on mukavan raikas, piparminttu. Polkakarkkien rouskuttajien must have -tuote jaloille (samaan sarjaan kuuluu ainakin jalkavoide, kuorinta, deodorosoiva jalkasuihke).Oman stickin taisin tilata Cosmeryalta, mutta siellä ei tätä enää ollut. Löytyy kyllä ainakin iherbistä hintaan 4,48 €.
6 kommenttia:

 1. Mä en yhtään tykkää levittää jalkavoidetta jalkoihin. Siis se on niin ällöttävää! En tykkää vaikka oisin just tehnyt jalkakylvyn ja tiedän ,että ovat puhtaat. Jalat ovat minulle = bakteeripesä xD siksipä ois kiva kokeilla tällaista puikkoa.. ei tarvis käsiä käyttää... much better.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tämä on kyllä näppärä. Sopii ihan vain täsmähoidoksikin.

   Poista
 2. Kun en lukenut otsikkoa vaan näin kuvan, niin luulin kyseessä olevan huulirasvan! :D Onkohan polka huulivoidetta muuten olemassa? Hyvä rako joulumarkkinoille. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Crazy Rumoursilla voisi olla, se kun on muutenkin hieman erikoisempi merkki huulirasvojen suhteen :D

   Poista
 3. Tämä on ihana tuote. Tykkään tuoksusta, ja hoitavuudesta, mutta olen saanut puikon kulumaan supernopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on kyllä kestänyt aika pitkään :D
   Tosin käytänkin vain sisäsyrjälle ja kantapäihin.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)