12.9.2016

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 13

Kurkistetaan taas loppuneisiin.





Dermosil Shaker Mask -mansikka. Yritän käytellä näitä pois, vielä muutama pussi jäljellä. Hauska tuote, mutta tosiaankin ei ole enää valikoimassa.

Essence Nose Strips. Tykkään näistä ja tulee ostettua aina uudestaan.

Luke Charcoal Nose Cleasing stripe. Jostain saatu näytekappale ja täytyy sanoa, että tykkäsin näistä suuresti! Voisin ostaa lisää, ainoa miinus on se, että liuska on musta, niin ei näe epäpuhtauksia.

Dermosil -misellivesi. Näytepakkaus oli liinan muodossa, mutta itse tuote tulee nestemäisenä. Ei itseäni niin paljon sykähdyttänyt, että ostaisin täysikokoisen (150ml 9,20€).

Yves Rocher Vadelma -kylpykuutio. Ihana vadelmantuoksu, tulee mieleen Lidlin vadelmalimppari :P

Oriflame True Perfection päivä - ja yövoide. Päivävoiteen tuoksu oli paljon miellyttävämpi kuin yövoiteessa, epäilen että tämä on uudistunut ja tuoksu muuttunut neutraalimmaksi sen myötä.

Pirkka vanulappuja, sopii käyttötarkoitukseen. Hieman nukkaa, kun poistaa kynsilakkoja.

Dermosil Foot Balm. Oli niin hyvä, että ostin täysikokoisen. Joillekin tulee tästä tuoksusta hammastahna vibat, mutta itselleni Jenkki Spearmintin tuoksu :D

Dermosil Living käsi- ja vartalovoide. Ei innostanut, joten skippaan.

Dermosil Body Butter Senses, tämän tuoksusta tykkäsin ja löytyykin täysikokoisena.

Dermosil Lovely Orange -suihkugeeli. Ei ole tuoksultaan voimakas, mutta appelsiini on kumminkin tunnistettavissa. Noin pienestä määrästä on vaikea sen suurempia analysoida.



Lush Salt and Peppermint Bark* -kuorintapala. Tämä oli mennyt vanhaksi ja värikin muuttunut, joten piti käyttää pois. Yhdestä palasta sain kuuteen kuorintakertaan. Ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen, mutta voisin kokeilla kyllä muitakin. Ei saatavilla enää.

Lumene Sensitive Touch 3 in 1 puhdistuspyyhkeet. Jos etsit ihan peruspyyhkeitä, niin nämä on sinulle. Hajusteettomia. Hieman kuivahkoja, mutta kyllä näillä kasvot saa puhdistettua, samoin swatchit.

Sence -kosteuspyyhkeet. Nämä tuoksui oudolle ja jätti kädet liukkaiksi, olivat kosteampia kuin Lumenet.

Sana-sol Rauta. En ole ikinä törmännyt näin hyviin rautatabletteihin, joten ostin Anttilan konkurssimyynnistä kaksi purkkia lisää.

Mavala Minute Quick-Finish. Lempparipikakuivattaja ja taitaa olla joka postauksessa :D

Yves Rocher Shine and fill -aluslakka. Tämä jämähti pulloon, joten joutaa pois. Sudista jää lakkaan painauma eli kyllä se aika tahmeaa jo on.

H&M Liquorice and sugar -kasvonaamio. Niin ihana, lakritsainen tuoksu. Ostaisin ehdottomasti uudestaan jo ihan pelkän tuoksun vuoksi :D Kuva naamiosta tositoimissa.

H&M Kiwi and watermelon -kasvonaamio. Tälle kävi hassusti ja puolet oli vuotanut miun kaappiin, mutta onneksi sain yhden käyttökerran. Tykkäsin lakritsasta enemmän, tämä ei ollut omaan mieleen.



Freeman Enzyme Mask Pineapple. Freemanin tuotteille iso peukku halvoista hinnoista ja isoista tuubeista. Nämä kestää ja kestää, sitten ilahdut kun ne viimein loppuu! Tämä oli kiva tuote, tuoksussa hitusen ananasta. Voisin ostaa uudelleen jossain vaiheessa.

Freeman Pomegranate -vartalokuorinta. Tässä on sinulle vartalonkuorinta, jos kaipaat kuorivuutta. Enpä ole vastaaviin vielä törmännyt. Toimi parhaiten käsin levitettynä, ei niinkään pesukukalla.

Fruttini Raspberry Cream -vartalokuorinta. Oi joi, tämä tuoksu on niin ihana! Lempeän vadelmainen.

The Body Shop Virgin Mojito -vartalovoi. Tästä tykkäsin, on tuhtia tavaraa.

SPAresource Vanilla Grapefruit -käsivoide. Käytän tätä iltaisin/öisin puuvillahanskojen kanssa, ihanan paksua käsirasvaa. Harmi vaan, kun ei enää saa mistään.

Yves Rocher Grapefruit from Florida -suihkugeeli. Tähän tykästyin enemmän kuin osasin kuvitella. Raikas ja jää iholle hetkeksi tuoksumaan.

Lumene Arctic Aqua 3D tehokosteuttava voidegeeli. Mukava koostumus, viilensi hieman kesähelteillä kasvoja. Ei kuitenkaan kovin erikoinen. Tuoksu ihan jees.

Kebelo Clarifying shampoo. Tuoksuton shampoo, joka syväpuhdistaa. Pesi kyllä hiukset puhtaiksi, mutta ei narskuviksi (vaahdotin vain kerran, en ohjeen mukaisesti kahdesti).

Kebelo Silk -hoitoaine. Tässä puolestaan tuoksu oli parfyymimainen, joka hieman yllätti. Jätti hiuksiin pariksi päivää miedon tuoksun.



Avon Foot Works pineapple -jalkakuorinta. Tykkäsin tästä tuoksusta, vaikka teollinen onkin. Sopivasti rakeita kuorimiseen.

Marvis Whitening Mint -hammastahna. Tämä oli tujua tavaraa, en suosittele herkän suun omistaville, sillä itsellänikin meni pari viikkoa totutellessa tähän. Jättää suun todella raikkaaksi ja nyt käytössä oleva tahna ei tunnu miltään tämän käytön jälkeen. En huomannut hampaiden vaalenemista, voisin kuitenkin ostaa uudelleen tuon raikkauden vuoksi.

Wanhan Markin Omena -käsisaippua. Sopivan omenainen tuoksu, ei liian voimakas.

JOY of Finland 3 in 1 puhdistusgeeli. Tuoksuton puhdistusgeeli, riittoisa ja kasvoista tuli puhtaat.

Essencen kynsilakanpoistoaineet ovat suosikkejani, olisi kiva jos saisi täältä meiltäkin.

La Roche-Posay Thermal Spring Water. En oikein syttynyt tälle idealle, mutta tulipahan kokeiltua :D

Dettol No Touch Refill Aloe Vera ja Vitamin E. Tässä oli kiva, raikas tuoksu. Pesi kädet puhtaiksi ja jätti raikkaan tuoksun.







* merkillä merkitty saatu testiin Lushilta. En hyödy linkistä.












5 kommenttia:

  1. Freemanin ananasnaamio on aivan paras! Tuntuu kirkastavan ihoa heti ekalla käyttökerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on todella riittoisa tuubi, vaikka ohjeessa käsketään laittaa paksu kerros :D

      Poista
  2. Olipas aikamoinen määrä loppuneita:) Mullakin tuppaa syntymään aikamoinen kulutusjuhlakasa joka kuukausi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niitä kyllä jostain aina tulee vaikka joskus tuntuu ettei mitään tyhjene :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)