16.8.2017

Boyfriend situation

Tänään hemppistellään ja mennään söpöihin, mutta yksinkertaisiin kynsiin. Nämä voidaan toteuttaa monella tavalla, sillä käyttämiäni water decaleita myydään useammissa eri sävyissä esim. punainen, sininen ja violetti.

Henk.koht. itse voisin elää violetissa maailmassa, sillä "muutamia" violetteja asioita löytyy asunnostani ja kamera jolla kuvaan, on myöskin violetti :D

Jos sinulla on jotain violettia, josta et pidä niin voin ottaa vastaan :'D
My Boyfriend Scales Walls


Pohjalla kaksi kerrosta OPI:n My Boyfriend Scales Walls lakkaa. Huomasin tällä lakatessani, että OPI:lla on ainakin Spiderman kokoelman aikana (josta tämä kyseinen lakka on) ollut leveämpi sivellin, nyt se on hieman kaventunut.

Lisäsin water decalit ja niiden päälle töpöttelin lakan omalla siveltimellä myöskin OPI:a, Make Light of the Situation.Löytyykö sinun asunnostasi jotain tiettyä väriä, jolle olet menettänyt sydämesi?

4 kommenttia:

 1. Meillä on kotona aika paljon pinkkiä ja vaaleanpunaista, juuri ostin (miehen iloksi xD) vaaleanpunaisen mopin ja sangon. Ihanat kynnet ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies kiittää! :D Se moppi taisikin instassa vilahtaa!

   Kiitos :)

   Poista
 2. Minä tykkään kanssa violeteista asioista. Musta on kanssa ikisuosikki. Kotona ei kuitenkaan ole paljon kumpaakaan. :)
  Kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on violettia aika paljon, kun alkaa ajattelemaan :'D

   Kiitos :)

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)