3.3.2017

Butterfly fly away

Rupesin tätä postausta ajastaessani miettimään, että ei voi olla 3.3 keskellä viikkoa, kun tiedän 5.3 olevan sunnuntai. Piti aukaista kalenteri ja todeta sen olevan jo perjantai :'D Aivot kyllä jumittaa joskus aika huolella.

Ja hei, 11.3 tulossa pitkästä aikaa taas lauantain villit -postaus!

Halusin korkata MILVin perhosdecalit ( N 295p) ja ajattelin, että siihen sopii simppeli ja muuten huomaamaton lakkaus. Näillä kynsillä kävin myös vakuutusyhtiössä, sillä kun vanhenee niin vakuutukset muuttuu :(

Kynsien ollessa keltaiset, halusin kokeilla myös essencen studio nails pro white care lakkaa, joka poistaa keltaisuutta. No, lopputulos näkyy kuvissa.


keinovalo


Kynsillä aluslakan ja essencen lisäksi kaksi kerrosta Essien Sugar Daddya sekä kaksi kerrosta Essien Pure Pearlfectionia, decalien alla ja päällä.

Decalit joutuu leikkaamaan aika tarkasti, itselläkin muutamaan kohtaan jäi sitä liikaa, mutta onneksi tulivat kynnelle, niin se suli pois. Hieman meni myös kynsien yli, mutta se suli poistoaineen avulla. Hyvä puoli tässä on se, että kuvia on runsaasti arkissa 36 kpl. Saa monet kynnet tehtyä.


luonnonvaloLuonnonvalossa kynsien keltaisuus katoaa hieman, keinovalossa korostuu :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)