24.1.2018

Vuoden 2017 suosikit ja muutama pettymys


* postaus sisältää mainoslinkkejä


Kurkataan hetkeksi vuoden 2017 suosikkeihin, joita minulla on yhä käytössä eikä ne ole loppuneet ja ovat yhä saatavilla. Viime vuonna lopetettiin useita tuotteita, joista tykkäsin, mutta sitten ne lopetettiin (tietenkin).

Aloitetaan tuoksuista!




The Body Shop White Musk Fragrance Mist * jakaa monien mielipiteitä, mutta tämä on yksi ehdottomista suosikeistani. Pullolla on nykyään uusi ulkoasu, muuten sama tuote. Myskisten tuoksujen ystäville!

Zoella Beauty Let's Spritz! on tällä hetkellä suosikkini kaikista omistamistani Zoella Beautyn vartalotuoksuista. Omistan näitä kuusi kappaletta ja tämä on ykkössuosikkini kaikista. Kevyt, makea, ehkä kukkainen tuoksu.

Avon Pure puolestaan on eniten käyttämäni hajuvesi, ainoa miinus tulee sen kestävyydestä. Kyseessä on toki EdT. Tuoksu on raikas, hieman kukkaisuutta mukana.

The Body Shop White Musk L'Eau * ihastutti yhtä paljon, kuin alkuperäinenkin versio. Tässä on mukana päärynää, kukkaisuutta ja myskiä.






Kasvonaamiot tulivat rytinällä ja tässä muutama oma suosikki:

Yksittäisistä kasvonaamioarkeista tartun yleensä Holika Holikaan, Misshaan tai Mizoniin. Valikoin yleensä ulkoasun perusteella, mutta aika usein sieltä löytyy sitruunaista, kurkkua, aloe veraa ja mansikkaa.

Tuubikasvonaamioista tulee 90 % tartuttua Avoniin. Aloe & Cotton on yksi isoimmista suosikeistani ja ehkäpä, Heavenly Hydration on toisena, vaikka tuoksu ei ihan omaa nenää miellytä. Planet Spa sarjaan on tulossa yksi uusi tuotesarja ja sieltä löytyy uusi kasvonaamio, se on pakko ostaa!

Oriflamen eco beauty -sarjan kasvonaamio yllätti hoitolatyylisellä tuoksullaan. Kun naamio kuivuu, ei kannata väännellä kasvoja, sillä se alkaa tippumaan pois hienona jauhona.




Oriflame Essence & Co oli uusi tuotesarja ja ensimmäisenä tuoksuna siihen tuli Lemon & Verbena, Verbena oli aika monessa tuotteessa 2016/2017, tai siltä ainakin tuntui. Tässä on todella raikas, sitruunainen tuoksu. Ja yksi pullo on jo käytetty.

Rituals... The Ritual of Sakura on esimerkkinä suihkuvaahdoista, joista tulee kermavaahtomaista pesuainetta, markettipuolelta Nivea vastaa tästä innovaatiosta. Vaahdot tuovat kivaa luksusta perinteisten suihkugeelien tilalle.

The Body Shop Mango -suihkugeeli * sopii mangon tuoksua rakastavalle kuin nenä päähän! Todella herkullinen tuoksu. Olen käyttänyt tätä yhden ison pullon ja ainakin kaksi minikokoista. Kuvassa pullolla on vielä vanha ulkoasu, nykyään pullo on sirompi.





Missha Nose Pore Cleaning Patch Set. Tämä on toinen paketti jonka kotiutin elevenin tilauksessa. Tästä tuli ehdottomasti suosikkini, vaikka Bioré on myös hyvä, nämä vie hiuksenhienolla erolla voiton.

Lemon Juice & Glycerine käsikuorinta. Mieluinen, kotimainen tulokas käsienkuorintaan. Kuorinta on hienorakeista ja sitruunainen ominaistuoksu on plussaa. Markettituote, joten pitäisi löytyä suurimmasta osasta marketteja.

Zoella Beauty Hungry Hands -käsivoide. Iso tuubi, pieni määrä riittää ja herkullinen piparkakkujen sekä vaniljan yhdistelmä hurmaa. Sopii mainiosti näin talvisesonkiin, sekä syksyyn.




Jee, luomivärejä! :D

BlushProfessional kiinnitti huomioni, sillä omistan yhden Morphen 12S paletin joka on tismalleen samanlainen ja on hyvä dupe Hot -paletille, ihan pikkuisilla sävyeroilla. Palettien nimet ovat hieman erikoiset kuten esim. Bold. Olisi voinut olla vaikka Colourful tai muu vastaava :D

Hot on omistamistani paleteista pigmenttisin, Bold vaatii värikkäiden värien vuoksi hyvän pohjustajan, mieluiten valkoisen, että värit tulevat esiin. Smokey Eyes on ehkä heikoin näistä parin sävyn perusteella mitä olen kokeillut.






Lisäksi muutama huti on sattunut matkalle.

Ciate Glitter Flip, sävyssä Candy. Ideana on laittaa punaa huulille, antaa sen hetken asettua ja sitten painella huulia yhteen, jolloin glitterit tulevat säihkyvänä esiin. Tai näin ainakin teoriassa. Glitterit ovat todella huomaamattomia, vaikka kuinka yrität saada niitä näkyviin. Hyvä, että itse erotan ne :D Glitterit näkyvät miun huulilla aika samalla tavalla kuin hylsyssä.

Ruusuvesi, oli muistaakseni kesäinen huti. En tykkää tämän tuoksusta ja se jää vieläpä selkeästi leijailemaan. Olen siis käyttänyt tätä lähinnä selälle, sillä sieltä se ei tunkeudu niin hyvin nenään kuin esim. kasvoille laitettuna.

Mossan päivä- ja yövoide oli jouluna kaupungissa, sillä en uskaltanut ottaa niitä mukaan jos ne loppuisivat kesken kaiken :D Joka päivä ja yö saa elää jännityksessä, joko ne mahtaisi loppua. Kummankaan tuoksu ei ole erityisemmin mieleeni, en tykännyt myöskään heidän misellistä.






PS. Tänä vuonna kuukauden tuote -sarja jää pois.




* -merkityt tuotteet sisältävät mainoslinkkejä.













4 kommenttia:

  1. Tuo Ciate Glitter Flip on aika monen hutilistalla ollut, onneksi ei itse tullut hankittua vaikka se mielenkiintoiselta kuullostikin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kökkö oli kyllä tuo. Harmi kun on kokeiltu huulille niin ei voi laittaa eteenpäin..

      Poista
  2. Hot paletin tilasin minäkin Thebosilta vähän aikaa sitten, koska herkulliset sävyt ja oli alessa vain reilut 6€.
    Avonin Planet Span uutta tuotesarjaa tirkistelin minäkin Focus-luettelosta, ja siitä tilasin sen vartalonkuorintavoiteen. Tuossa sarjassa on jotkut tuotteet niin voimakkaasti hajustettuja että ei pysty käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, PS -sarja onkin nimensä mukaisesti ehkäpä enemmän hemmoitteleva, kylpyläelämyksen luova -sarja.

      Katselin tässä välissä Amerikan valikoimaa ja siellä on vain kolme (!!) PS -sarjaa olemassa. Ilmeisesti ei siellä ole kovinkaan suosittu.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)