19.6.2018

Ostoksia - Tuurin Kyläkauppa & Ideapark Lempäälä + vinkki karavaanareille!

Tehtiin pieni reissu, valitettavasti sääolosuhteet eivät olleet kovinkaan suotuisat järkyttävän tuulen vuoksi, sekä satunnaisten sadekuurojen vuoksi. Mutta eipä ollut ainakaan ötököitä!

Huristeltiin Tuurin Kyläkaupalle, siellä oltiin kaksi yötä. Pudottauduttiin sitten Tampereen ohi Lempäälän Ideaparkkiin, sieltä Turengin, Lammin, Lahden, Lappeenrannan ja Imatran kautta takaisin kotiin.
Tuuriin oli tullut Imperial Leather suihkugeelejä, valitettavasti vain kahden tuoksun kera, joista toinen oli banaani. Myös toinen brittiläinen merkki löytyi hyllyistä, nimittäin Original Source, näitä oli muistaakseni kolmea-neljää erilaista.

Jelly Belly suihkugeelejä oli neljässä eri tuoksussa, nappasin ne parhaimmat.
Mielenkiinnosta L'oréalin shampoo ja hoitoaine testiin, vaikka ovatkin lapsille ja toinen tuoksuu viinirypäleille. Mutta pullot olivat hinnaltaan euron kappale.

Katy Perryn Mad Potion -setti oli alle 8 €, joten mukaan lähti!

Lumene Outletista (on siis Kyläkaupalla) vanhalla purkilla oleva kasvonaamio, joka vilahteli ilmestyessään jokaisessa blogissa.

Muutama essencen tuote uudesta trend editionista, väriä vaihtava huulivoide ja kuivashampoo.

Eurolla essencen kynsilakka ja pari Wet´n Wildin tuotetta. Myös NYXin Wicked- ja metallics -huulipunia olisi ollut eurolla. Ja esim. Avant Pop -paletteja -50%.

Ideaparkin MiniManista Rimmelin puutereita kimppahinnalla.

Vähän juoma- ja syömäpuolta, sekä oheistuotteita. Pölyhuiska, jos joskus pyyhkisi pölyjä ja pähee violetti hiiri tietokoneelle :P

Alla olevat tuotteet Ideaparkin H&M:ltä, tikkaria lukuunottamatta :D

Vinkki karavaanareille:

Ideaparkin parkkialueella (Lempäälä) saa sähkötolppapaikan 20 € panttia vastaan, joka palautetaan sitten takaisin, kun viet tolpan avaimen takaisin. Muita palveluja ei ole (roskiksia ja kierrätyspistettä lukuunottamatta), ostoskeskuksesta löytyy vessat ja tietty kaupat.

Mehän ei tätä asiaa meinattu uskoa, että sähkökin olisi ilmasta, mutta niin se vain oli. Mopopoikia tai muita pärrääjiä ei ollut kuin hetken aikaa. Toki tiet kulkee vieressä, että niissä jonkin verran kulkee autoja/rekkoja jne., mutta sellaista karavaanarielämä on ;)
6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja runsaasti:) Ihanat saippuaostokset! Kävin itsekin joitakin viikkoja sitten Ideaparkissa ja ostin Rimmelin tarjoussettejä, ripsivärejä ja rajauskyniä. Samoin noi HM:n sukat näyttää kovin tutuilta...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivoja oli nuo tarjoussetit. Aiemmin en ole tuollaisiin törmännyt, täällä kun ei MiniMania ole.

   Mie en edes tajunnut, että kaikissa sukissa oli joku hedelmän kuva :')

   Poista
 2. Tosi kivoja ostoksia :) mekin oltiin joskus Tuurissa karavaanareina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myö käydään Tuurissa joka vuosi! Aina siellä jotain jännää on :P

   Poista
 3. Todella mielenkiintoisia ostoksia! :) Karavaanareita ollaan myös joskus oltu.. Nyt on lapset niin isoja, etteivät malta lähteä enää mukaan, joten jonkinlaista paussia pidetään siitä touhusta.
  Keskisten reissu on kuitenkin ihan päiväreissuna pikapuoliin kiikarissa, joten oli kiva nähdä, mitä siellä on tarjolla! Varsinkin nuo Original Source suihkugeelit ovat ihania! Juuri loppui itseltäni tuo sitruunaversio. Taidan ainakin niitä ostaa lisää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sitruuna tuoksuu ihan oikealle sitrunalle, niin huumaava! Hinta taisi olla 2,49€/ kpl ja olivat siellä Outlet osaston vastapäätä, kampaamotuotteiden jälkeen.

   Jelly Beansit löyty vahingossa ja olivat puolestaan siellä, missä oli hammastahnat, savetit jne.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)