20.1.2017

Essence ja The Body Shop -joulukalenterien sisällöt.

Kurkkaillaanpas mitä kätki Essencen ja The Body Shopin kalenterit sisälleen.

Sivuhuomautuksena sanon, että Essencen kalenterista tulleet ponnarit hävisivät aika nopeasti kun poikaystävä nappasi ne itselleen. Siksi ne eivät kuvissa ole :D
Jos joku ei niistä tykkää, voin ottaa vastaan ;)

Tuotteet ovat sekaisin, eivät saapumisjärjestyksessä.
Ensimmäisenä Essencen sisältö.

Kynsilakkoja löytyi neljä kappaletta;

sweet as candy
play with my mint
do you speak love?
my love diary

Huulivoiteita/kiiltoja kaksi;

cherry kiss
berry kiss


Kynsitarroja kaksi arkkia, kynsiviilapaketti, vaahtomuoviapplikaattoreita, ranskistarroja sekä pakettikortteja + ne ponnarit.


Ripsiväri, all about nudes luomiväripaletti, all about matt- puuteri, Balmy Kiss -huulivoide sekä Natural Beauty -sävyinen huulipuna.


Meikkikynäteroitin, poskipunasivellin, huulipunasivellin, nestemäinen silmänrajauskynä sekä kaksi perinteistä silmänrajauskynää, musta ja valkoinen.


The Body Shopin kalenterista paljastui seuraavat tuotteet:

Frosted Berries geelivoide, The Fuji Green Tea -geelivoide, Polynesian Island Tiaré -suihkugeeli, British Rose -suihkugeeli sekä Spiced Apple -suihkugeeli (5,50 €/kpl?, muistaako joku näiden hinnan).


Oils of Life -näyte, Shea -huulivoi (8,50 €), kynsilakka sävyssä Almond Kiss, Camomile meikinpuhdistusaine (4,60 €) sekä Vitamin E -sarjan voiteet päivä - ja yövoide näytteet.


Kynsienkiillotuskuutio (5,50 €), ripsiharja/kampa (11,80 €), luomivärisivellin (11,80 €), nestemäinen silmänrajauskynä mustana (14,50 €) sekä ihan perinteisenäkin versiona (12,50 €), lisäksi huultenrajauskynä sävyssä pink clover (12,90 €, tässä 1,1 g verkkosivuilla olevissa 1,25g).


Manteli -käsivoide (9,80 €), British Rose -vartalovoide (19,50 €), Vanilla Chai -vartalovoide, The British Rose vartalonkuorinta sekä Oils of Life -yönaamio.

Unimaski, ripsentaivuttimet (9,10 €), kuorintahanskat (5,00 €) sekä puhdistussieni (4,50 €).

 
 
Mietteet:
 
 

Essencen kalenteri koostui tänä vuonna suosikeista, 2015 oli vain kynsilakkoja joita ei tehty muille markkinoille. Itse olin ihan tyytyväinen ja kurkkasinkin kalenterin sisällön ennakkoon. Ainoa pieni miinus oli se, että tietyistä luukuista näkyi jonkun päivän luukun sisältöä etukäteen. Huulipuna näkyi ainakin 3-4 päivää ennen kuin oli sen vuoro, kalenteri oli muuten napakkaa tekoa, mikään ei tippunut vaikka laatikkoa joutuikin pyörittelemään.
 
 
 
The Body Shopin kalenterista tuli vanhoja tuttuja, joita tuli viimekin vuonna; ripsentaivuttimet, kynsiviila, Oils Of Life -näyte, manteli -käsivoide, Vitamin E -sarjan tuotteet, luomivärisivellin, nestemäinen silmänrajauskynä ja huulivoi. Fuji Green Tea oli viimekin vuonna, mutta kahdella tuotteella joista toinen oli kuorinta.
 
Joulusesonkituotteet olivat edustettuna aika vähän, sillä jokaista tuli yksi (suihkugeeli, vartalovoi ja geelimäinen vartalovoide) eri muodoissa. Yllättäen British Rosea tuli kolmen eri tuotteen verran ja kynsilakka ei ollut punainen (viime vuonna tuli kaksi). Huulivoiteita tuli vain yksi, joka on ihan hyvä määrä sillä taisipa joku vuosi niitä olla useampi (jep, 2015 kaksi), palasaippuoita ei yhtään (2015 hunaja). Vuoden 2015 kalenterissa suihkugeelejä oli kaksi (karpalo ja luumu) täysikokoista.
 
 
TBS kalenterin sisällöt kurkkasin myös ja päädyin siis siihen keskimmäiseen, siitä kalliimmasta olisi kiinnostanut vain se naamio ja huuli/poski tint, mutta ne voin ostaa tarvittaessa erikseen, kun ei tässä miun versiossa niitä ollut :D Hinnaltaan tämä 99 € saattaa tuntua isolta, mutta The Body Shopin tuotteet ovat hinnakkaita, joten se on hyvä pitää mielessä.
 
 
 

 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kivoja tuotteita mulla ei ollut tänäkään vuonna viel mitään kalenteria ehkä ens jouluna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tänäkin vuonna tulee kosmetiikkakalentereita :D

   Poista
 2. Mä mietin joka vuosi kalenterin ostamista, mutta sitten iskee piheys. Jos haluaa kunnon kalenterin, niin siitä saa myös maksaa about 70-100 euroa. Summa on aika iso, joten sillä saa useamman täysikokoisen ja varmasti mieluisan tuotteen vaikka The body shopin valikoimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni piti TBS:n kalentereita kalliina, mutta ikävä kyllä ei ne tuotteetkaan kovin halpoja ole :/

   Pelkällä täysikokoisella vartalovoiteella ja käsivoiteella päästään jo siihen 30 € kieppeille.

   Harmittaa, kun esim. W7 on halppismerkki ja silti kalenterissa on oikeastaan kaikki minikokoisia, vaikka pystyisi parempaan. Valikoimakin on laaja :/

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)