22.11.2018

Takaisin jouluun 2017, mitä on vielä jäljellä joulukalentereista?

Ennen kuin aletaan avaamaan vuoden 2018 joulukalentereita, on hyvä kurkata mitä on vielä jäljellä vuodesta 2017.

Tulen näyttämään tänä vuonna tuttuun tapaan ainakin Instassa, Youtubessa sekä blogin Facebook -sivuilla luukut. Blogissa luultavasti sitten vasta, kun kaikki on avattu ja teen sitten isot koontitekstit jokaisesta kalenterista erikseen, kuten viimekin vuonna.

Viime vuonna miulla oli Dermosil, The Body Shopin Ultimate ja Rituals Exclusive (se halvin), voit linkeistä kurkata, mitä kaikista tuli.



 




Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on ne tuotteet, jotka on avattu ja käytössä. Näistä ensimmäisenä loppuu joko Ritualsin kylpysuola (riittää yhteen kertaan) tai The Body Shopin -seerumi.

Hamassa tulevaisuudessa loppuu kasvonaamio ja huulivoide. Puhdistusvoi on myös aika riittoisaa :D

Myös Ritualsin kuorintahanska ja The Body Shopin hiuspanta vielä löytyy, muistaakseni myös kuorintahanskatkin on jemmassa.





Jäljellä on enää nämä kolme tuotetta + yksi The Body Shopin meikkituote; lip & cheek stain.

Kasvonaamio on varmaan ensi vuoden matkassa, sillä näitä ei kovin usein oikein voi käyttää. Dermosilin seerumi hyppää The Body Shopin seerumin saappaisiin, kunhan se loppuu eli on luultavasti jo käytössä, kun tämä teksti ilmestyy.





Tuotteita lähti useampi eteenpäin, ilman käyttöä muun muassa:

Dermosil: kynsilakat, yövoide käsille ja jaloille, roll-on hajuvesi, huulikiillot, glitterit, ponnarit, varpaidenerottelijat, viila ja taskuharja peilillä.

The Body Shop: meikkisivellin, glitterit, kynsinauhaöljy, iso manteli käsivoide, matte lip lacquer, silmänrajauskynä, Star stamp liner, milk & honey -vartalovoi.

Rituals: Ritual of Dao kynsibalsami (tätä kokeilin about kuusi kertaa) sekä Rituals Treat mandarin & yuzu -palasaippua.





 
Vieläkö sinulla on jotain tuotteita käyttämättä viime vuoden joulukalenterista?







2 kommenttia:

  1. Noin monen kalenterin jäljiltä, niin täytyy sanoa, että hyvin olet kulutushommelit hoitanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ritualsin tuotteita on kyllä tullut käytettyä eniten, vain kaksi meni eteenpäin. Kun karsii koko saaliista ne pois, mistä tietää, että ei tule käyttöä, niin lista pienenee hetkessä :D

      Kasvonaamiot on kyllä kaikkein riittoisimpia, etenkin tuollaiset tujummat, että niitä ei ihan voi käyttää jatkuvasti tai joka päivä :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)