12.7.2019

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 41

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D

Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna. 

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Teksti kirjoitettu 16.6, jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.

Aiempi teksti oli kirjoitettu 10.5, eli nämä loppuneet ovat noin kuukauden ja 6 päivän ajalta.




Yves Rocherin kynsilakapoistoainetta tilaan aina, kun olen jotain tilaamassa. Tykkään siitä ja poistaa tehokkaasti lakkaukset.

essencen i feel good oli miun Project Polishissa ja se on nyt tyhjä! JEE! Vein jokunen tovi sitten Sokokselle pussillisen lakkoja, niin hyö kierrättää ne,  halutessaan voi kiikuttaa uuden lakan ja saa siitä pienen alennuksen. Itse vein vaan nuo vanhat pois.

Mavala Minute Quick Finish, tyhjeni jälleen.





Vanhoja tai sellaisia sävyjä joita en käytä, lähti huulituotteista pois.
Yksi tuoksunäyte oli tyhjentynyt ja Oriflamen Very Me -sarjan värillinen ripsari on iäkäs, sillä koko sarjaa ei ole ollut ainakaan 2-3 vuoteen ja nykyinenkin jo uudistuu :D

Wet'n Wild meikkivoide on kiva, edullinen, mutta.. Tuoksuu ihan talomaalille ja se vie itseltäni käyttöintoa, lisäksi korkki hajosi.





Organic Kitchen -sarjan shampoo ja hoitoaine, niistä tuntemuksia täällä.

Oriflame Swedish Spa Ocean Foam -suihkuvaahto on niin hyvä! Merellinen tuoksu ja jättää ihon kosteutetuksi, sopii myös sheivaukseen!

Avon Planet Spa Artic Lingonberry -hiusnaamio on makean puolukkainen. Jättää hiukset kivantuntuiseksi, ostaisin uudelleen.

The Body Shop French Grape Seed Refining Body Scrub - ei ollut omaan makuun, kiva kuorintateho, mutta oli kiva testata.

Body Boom mansikka ja mango -kahvikuorinnat. Molemmissa on todella makea tuoksu ja kahvi puskee läpi, mansikassa se alkoi hieman ällöttää. Greippi on miun suosikki.

Benecos sitruunamelissa -suihkugeeli. Näiden piti alunperin olla blogin joulukalenterissa, mutta kun tilaus saapui, huomasin näissä päiväyksien olevan menossa juurikin joulukuussa. Otin siis itse käyttöön. Ei kovin voimakas sitruunainen tuoksu, hieman tummempi vivahteinen.

Yves Rocher -kuorinta. Tässä oli hedelmäinen tuoksu, johtuen aprikoosista. Tykkäsin!





Voitin Instagram arvonnasta Kocostarin pakkauksen heidän suosituimmista naamioistaan, käytin jo kaksi niistä; Slice mask cucumber ja eye patch gold. Siivunaamiot on kivoja ja olen käyttänyt näitä useamman, tykkäsin myös silmänalusnaamioista, sillä ne kesti hyvin eivätkä valuneet. Oli myös helppo käsitellä.

A´Pieu Strawberry Milk One-Pack, hyvin mansikkainen kasvonaamio. Tykkäsin!

Mizon Joyful Time Cucumber ja Hyaluronic Acid -naamiot. Molemmat on sellaisia joita ostan uudelleen. Kurkkunaamio tuoksuu hyvin raikkaalle ja hyaluronihappo on raikas, vesimäinen.

Avon nutraeffects booster sheet mask, tässä on hyaluronihappoa ja kaktuksen kukkaa. Tässä myäs hyvin raikas tuoksu, mutta nämä naamiot on tehty kiinassa. Suosin mieluummin korealaisia :)

The Face Shop Aloe. Aloe, kurkku ja hyaluroni -naamiot on sellaisia, joita tulee aina ostettua, eikä tämäkään tehnyt poikkeusta. Aloen tuoksu on omalla tavallaan myös hieman raikas ja vihreä.

It´s Skin Aloe. Tykkäsin ja tämä kuuluu samaan kastiin yllä olevan kanssa. Jos on valinnanvaikeus kasvonaamioissa, aloe ja kurkku on aina varmat valinnat!

Masque Bar Green Tea mask x 9. Ostin näitä oletkaunis.fi -sivustolta ja nämä oli tarjouksessa. Yhdessä pakkauksessa on kolme naamiota. Tehokäytin nmä pois ja käytinkin viimeisen samana päivänä, kun päiväys paukkui. Tykkäsin kyllä näistäkin :D

Kicks Serum Infused Bio-Cellulose naamio ei ollut omaan mieleeni. Itse naamio on kahden suojakankaan välissä ja sitä oli vaikea saada irti. Itse naamio muistutti hieman vedessä pehmenneitä liivatelehtiä.





K-menun vanulappuja käytän misellivedelle/kasvovedelle ja Yves Rocherin vanuja lakanpoistoon.

Korresin Pomegranate -meikinpoistoliinat olivat kivoja! Ostin tarjouksesta vajaalla 8 eurolla, ainoa vaan, että kannattaa kääntää tarrapuoli alaspäin, niin luukku pysyy kiinni, eikä pyyhkeet pääse kuivumaan.

Gunry cherry blossom oli aika lirua ja tämä olikin kulunut loppuun sillä aikaa kun olin poissa. Puoliso käytti siis yli puoli pulloa neljässä päivässä! :D Ei tuoksunakaan ollut omaan makuun, hyvä että loppui.

The Body Shop Moringa vartalojogurtti. Tämä ei ole tuoksuna itselleni se suosikein, tuoksu on hyvin kukkainen, vähän kuin metsissä kasvava kielo tai tuomi, joiden tuoksu on hyvin voimakas ja väkevä.

The Body Shop Camomile silmämeikinpuhdistusaine. Olen käyttänyt näitä pari-kolme pulloa ja on yksi suosikeistani. Vähän tuli suru puseroon kun tämä loppui ja otin Avonin vastaavan tilalle.




Lopuksi muutamia testereitä, näiden jälkeen ei ole yhtään ihonhoito testeriä, sillä tässä ovat viimeiset. Hajuvesinäytteistä ei sitten puhutakaan :D //paitsi Dermosilin mainoksen mukana tuli jälleen testereitä, joista kylläkin jätin vain yhden itselleni.

Lancomen sy-voide kesti iäisyyden ja omasta mielestäni tässä ei ollut tuoksua, voide oli paksuhkoa.

Dermosilin Luna oli mukavan marjainen tuoksullaan, uudesta Summer Rain sarjasta en tykkää. Puhdistusvoide vaikutti myös kivalta.

The Body Shopin naamioista olen varmaan käynyt kaikki läpi, uutena näistä matcha ja ginseng & riisi. Molemmista tykkäsin, matcha naamiossa on vihreä tuoksu, josta tunnistaa mistä on kyse.






Oliko joukossa tuttuja tuotteita?











4 kommenttia:

  1. Wet´n´Wildin meikkivoide oli kamalaa, haisee ja on liian luirua mun makuun, huono spaattelinkin. Ei tullut käytettyä itse. Mulla on tuota TBS silmämeikinpoistoainnetta joulukalenterista tulleenka, kiva kuulla että se on hyvä kun en ole vielä testannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle tuo Wettis oli aika paksua, sillä sai aina kunnon naamion aikaiseksi ja selkeän sellaisen, tekipä mitä tahansa :D

      TBS poistoaine on hyvä, kun ei ainakaan kirvele omia silmiä, Avonin uutuus sen saa aikaan :( Poistaa kyllä tehokkaasti, mutta hitusen kirvelee. Ostan kyllä TBS:n joskus uudelleen :)

      Poista
  2. Wet n wildin meikkivoidetta oisin halunnu joskus testata, mutta nettikaupoista oli aina loppu vaaleinsävy niin kokeilin sit joskus la girlin vastaavaa ja se on kyllä ollu hyvä. Moni kehu tuota wet n wildia, mut ilmeisesti ei ole niin hyvä kuin mainostettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tilasin muistaakseni makeupshopista omani. Jos tykkää tuosta tuoksusta niin varmasti sopii :D Itselläni se ei vaan haihtunut kasvoilta, moni sanoo alkutuoksusta, mutta päivän kuluessa sitä ei enää haista.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)