1.11.2019

Boxycharm lokakuu 2019 - After Dark

Tällä kertaa Boxycharm saapui Planet Expressin kautta.

9.10 pistin paketin varastolta eteenpäin ja se saapui maksikirjeenä 21.10. Vaikka paketti sisälsikin seurantakoodin, ei se täällä meillä enää toiminut, vaan seuranta päättyi siihen, kun lähetys lähti lentokoneella Amerikasta.

Toimitusmaksu oli 9,84 $ joka sisälsi seurannan, sekä 2 $ käsittelymaksun. Ensi kuussa boksin hinta nousee, joten sitten saakin maksella verot.

Vasemmalla alareunassa oleva sydän + numerosarja kertoo paketin variaation. Jos sinulla on sama numero, niin sisältö on tällöin sama.





Sisältö:

- Dose of Colors Blushing Berries eyeshadow palette (32$).
- Iconic London Prep-Set-Glow (29$).
- Iconic London Lip Plumping Gloss, sävyssä Sex Kitten (26$).
- Mellow Tinted Brow Gel, sävyssä Dark Brown (16$).
- Hollywood N Vine Velvety Touch Smooth Kohl Eyeliner, sävyssä 121 (7$).


Kokonaisarvo 110 $.










Valitettavasti lokakuun saldona on se, että jätin itsellei luomiväripaletin, muut menee eteenpäin.
Kasvosuihke olisi muuten ollut mieluinen, mutta tuo shimmerin määrä on niin hillitön, että varmasti sitä jonkin verran myös kasvoille päätyy :D

Puiset rajauskynät on yleensä aika kovia, joten ei ainakaan silmien alueella tule sitä käytettyä, joten siksi sekään ei miulle jää. Huulituotteita ei pahemmin punaisen sävyissä tule käytettyä, eikä myöskään kulmageeliä. Siispä nämä menee myyntiin ja jos kukaan ei huoli, niin pistän arvontaan tai kokoan jonkin kalenterin.





















2 kommenttia:

  1. Hyvä sisältö, punainen kiilto olis ollu mulle just hyvä! Meikkikynä olis ollut ainut tarpeeton, suihkettakin olis voinut kokeilla ja luomiväripaletti just kivan värinen. Harmi kun tämä on niin vaivalloinen tilata suomeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja nyt tässä kuussa nostivat hintaa joten sieltä rapsahtaa vielä pienet alv:t päälle, kun aiemmin oli 21 $ ja nyt nousi 25 $.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)