5.8.2019

Avon mark. Nail Style Studio Mystical Fantasies -swatches

Tämä lakkakokoelma ilmestyi myyntiin heinäkuussa ja valitettavasti näitä ei ole saatavilla elokuun kuvastosta, mutta mahdollisesti Avon Onlinen -puolelta löytyy.


Kokoelmaan kuuluu kuusi eri sävyistä lakkaa ja kaikki ovat helmiäisiä.





Firefly Beams on sävyltään hieman kuparinen, kynsillä kolme kerrosta ja näkyy läpi.

Nämä kaikki lakat kuivuvat ohuen koostumuksen vuoksi aika nopeasti. Kun oli yhden kerroksen lakannut, sai aloittaa jo seuraavaa. Useimmistä jäi myös siveltimen vedot näkyviin.






Mystical Fairy vivahtaa koralliin ja oli aiempaa lakkaa peittävämpi. Myös tässä kolme kerrosta. Vaikka kaikki ovat samaa koostumusta, tämä menee hieman selllaiseen frost -koostumukseen, tässä näkyy myös kaikkein helpoiten siveltimen vedot.







Pixie Dance on pinkin ystäville. Tässä myös koostumus sellainen, jossa näkyy paremmin siveltimen vedot, koostumuskin on hieman paksumpaa. Kynsillä kolme kerrosta.







Serpent Life hyppää merelliseen mailmaan, raikas sinivihreä, tai jotain :D Tässä koostumus on jälleen hieman ohuempaa. Kynsillä kolme kerrosta.





 Ride a Pegasus on puolestaan aiempaa mainittua ehkä hieman ohuempaa koostumukseltaan. Sävynä ehkäpä jokin sinivioletti. Kynsillä kolme kerrosta.








Dreamy Dragon on väriltään violetti, mutta helmiäishohto antaa sille hieman vaaleutta, tietyssä valossa näkyy hitusen sinisyyttä. Kynsillä kolme kerrosta. Koostumukseltaan tämä oli jälleen hieman peittävämpää.










Kuusi lakkaa ja silti saman kokoelman sisällä hieman koostumuseroja.

Jos sinuun iskee helmiäislakat ja pieni läpikuultavuus ei haittaa, voivat nämä olla sinun juttusi.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)