7.6.2018

Hajuvesikokoelma 2018

Aiemmin hajuvesikokoelma oli erillisenä välilehtenä, mutta tuoksuja lähti ja tuli, joten en jaksanut pitää sitä yllä. Nyt kun ei ole oikeataan uusia hajuvesiä tullut hommattua noin pariin kuukauteen, niin ajattelin pistää muutaman kuvan kera kaikki hajuvedet jotka omistan.

Aiemmin hajuvedet veivät tilaa yhden hyllytason verran, nyt ne sopivat kirjahyllyn yhdelle tasolle.

Kuvissa ei ole vartalotuoksuja, ne ovat vielä erikseen ;)

En luettele tarkemmin mitä kukakin on, saa toki kysyä jos kiinnostaa!


oikean reunan keskimmäinen hajuvesi on niiltä ajoilta, kun Joensuussa oli Kicks!Oliko tuttuja tai kenties sellaisia, joita itse haluaisit?
6 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa toi Avonin Scent Essence Sparkly Citrus ja siitä onkin itseasiassa näyte tulossa! :D Jos se on hyvä, niin täytyy tilata täysikokoinen!

  VastaaPoista
 2. Oho, onpas niitä paljon! :) Mä haluisin tuon Moschinon ihan vaan pullon perusteella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moschinoltahan on myös se pinkki ja olin näkevinäni myös kultaisen :D Harmi, että tuossa se suutinosa on vain "lavaste" eli toimii vain korkkina.

   Poista
 3. Tuo alimmainen kuva,niin jos voisit kertoa 4 ylintä ja oikea alhaalla,että mitä ovat?Siis joo taitaa olla Paris Hiltonia,kun on keijun kuva ja onko tuo keltainen DKNY n omppu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paris Hiltonin Fairy Dust, Loccitane Verbena, DKNY Sweet Delicious Creamy Meringue. DKNY:n tuoksun alapuolella Twilight Immortal.

   Oikealla alhaalla on joku True Blood -sarjan innoittama (?) tuoksu, Forsaken -nimeltään.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)