12.1.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 27

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."


Vuoden 2018 ensimmäiset loppuneet. Toki, nämä ovat viime vuodelta, koska kirjoitan tekstejä etukäteen ja loppuneiden tuotteiden lipasto alkoi taas täyttymään.





Lush Mask Of Magnaminty* oli marraskuussa omassa postauksessaan. Virkistävä kasvonaamio, joka sopii myös vartalolle.

Kocostar Slice Mask Sheet Cucumber* näitä on kiva käyttää, jos ei tykkää kokonaisesta naamiosta. Sopivat myös vartalolle. Yhdessä pussissa 12 siivua, jotka voi asetella mihin haluaa. Itselläni leuka ja nenä ovat vaikeita alueita, sillä pakkauksen isot, kuin pienetkin siivut eivät pysy kasvoilla. Kiva, raikas tuoksu.

essence time to wake up kuuluu essencen kolmen metrin valikoimaan (mm. Tuurin Kyläkauppa), itse tilaan Kärkkäisen verkkokaupasta. Käytin yhden näistä kun olin flunssassa ja pientä lämpöä oli ilmassa, virkisti todella kivasti. Todella kosteita naamioita, kuten kaikki muutkin kangasnaamiot tässä kuvassa. Miedohko tuoksu.

Mizon Strawberry -kasvonaamio. Tässä hieman alkoholimainen ensituoksu, mutta sen kadottua tulee kivempi tuoksu esiin.

Tony Moly I'm Real Pomegranate, suosikkejani Mizonin ohella kasvonaamio merkeistä. Tunnistettava granaattiomenan tuoksu.

Avon Aloe & Cotton kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Helppo käyttää ja tuoksu on mieluisa, vaikka aloe yleensä on luotaantyöntävä.

berisom Water Bomb Jelly, tässä seerumi on korvattu hyytelömäisellä koostumuksella. Käsiin tarttuu naamiota avattaessa hyytelöpalasia ja niitä löytyy runsaasti pussista. Jos joku ei tykkää vetisistä naamioista, niin tämä on kyllä sitä, mutta eri tavalla, sillä nestettä ei pussista valu hyytelön vuoksi. Tuoksusta tulee mieleen Känkkäränkkä karkit..

baviphat secret recipe Juicy Sheet Mask Strawberry, teollinen mansikka. Oikeastaan tilasin tämän lähinnä ulkoasun vuoksi (kuten monen muunkin).







Tony Moly Kkobugi Hydrating Foam Cleanser. Todella riittoinen, kukkaistuoksu. Muistaakseni lotuskukka tmv. Sai vaahdotettua helposti käsin tai erilaisilla vimpaimilla. Pesee puhtaaksi, joten en nappaisi kuivaihoiselle tätä vaihtoehdoksi.

Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Cocktail Ravitseva Tehohoito. Miinusta siitä, että tätä ei voi ns. sulkea ollenkaan eli jos haluaa matkalle mukaan, kannattaa ottaa pahvipakkauksineen mukaan, ettei pumppaa itseään tyhjäksi tai laittaa johonkin toiseen purkkiin. Marjainen tuoksu, joka alkoi itseäni kyllästyttää, ei tehnyt mitään erikoista miun iholle.

Avon Cleansing Toner Rose Water. Mieto ruusuntuoksu. Ihan kiva oli kokeilla ja raikasti kasvoja.

Organic Shop Ginger & Cherry Cleansing Face Scrub. Tätä ruodin erikseen täällä. Ihan kamala pelkästään jo tuoksunsa puolesta, joka aiheuttaa yökkäilyä.

The Body Shop Elderflower Unperfumed Eye Gel. Tuli joulukalenterista 2015 ja kesti siis hieman, ennen kuin otin käyttöön. Tämä kaveri on riittoisaa kuin mikä, koostumuksena vuoksi suositellaan käytettäväksi aamuisin. Kyseessä on siis tuoksuton silmänympärysgeeli ja vaikka tämä tipahti kerran lattialle sylkäisten geeliä ulos, tuntui että käytän tätä silti vielä vuonna 2020. Onneksi loppui, ei ehkä ollut minun pala kakkua.





L'oréal Paris Colorista Washout #Turquoisehair. Ekalla kerralla sain homehiukset, toisella kertaa turkoosit. Kesti hiuksissani vähemmän aikaa kuin punainen ja väri kului tietenkin rumemmaksi pesukertojen välillä. En tarttuisi tähän uudelleen, punaiseen kyllä. Punaisesta juttua täällä.

Avon Naturals Pink Grapefruit & Mint -vartalovoide. Olin skeptinen tämän suhteen, mutta tuoksu olikin raikas ja todella miellyttävä. Purkin saa myös yllättävän tyhjäksi, sillä voide ei ole liian ohutta eikä paksua, vaan sopivaa. Aina tämä yllättää :D Ostaisin kyllä uudelleen.

Avon Senses Lagoon After Shower Mist. Näistä tykkään, poistuivat valikoimasta.

Yves Rocher Exfoliating Botanical Hand Care Oil. Ei, miksi ostin tämän. Kuorinta käsille, joissa kuorivia juttuja oli aika vähän,. Tuoksu on sopimaton omaan nenään, mantelinen ja sitä vihaan yli kaiken.

The Body Shop Frosted Berries vartalogeeli. Tuote hyvä, pakkaus ei. Muovi on todella kovaa, eikä tuotetta saa ensimmäisen käyttökerran jälkeen puristettua ulos, iso miinus. Tuoksu muuten hyvä.

White Tea & Jasmin käsivoide. Selkeä teen tuoksu, paksuhkoa. Käytin yörasvana käsille. Tokmannin ihmeitä eurolla.

The Body Shop Frosted Berries käsivoide. Tässä sentään pakkaus toimii niin kuin pitääkin :D





The Body Shop Fuji Green Tea Bath Tea. Kylpyteetä, ammetta ei ole, niin käytin jalkakylvyissä. Tämän mukana tuli teesiivilä, jonka jätän kaiken varalta jemmaan. Tuoksu ei ole omaan makuun mitenkään mieluisa tässä sarjassa :/

Yves Rocher -kynsilakanpoistoaine, tosi jees. Sujautan tätä usein mukaan kun teen Yvesille tilausta, jos vaan on tarjouksessa hyvään hintaan.

Trind Taikaviila. Aika heikossa hapessa ja uusi löytyy, joten pois!

essence studio nails fast cuticle remover. Geelimäistä, todella helppo käyttää. Applikaattori ei yllä pohjaan, enkä saa taiteiltua jämiä mitenkään ulos, joten pohjalle jää jonkin verran ainetta.

Mavala Minute-Quick Finish. Tätä menee aina.

Avon Color Trend Comb It! -ripsari. Tässä on pieni harja, jossa ei ole kuin pienet tököt "harjaksina". Tässä kuosissa ei ripsaria taida olla, vaan löytyy uudistettuna. Tykkään pienistä harjaksista, sillä isoilla yleensä tökin silmään :D

Colourpop Super Shock Shadow sävyssä Lace. Tämä kuivui, joten pistän pois.

e.l.f eye refresh. Roll-on silmänympärystuote, joka viilentää mukavasti. Huomasin lopussa, että tämä sisältää jotain hiutaletta, joka hohtaa silmänympärysalueella selkeästi :D Sitä en kaipaisi tämmöisessä tuotteessa.

Oriflame The One Lash & Brow Conditioning Gel. Kirkasta massaa. Käytin tätä ripsiin, mutta sitten innostus katosi ja joutaa pois pyörimästä.





Dermosil Licorice -käsivoide. Tässä on niin selkeä lakuntuoksu, tilasinkin tätä täysikokoisena. Vakuutuin!

Ziaja* Cupuacu tästä luulin tykkääväni, mutta nenään tulee aurinkorasvan tuoksu. No, säästyi hutiostokselta :D

bliss grapefruit + aloe vartalovoide. Kivan raikas tuoksu, bliss on hieman hintavahko merkki joiltain osin. Mukava oli kuitenkin kokeilla :)

Colgate hammastahna on luultavasti napattu hammaslääkäristä mukaan :D Tässä oli jotenkin semmoinen tunkkainen maku, vaikka on minttuinen. Ei ollut raikas.

Vanulapuista Yvesin on suosikkini, sillä ne eivät hajoa tikkauksen vuoksi.




Garnier Respons 5 Plants shampoo. Tätä olen käyttänyt aiemminkin, tykkään tämän tuoksusta, joka on vihreä, mutta samalla sitruksinen (tässä on mm. verbenaa).

Avon Honey & Cranberry hoitoaine. Tämä sarja on ollut näissä postauksissa usein, yksi suosikeistani. Harmi vaan, että on kausituote :D

The Body Shop Blueberry -suihkugeeli. Alussa tuoksu oli todella kiva, mustikkainen. Loppua kohti tuoksu alkoi vaan tympiä enemmän ja enemmän. En ostaisi uudelleen.

Lush Bubbly* -suihkugeeli on hedelmäisenkukkainen tuoksultaan. Välillä vähän liikaakin, mutta toisinaan taas juuri kiva, kun on hedelmäisyyttä mukana. En ehkä kuitenkaan ostaisi lisää.

Avon Naturals Honey extract & jojoba oil -hiusnaamio. Näissä purkeissa olevissa naamioissa on yleensä lyhyt vaikutusaika max. 3 min. Eivät tee lattiaa liukkaaksi, toisin kuin ns. "ammattimaisempi" sarja.

Yves Rocher White Vanilla -käsisaippua. Kiva, mieto vaniljan tuoksu. Aika nappisarja tänä vuonna YR:ltä. Koostumus on aika nestemäistä, joten loppuu nopeasti. Ostin kuitenkin lisää :P





 
 
Oliko jotain tuttua? Kenties jotain mielenkiintoista?









* tuotteet saatu.












5 kommenttia:

  1. Miten sä sait jo tuon YR:n saippuan loppuun, mulla vasta alkutekijöissään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää loppui hieman ennen, kuin lähdin jouluksi kotia. Otin tilalle uuden vastaavan ja sekin kohta on puolessa välissä. Nämä ei kyllä itselläni kovin kauaa kestä, vaikka pääsääntöisesti yksinäni käytän, yhden pumppauksen taktiikalla vieläpä :D

      Poista
  2. Sanon nyt ehkä hieman epäsuositun mielipiteeni: tosi monet TBS:n suihkugeelit ja vartalotuotteet alkavat tuoksua tympeiltä kun niitä käyttää useamman kerran. Ne ovat ihania alussa, mutta hyvä tavaton kun alkaa kyllästyttää se yletön hedelmäisyys aika äkkiä. (Ainakin mua, mutta olen pannut merkille että monia muitakin.) Ainoa tuoksu, johon en koskaan kyllästy on se mansikka, kaikessa esanssisuudessaan. :D Etenkin tuo mustikka, mango ja passio ovat takuuvarmoja inhotuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa negatiivinen kommentti. Sori!! :D :D

      Poista
    2. Miehän tykkään esim. mangosta vain suihkugeelinä. En voi sietää vartalovoiteena tai vartalosuihkeena sitä ollenkaan :D

      Tosin TBS vartalovoiteet on itselle liian tuhteja, osa on tosi kiinteitä ja osa jostain syystä mukavan pehmeää, mutta tuoksut muuttuvat tosi tunkkaisiksi ja niitä on vaikea työstää iholla.

      En siis käytä kuin oikeastaan käsivoiteita ja suihkugeelejä näistä ns. tuoksullisista sarjoista. Musk -tuoksusuihke ja Camomille -sarja ovat kivoja.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)