12.1.2017

The Spy Who Loved Me

Menin lakkalaatikolle tarkoituksenani lakata sinisellä, sitten tuli joku tekninen vika ja huomasin, että kynsillä olikin punaista O.o

Ja hei! Tässä postauksessa on myös swatch, niitä harvoin muistaa ottaa :D

piCture pOlishin Rocky Horror -kokoelman frank-n-furter pääsi kynsille ja miten mahtava se onkaan. Tuo kiilto on ihan huippu yksinäänkin ilman päällyslakkoja. Levittyi nätisti, peitti ok mutta itse näen vielä rajat :Dfrank-n-furterfrank-n-furterin päälle lakkasin OPIn The Spy Who Loved Me -lakkaa, joka on James Bond -kokoelmasta vuodelta 2012.

TSWLM näyttää pullossa paljon kivemmalle mitä kynsillä. Nimittäin tuo kultainen shimmer ei näy kynsillä yhtään, ellei mene kattovalaisimen alle tuijottelemaan.

Koristeena hopeinen tähtiniitti :)4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vakooja kylläkin lähti tämän jälkeen eteenpäin. Se vaan näytti pullossa paremmalle :)

   Poista
 2. Kaunis punainen :).
  Itellä jäänny lakkailut historiaan , kun mitäpä näitä nysiä koristamaan .. myönnän , on mulla tippejä , kun aina välillä haluan kuitenkin pidempää kynttäkin käyttää ja toki omiakin kasvattelen , ne vaan ei tahdo arjessa kestää , työ kun on sitä luokkaa, et osumaa tulee ja PALJON !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miullakin kynnet napsuu vaikka ei aina mitään tekisikään :D Nytkin on kaksi kynttä lyhyempiä, mutta onneksi kuvauskädestä meni vaan peukalonkynsi, se ei haittaa.

   Kaupassa ollessa oli kanssa se, että ei siellä pahemmmin kynsiä kasvateltu :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)