12.8.2017

Discover my secret!

Tein jo jokunen aika sitten tilauksen Born Pretty Storelle, nyt sivutkin ovat jo muuttuneet erinäköiseksi! Tilauksen kohteena oli lähinnä kynsitaidehyrrät, mutta huomasin siellä myös flakie lastuja purkissa.


essencen Discover my secret! on hyväkäytöksinen, kahdella kerroksella peittävä. Kuivui nopeasti. Värinä harmahtavan musta, jossa on mukana myös hohtoa.

essence discover my secret!


Born Pretty Storen Chameleon Cloud Paillette Iridescent Flakies Powder Irregular Nail Sequins Flakes purkeista tilasin kaikki, kaikille viidelle sävylle tuli hintaa 8,59 $. Tässä lakkauksessa on käytetty sävyä #5.

Tiedän, että kaikkia ei innosta käyttää näitä pelkästään koska onhan se myönnettävä, että tämä on aika sotkuista ja näitä lastuja leijailee ilmassa. Niinpä, lisäsin näitä Gina Tricotin aluslakkaan, joka oli puolessa välissä pulloa. Lastut vajoaa aika nopeasti lakkapohjassa alas, mutta hyvin kerkeää lakata viidet kynnet, sitten joutuu taas sekoittelemaan. Sekoitteluun ei kulu paljoa aikaa, sillä lakkapohja on aika juoksevaa ja jo pari pyöräytystä sekoittaa lastut tasaisesti.

Ajattelin käyttää näitä myös maalausprojektissani ;)

En hyödy linkistä, mutta jos löydätte Born Pretty Storen verkkokaupasta jotain kivaa, käyttäkää ihmeessä alekoodiani. 10 käytettyä koodia = arvonta! Tämä on myös haaste, sillä alekoodi EI käy alennettuihin tuotteisiin :D Ja normaalihintaisia tuotteita on aika vaikea löytää.

KUKX31 koodilla 10 % etu.
6 kommenttia:

 1. Mäkin huomasin, että ne sivut on muuttuneet! Tuo lakka olis kyllä just sellainen, joka sopisi mun kynsille, ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat uudet sivut :) nuo lastut ei ole yhtä hienoja kuin Whats Up Nailsin mutta onhan ne halvempia. Sotkuista puuhaa se kyllä on mutta lastuilla saa tosi hienoa jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on hienoja koko kynnellä! Swatchkiekolle laitoin kaikista sävyt ja matattuna vielä kivemmat :)

   Poista
 3. 😍 tummat lakat on parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jostain syystä, niitä alkaa syksyn lähestyessä enemmän käyttää :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)