9.9.2017

Oriflame TheONE Nail Paint -swatchit

Kurkataan swatchit Oriflamen uusista kynsilakoista, joiden teemana on hopea :D

Hintaa näillä on 13,00 €/kpl. Pullossa on lakkaa 5 ml. Mutta yleensä nämäkin ovat tarjouksessa aika ajoin. Lisäksi edustajana saa vielä sen 25% alennusta kuvastohinnoista, olipa tuotteet alessa tai eivät.


Silver Reflection, Crystal Sand, Grey Velvet


Grey Velvet kuivuu satiinipintaiseksi, kynsillä kolme kerrosta. Kaksikin riittäisi. Kuivuu todella nopeasti ja satiinimainen pinta on todella mukava, pinta on sileä. Pikkurillissä yksi kerros Crystal Sandia.


Grey Velvet

Silver Reflection on osa tätä metallivillitystä, jota tulee vähän jokaisella lakka/kosmetiikkafirmalla jossain muodossa.

Kynsillä kolme kerrosta, tämäkin kuivui nopeasti. Ei mitään moitittavaa! Pikkurillissä yksi kerros Crystal Sandia. Voisi ehkä toimia leimauksessa, tai sitten ei. Yksi kerros on kuitenkin aika läpinäkyvä. Siveltimenvedot näkyvät.

Silver Reflection


Crystal Sand on hopea/hologlitterlakka. Tällä saa yhdellä kerroksella (pikkurilli) aikaan topperiksi sopivaa tulosta, kahdella kerroksella (nimetön) hieman peittävämpää, mutta ei kovin runsasta. Kolmella kerroksella (etusormi, keskisormi) lopputulos on jo aika peittävää, jos haluaa käyttää vaikka aksenttikynsissä.

Crystal Sand
Suosikkini näistä kolmesta on Grey Velvet. Nopea kuivuminen ja helppo lakattavuus (tosin niin oli kahdessa muussakin) antavat tälle pisteitä. Sopii varmasti myös tehostekynsiin, kuten muutkin tai koristeluun.
4 kommenttia:

 1. Onpas näillä hintaa..5 ml ja 13 euroa! Oriflamen lakoista ei ole kokemusta muutoin, aika tuntemattomaksi merkiksi on jäänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Oriflame on hinnoiltaan toista maata vrt. Avoniin :D

   Poista
 2. Kauniita sävyjä, mutta Oriflamen hinnoiksi tuntuu aika korkeilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, molemmilla on kannattajansa. Itseasiassa Joensuussa on enemmän Oriflamen konsultteja kuin mitä Avonin :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)