9.11.2019

Ostoksia - eleven.fi, Avon, Oriflame, Yves Rocher, Sokos, Hypnotic Polish, Dermosil ja Kärkkäinen.

Teksti sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty * -etuliitteellä.




Hellurei ja hellät tunteet! Nyt kurkistetaan ostoksien pariin 🕶


eleveniltä lähti alennuskoodin voimin muutama juttu kokeiluun.

Sain viimeinkin ostettua Holika Holikan Hyaluronic Acid purkin, kun se on aina ollut loppu. En ole tätä vielä korkannut, kun käytän sen oranssin Vita Complex version ensin.

Misshan naamiot olivat tarjouksessa, aika samantuoksuisia molemmat, kurkku ja sheavoi. Pieni pettymys oli kumpainenkin, molemmissa hyvin samankaltainen tuoksu.

It's Skin ja Holika Holikan Aloe soothing geliä, Misshassa 90 % ja Holika Holikassa 99 %. Garnierin puhdistuspyyhkeitä jemmaan (tällä hetkellä siis jo käytössä), kokeiluun Benecosin kynsilakka ja alelaarista OPIn DS Classic.





Sokokselta pari purkkia kynsilakanpoistoainetta, uusia Kocostarin kasvonaamioita (näissä on hurjasti seerumia pakkauksessa, 40 g). Olen useamman kerran käyttänyt myös Kocostarin käsinaamioita, joten sellaisenkin nappasin.

Vanulappuja, Nivean mustapäälappusia (vanhalla pakkauksella), taas Nivean puhdistusliinoja, sekä Bronx Colorsin vedenkestävä ripsari.






Kärkkäiseltä tarjouslankaa, eyenlip kasvonaamioita (joista olemmat jo käytetty, yllätyin näiden edullisuudesta). Nügg kasvonaamiojauhetta, kaksi essencen sivellintä sekä alelaarissa ollut essencen vedenkestävä huultenrajauskynä.






Yves Rocherin joulu tuoksuu tänä vuonna sitrukselle ja havumetsälle, sekä mantelille. Ostin yhden tuotesetin, sekä pari yksittäistä tuotetta. Tuoksuna hyvinkin jännä ja erikoinen!
Mantelisarjasta en ostanut mitään, sillä se tuli myöhemmin myyntiin.

Lisäksi minikokoinen hiuspohjakuorinta tarttui koriin, joka on ainakin pienessä koossa pettymys.


Molempia joulukalentereita on muuten myynnissä! Oman suosituksen antaisin *edullisemmalle, joka irtoaa hintaan 49,90 €. Se antaa sellaisen peruskattauksen tuotteisiin. *Kalliimpi kalenteri 79,90 €, sisältää pussukat, pyykkipojat sekä narun johon ne voidaan ripustaa






Avonilta muutamia juttusia: Skin So Soft -suihkumousse, joka on poistumassa valikoimista. Joulusesongin uutuuksia Senses ja Naturals sarjoista; Festive Wishes -suihkugeeli ja Festive Wishes Sweet Citrus Sparkle tuoksusuihke.

Mattapintaistava yövoide ja suht uudehko yögeelivoide, jossa mukana hajoavia palluroita. Mattapintaistava oli nyt viimeistä kertaa, harmi jos poistui kokonaan, sillä tälläisia ei pahemmin ole.

K-beauty sarjan naamioita ostin kaksi kappaletta, mutta kuvaushetkellä olin toisen jo käyttänyt. Nämä taisi olla alle kaksi euroa kappale.

Pari kynsilakkaa ja kasvomasiina, joka imee epäpuhtauksia. Kynsilakat esitelty täällä.





Oriflamelta myös muutamia uusia, sekä yksi vanha tuote.

Discover Parisian Lights suihkugeeli oli uutuutena, samoin Essentials - sarjan Multi-Purpose Cream ja kasvoputsari. Näissä on jännä tuoksu, hieman samantyylinen kuin Nivealla.

Love Naturen suihkugeeli, voide ja silmänympärysgeelivoide oli settihintaan. Jos tykkäät kookoksen tuoksusta ja iho sitä kestää, niin on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

OnColors -sarjaan tuli uusia punia ja tämä sarja on edullinen, joten ostin sävyn Blush Rose.





Hypnotic Polishilta lakkasia.

KBShimmer Appel-y Ever After, Ranking It In ja Having A Gourd Time.
Sekä Dance Legend - 2, kuivuu satiinipintaiseksi.
 


Lisäksi oli mysteeripusseja, joista valitsin yhden yhdistelmän, joka oli yksi värilakka ja kaksi päällyslakkaa. 

Emily de Molly - The Clades, Glisten & Glow - Bang Ups and Hang Ups ja ILNP - Encore.





Dermosilille tein pienen tilauksen.

Nappasin kaksi Body & Mind -sarjan tuotetta, suihkuvoiteen ja kasvo-vartalovoiteen, joka on aika voimakkaan tuoksuinen, että en ihan kasvoille käyttäisi.
Poistokorista mini suihkugeelin ja pisteillä toisen Body & Mind -sarjan voiteen sekä Deo Roll-Onin.










4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! :) Olen monena vuonna tilannut joululahjoja Yves Rocherin ja Dermosilin joulusarjoista, mutta jostain syystä tämän vuoden valikoima ei kummassakaan kaupassa erityisemmin innostanut. Tuo havumetsä on sellainen, jota haluaisin tuoksutella ennen ostopäätöstä kun se voi olla joko tosi hyvä tai aivan kamala :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin joulukattaus oli kyllä tosi vaisu, kalenterikaan ei ollut kummoinen.
      Tuossa Yvesin tuoksu on mielenkiintoinen, en ihan yhdistäisi siihen havumetsää tai sitrusta :D

      Poista
  2. Aikas mahtavan näköisiä tuotteita olet haalinut! :) Yvesin tuotteetkin siellä vilahtaa. Nuo tuotesetit olivat loppuneet, kun itse tein tilausta, muuten olisin sellaisen myös rohmunnut ;) Jotenkin unohdan aina Avonin olemassaolon, pitäisi pitkästä aikaa yrittää muistaa sinnekin tehdä tilaus ja varsinkin näin joulun alla.. Erityisesti niitä suihkareita on ikävä, ovat aivan ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kävin pari päivää sitten kurkkaamassa ja silloin oli vain yksi tuotesetti loppunut, sekä edullisin joulukalenteri :D

      Avonilla vaihtuu usein suihkugeelit, että toivottavasti ei mitään suurta suosikkia siellä ole ollut :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)