19.9.2017

Ostoksia, osa 7

Kurkkaillaan ostoksia, joita on saapunut heinäkuun - syyskuun aikana.
essencen tuotteista arvioita samalla.

Linkit ovat teitä varten, jos jokin tuote kiinnostaa, en itse hyödy niistä.BeautyJointille tein pienen tilauksen ja nappasin mukaan NYC:n Top of The Gold päällyslakan, Maybellinen The City Mini -luomiväripaletin, sekä Wet'n Wildin Liquid Catsuit huulipunan.BeautyJoint


eleven.fi -verkkokauppaan tein tilauksen lähinnä Foreon (violetti, totta kai!) vuoksi, sillä silloin oli ihonhoitotuotteiden tarjous menossa. Muut tuotteet, ettei tarvitse maksaa postimaksuja :D

Holika Holikan kurkku ja sitruuna kasvonaamiot sekä vaahdotusverkko.
OPI Avojuice käsi- ja vartalovoide.
Weleda Citrus suihkugeeli.

Alarivin tuotteet ovat valitsemiani näytteitä.

eleven


Dollish Polishin etsy -kaupasta tilasin yhden lakan ja ilmaisnäytteenä tuli pussillinen glittereitä.
Wet'n Wild eleveniltä, mutta tämä lähti jo eteenpäin.

Muut lakat NailLand -verkkokaupasta.


Dollish Polish, eleven, NailLand


Alennusmyyntien aikaan lähti Models Ownille tilaus. Nykypäivänä kun sieltä lakkoja tilaa, niin postikulut ovat huimat vaarallisen lähetyksen vuoksi (noin 20 €), joten kannattaa kerätä isompi porukka mukaan.

Valitettavasti lakkavalikoima on pienentynyt aika paljon ja melkeinpä kaikki on gel -koostumuksella. Entisajan glittereitä tai esim. Beetlejuice -kokoelmaa ei siellä enää ole.


Models Own

Models Own


Feeluniquen puoleen käännyin Zoella Beautyn vuoksi. Lisäjännitystä toi se, että ensimmäinen pakettini tuhoutui Britanniassa sattuneen varastopalon takia. Uuden paketin saapuminen myöhästyi vain viikolla ja yksi tuote oli loppunut, joten siitä tuli heti rahat takaisin.

Pari Zoellan suihkugeeliä: Shower Shake ja Sauce. Ja uusi vartalosuihke Gelato -tuoteperheestä, samaan tuotesarjaan kuuluu myös suihkarit.

Tanya Burr Galaxy-luomiväripaletti sekä muutama Ritualsin vaahtosuihkugeeli.

Guerlainin tuoksunäyte oli ilmainen.


Feelunique

Oriflamen tilaus jaksolta 13.

Hiusharja, 2 kpl pikakuivattavaa päällyslakkaa, vartalonkuorinta, seerumi, shampoo & hoitoaine -setti, laventeli suihkugeeli & kuorinta sekä ilmaisena Tender Care.

Oriflamen edustajaksi liittyminen muuttuu maksulliseksi 22.9.2017 alkaen ja se on hinnaltaan 39 €. Maksu on kertaluontoinen ja maksetaan ensimmäisen tilauksen yhteydessä.


Oriflame

Beautynetkoreasta iso kasa kasvonaamioita, jätin kuvasta pois noin kahdeksan tuplakappaletta ja nämä kaikki tulivat alle 10 €. Postikulutkin olivat enemmän kuin nämä naamiot yhteensä.

Tietääkseni en tilannut kulmaväriä, joten se tuli ilmaisena.

Pienehkö miinus siitä, että paketin lähettämisestä ei tule sähköpostiin mitään tietoa! Tuolta voi tilata myös vierailijana, jos ei tunnuksia halua tehdä.
Pretty.fi -verkkokaupasta uusia essencejä :)

Tuotteiden hinnat 1,99 € - 4,09 €.

+ Coast 'n' Chill -kokoelman huulipuna Carlsonilta 3,09 €.

Glitterpurkki on aika sotkuinen tapaus, joten kannattaa varautua jollain paperilla tmv., suojaamaan matot/pöydät. Sillä omassa oli jo pelkästään kierteissä sitä kimalletta ja se joka kierroksella pölläytti pihalle. Tässä ei ole mitään sirotinta, vaan on aukinainen pullo.


Brushed Metals It's my party, peitti jo swatchatessa yhdellä kerroksella, heikoin lenkki oli sininen I'm cool with it, joka oli todella ohutta.

Loyal royal ja Glitter choc ovat perus geelilakkoja eli täyteläisiä koostumukseltaan, ei mitään moittimista.

Holo rainbow lakat peittää parilla - kolmella kerroksella, vihreässä, punaisessa ja sinisessä on värillinen pohja. Kahdessa muussa kirkas tai ei ainakaan erottuva pohjaväri.

Huulituotteiden kanssa meinasi mennä muutamaan otteeseen hermot, mutta otetaan hyvät ensin!

Coast 'n' chill trend editionin smooth & move puna on todella hyvä. Levittyy helposti ja tasaisesti yhdellä vedolla, on myös näistä kestävin. Kuivuu mattapintaiseksi. Muut punat lähtivät yhdellä pyyhkäisyllä pois, tämä vasta noin viidennellä.

Butter stick rose whip on kynämäinen puna. Hyvin samaa värimaailmaa kuin yllä mainittu, mutta tässä on hieman kimallusta mukana eikä kuivu niin mattaiseksi.

Vibrant chock -sarjasta voyeur ja black widow. Voyeur oli tosi hyvä, kivan mattainen ja luonnollinen, muistuttaa NYXin Butter Gloss -koostumusta, peitti yhdellä kerroksella.
Black widow taas.. Ei jatkoon, luulin tämän olevan musta, mutta onkin sininen. Vaati noin pari kerrosta, että peitti. Jää takuulla kuiviin kohtiin, mutta sain pois :D Tämä lähtee näistä kaikista nopeiten leviämään, joten suosittelen rajauskynää.

Metal Shock -sarjan mercury ja poison ivy. Mercury on tosi metallinen, itselleni aika luonnoton huulilla enkä osaisi olla. Peitti yhdellä kerroksella.
Poison ivy, voi kikkare kun on niin nätti sävy, mutta jouduin ottamaan tällä kuusi (!!) yritystä, ennen kuin lopputulos olisi jotakuinkin tasainen. Vaatii paksuhkon kerroksen ja varottava vetämästä samasta kohtaa uudestaan, sillä syntyy kaljuja läikkiä.

pretty.fi ja Carlson.Muistathan, että Feelunique ja eleven.fi kerryttävät bonuksia, kun menet sivuille Bonuswayn kautta! 
Jos kaipaat jostain tuotteesta lisäinfoa tai jopa erillistä postausta, niin saa kertoa :)


2 kommenttia:

  1. Zoellan ja Tanya Burrin tuotteet kuumottaisi hippasen. Pitää varmaa ruveta rustaamaan kirjettä joulupukille;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso peukku molemmille :) Zoellalta tuleekin jouluksi taas uusi kokoelma ;)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)