27.3.2017

Piparkakkuja ja passionhedelmä sundaeta

Huomasin tuossa talvella, että blogeihin putkahteli paljon Bomb Cosmeticsin tuotteita. Kynttiläfriikki kun olen, niin rohkaistuin ja päätinpä kysyä itsekin!

Voit käydä lukemassa tietoa yrityksestä täältä.


Sain testiin alla olevat tuotteet, en hyödy linkeistä.


Pineapple Prefect on vartalovoide, glitterillä! Voiteen päällä kimaltelee muutama kultainen glitter, mutta kun otat hieman enemmän ja levität voidetta, yllättäen kimalteita tuleekin enemmän. Kyseessä ei ole shimmerinen, vaan ihan oikeasti glitterinen voide.

Kultaiset glitterit näyttävät viattomille, mutta itseäni ne hieman häiritsee. Tuotteen tuoksu taas on taivaallinen, kuin ananas mehujää tai ananas limppari. Jostain kumman syystä oletin voiteen koostumuksen olevan kovaa ja yllätyin positiivisesti, kun sormi upposi helposti voiteeseen.

Tuoksu on äärettömän hyvä, glitterit ovat itselleni vartalotuotteissa ehdoton miinus.


Hinta: 12,90 €


Pineapple Prefect


Tuoksukynttilät ovat heikkouteni ja tässä Passion Fruit Sundaen tuoksussa voisin ottaa mm. suihkugeelin, vartalovoiteen, hajuveden..

Tämän tuoksu on niin herkullinen, täyteläisen hedelmäinen olematta kuitenkaan liian tunkeileva. Ensinuotteina on mm. mangoa ja persikkaa. Tuoksu on todella tuttu, en vain saa päähäni mille elintarvikkeelle tämä tuoksuu, ehkä joku jäätelö?

Kynttilä ei pala kovinkaan tasaisesti. Alussa kynttilä paloi kuin unelma, mutta nyt se palaa todella epätasaisesti, lähinnä oikeasta reunasta. Plussaa siitä, että sammuttaessa sammuu nopeasti, eikä savuuta. Lankaakaan ei ole tarvinnut kertaakaan lyhentää. Tämä kynttilä paloi jo loppuun, mutta paljon vielä jäi ympärille.


Hinta: 11,90 €


Passion Fruit Sundae


Onko edes söpö piparkakku glittereineen? Gingerbread Cookies on ehdoton syksy/joulutuoksu. Tämä pursotettava kynttilä palaa 30 - 35 tuntia


En tiedä miksi, mutta nämä palaa tasaisemmin kuin tinakynttilät. Johtuukohan siitä, kun näissä on huippu ja sen ansiosta palaminen on tasaisempaa? Suosittelisin ennemmin näitä pursotettuja, kuin tinakynttilöitä ellei itse halua askarrella ja tehdä omia kynttilöitä palamatta jääneistä.


Hinta: 14,50 €


Gingerbread Cookies


Pursotetut kynttilät ovat kuin jälkiruokia. Cotton Clouds sopii puhtaasta tuoksusta pitäville, tässä on sellainen huuhteluaineen tuoksu. Samanlainen tuoksu siis kuin esim. Cleanin Warm Cotton -hajuvedessä.

Paloaika on 30 - 35 tuntia, joten tuoksuteltavaa riittää pidemmäksikin ajaksi, myös ilman polttamista. Tämä kynttilä paloi todella tasaisesti ja tällä hetkellä tämä onkin suosikkini!


Hinta: 14,50 €


Cotton Clouds
Tuotteet ovat hyvin pakattuja, tiiviitä ja helposti kierrätettäviä.*Tuotteet saatu pr-näytteenä.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin ovat :) Tai kynttilöiden kohdalla melkein olivat, kun piparkakku on enää :D

   Poista
 2. Vaikuttaa ihanilta tuotteilta. Kiitos arvioista! :)

  VastaaPoista
 3. Nuo alimmat kynttilät vaikuttavat ihanilta. Etenkin näin joulun ystävänä ja kanelin tuoksua rakastavana tuo piparkakku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuoksuu kyllä ihanalle :) Ja onhan se nättikin!

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)