28.1.2020

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 46

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä korvausta. 
Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.



Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Teksti kirjoitettu 5.1, jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.

Aiempi teksti oli kirjoitettu 13.11, eli nämä loppuneet ovat noin 1,5 kk ajalta.






*Kocostar Foot Moisture Pack x 2. Eivät ole hinnalla pilattuja n. 4,90 €/kpl. Vaikutusaika 20 minuuttia. Käytettiin puolison kanssa, kun hän valitteli kuivista jaloista :D Ainakin päivän ajan oli pehmeämmät ja kosteutetut jalat. Kannattaa huomioida, että tämä on vain kosteuttava ei kuoriva, kuorivat sukat ovat hieman kalliimmat, noin 9,90 €.

*Kocostar Waffle Mask Blueberry. Äh, en oikein tykkää näistä. Naamio on jokseenkin paksu ja seerumilla saa kostutettua koko kehon. Ainoa hauska osuus on vohvelikuvioitu kangas. Hinta 3,90 €.

-Kocostar Nail Art Starter, näitä on tullut käytettyä useasti, tästäkin löytyy toinen versio, jossa hanskat ovat yhtenäiset. Nail Art Starter -versiosta saa halutessaan sormenpäät irti, jos esimerkiksi lakkailee samalla kynnet. Herkullinen aprikoosin tuoksu.

-Tony Moly Master Lab Hyaluronic Acid -naamio on tarjouslöytö nellyltä. Tästä tykkäsin, sillä naamiossa on raikas tuoksu ja on todella kostea, hieman valui seerumia kaulaa pitkin alas, mutta ei runsaasti.

-Tula Skincare star bright nourishing & brightening cosmic hydrogel mask saapui Boxycharmin mukana. Näissä hydrogel naamioissa on yleensä paljon muoviroskaa, sillä geeli hajoaa helposti jos se joutuu johonkin pahaan paikkaan, joten niiden suojana yleensä on molemmin puolin suojamuovit. Tässä naamiossa oli tähtikuvioitu naamio, kuva Instassa. Nenäosio sopii pidemmällekin nenälle ja itse naamiossa on verkkokuvio :) Tykkäsin myös tuoksusta.

-A´pieu Peach -kasvonaamiot olivat ihan ok, mutta odotin herkullisempaa persikan tuoksua, jota en näistä havainnut oikeastaan ollenkaan, höh.

-berrisom water bomb jelly mask, nimensä mukaisesti tässä naamiossa seerumi on hyytelömäisessä muodossa. Eikä ole ärsytystä siitä, että seerumi valuisi kaula pitkin :D Tämä versio auttaisi ihohuokosiin, mutta yhdellä käyttökerralla en huomannut mitään erikoista.







-Yves Rocher at the heart of pine trees -nestesaippua x 2. Nämä YR:n nestesaippuat kuluu meidän kahden normaalikäytössä noin kolmessa viikossa, joten siitä syystä purkkeja on kaksi tyhjentynyt. Tässä kausituoksussa oli mielenkiintoinen tuoksu, havumetsä ja sitrus. En oikein vieläkään tiedä mitä mieltä tästä olin.

*Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual -nestesaippua. Olen tykästynyt tähän sarjaan, hentoinen kukkaistuoksu hivelee omia aistejani, ainakin vielä :D Tähän samaan sarjaan löytyy ainakin shampoo ja hoitoainekin, suihkugeelikin, suihkuvaahto ois kiva lisä!

-The Body Shop Ginger -nestesaippua. OI! Niin hyvä tuoksu ja tälläkin hetkellä käytössä samaisen sarjan käsisaippua. Tämän käytin keittiössä, nyt seuraava on vessassa. Kirpeän kolamainen tuoksu. Saattaa vielä jostain löytyä hyvällä tuurilla!





-Avon True NutraEffects dual action eye make up remover. Jos tätä laittoi liikaa, alkoi silmiä kirveltää. Vanulapulle sai lisätä varoen, sillä liian paljon jos kaatoi, vanu ikään kuin hylki tätä ainetta ja puolet tipahti lavuaariin :D En ostaisi uudelleen.

*Yves Rocher Anti-Pollution Oxygenating Scrub. Onneksi ostin, eipä tarvitse ostaa toiste. Todella paksu koostumus, isoja rakeita, joita oli vaikea saada tasaisesti hiuspohjaan, vaikka hiukset olivat märät. Minikoko normaalihinnaltaan 2,5 €. Riitti kolmeen kertaan, kun aukaisi pullon ja kaapi loputkin jemmaan.

*Yves Rocher tiivistetty shampoo, 100 ml/ 9,90 €. Riittää noin 30 käyttökertaan, geelimäinen koostumus. Pesi omat hiukseni puhtaiksi, melkein narskuviksi, mutta ei ihan. Miulta löytyy tästä se normaalikin versio, jonka ostin, kun tykästyin tähän.

-Dermosil Body & Mind -suihkuvoide. Tässä on myös tuoksussa greippiä, jonka itse tunnistan selkeimmin. Voidemainen koostumus ja tykkään kirpeän raikkaasta tuoksusta. Tästä löytyy toinenkin purkki jemmoista :)

-Pepsodentin vihreää hammastahnaa, parasta! Näitä tuli ostettua kesällä Keskiseltä edullisesti.

*Rituals... The Ritual of Happy Buddha vaahtoava suihkugeeli. Miun minikokoinen pullo on vuoden 2019 tammikuun Helsingin reissulta, kun ostin sen *edullisimman lahjasetin, täysikokoinen pullo kustantaa 9,50 €. Tuoksussa on appelsiinia ja setripuuta ja tämä rituaali on ehkä se oma suosikkini, Sakura on myös ihan ok, mutta se ei kaikissa tuotteissa ole kiva. Nykyään Ritualsia löytyy myös Kicksin myymälöistä pieni valikoima. Koostumus ei enää ole oma suosikkini, tykkään enemmän siitä, että suihkuvaahdot tulevat suoraan vaahtona ulos.

*The Body Shop Pink Grapefruit -suihkugeeli. Pienet pullot ovat usein ns. telinetarjouksessa osta 3, maksa 2, suurempi pullo kustantaa 8,90 €. Raikas greippinen tuoksu, mangon käytämisen jälkeen oikein mukava tuulahdus. Toinen sellainen tuote, jota voisi perussarjasta (mangon ohella) ostaa.

*Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose -suihkugeeli, sopii myös kylpyyn. Vähän hinnakkaampaa vartalonpesua 24,50 €/300 ml. Tuoksunuotteja katsoessani syy selvisi, miksi tämä tuoksui niin paljon edellä mainitun TBS verigreippi suihkarin kanssa :D Ensituoksussa nimittäin komeilee greippi, toinen tuoksu jonka haistoin selkästi oli raparperi. Tätä voisin ostaa uudelleen!




-Cién Tropical Summer -käsikuorinta. Lidliin tulee aina kausituotteita ja tämä käsikuorinta oli kesällä myynnissä. Voidemainen koostumus, seassa isompia rakeita suht runsaasti. Oikein kiva kuorinta, tuoksu on aika makea.

-Oriflame Essentials Face Cleanser papaya. Voidemainen kasvoputsari makealla papayan tuoksulla, pieni miinus kierrekorkista, jota on ärsyttävä rullailla märillä käsillä kiinni ja auki :D Tästä sarjasta löytyy vielä pari tuotetta, myös toinen putsari.

-Beauty Skin Care Face Scrub ei ihastuttanut, käytin loppuun vartalokuorintana.

-Innisfree Apple Scrub, tuoksui muoviselle omenalle. Yllättävän riittoisa voide näin pieneksi pakkaukseksi, en ostaisi täysikokoista.

-Avon Care Banana kasvonaamio. Geelimäinen, poispestävä. Omaan tuoksuhermoon näissä banaanintuoksu ei ole niin selkeä, että se alkaisi ällöttämään, jos vertaa Tony Molyn banaanikäsivoiteeseen, jota en parin käyttökerran jälkeen enää sietänyt. Poispestävät naamiot jakavat varmasti mielipiteitä, mutta ei tämäkään mitään ihmeitä tehnyt :D

-Dermosil silmänympärysgeelivoide, oli neutraalin mukava käyttää. Jos ei vaadi ihmeitä, vain kosteutusta, ajaa asiansa.

-Dermosil huulibalsami, about vuoden 2017 joulukalenterista. Tästä meni päiväys 10/19 ja tuossa joulukuussa huomasin tehojen hiipuvan, jäljelle jäi ehkä 3 mm tuotetta, mutta päätin luopua tästä.

-Zoella Beauty Winter Wonder Hand. Tässä on tuoksu niin outo, että ei tullut suosikkiani :D Käytin 95 % käsille, loput vartalovoiteena.

-Oriflame Aloe -käsivoide. Kevyt koostumus, imeytyi nopeasti. Tätä tuli käytettyä koneen ääressä ja loppui yllättävän nopeasti, tosin tykkäsin tästä aika paljonkin.

-Oriflame Essentials Multi-purpose cream. Tälle sarjalle on alkanut tulemaan tiuhaan uusia tuoksuja, tämä on tähän mennessä ollut perinteisin, mutta jotain tuoksuahan tässä silti on. Tuoksu on hieman niveamainen, mutta mielestäni parempi. Käytin vartalovoiteena, ostaisin uudelleen!

-Avon Naturals Aloe & Cotton -kasvosuihke. Näitäkin olen saanut jo useamman loppumaan, ostan kyllä uudelleen, kun on tarvetta.






-Garnier SkinActive puhdistusliinat. Säilyy yllättävän kosteina, kunhan muistaa katsoa, että läppä ei aukea tai kääntää paketin ylösalaisin. Loput viisi liinaa oli jo hieman kuivahkoja, käyttöaika onkin 3 kk, mikä on ihan sopiva näille.

-H&M:n puhdistusliinat makean persikan tuoksuisena. Näissä on herkullinen tuoksu, kuivuvat myös aika nopsaan, jos unohtuu. Poistaa helpot swatchit, luomivärit jne.

-Lumenen ja essencen kulmatuotteet. Lumene on iäisyysvanha, niitä aikoja kun tilasin Liv/Betteboxia ja essencen puuterista en tykännyt.

-Bella vanulappuja, kaksipuoleisia. Toinen taisi olla sileä ja toinen aaltoileva puoli. Hieman tavallisia vanuja kovempia. Ei kyllä mitään muistikuvaa mistä olen ostanut.

-Holika Holika Watermelon yönaamio. Tästä ei kyllä ole mitään muistikuvia, mutta käytetty on!

-Ikean pussit edustavat Bomb Cosmeticsin -tuotteita, sillä osa oli ilman kääreitä ja näin ehkäisin tuoksujen tulvimista.

  - elf on a shelf bath mallow, on kuin kylpypommi, mutta hitaampi ja kosteuttavampi.
  - merry & bright kylpypommi.
  - it´s christmas bath blaster.
  - bath bauble bath bomb.
  - joy to world bath bomb.
  - shower mixer, laitetaan suihkun lattialle ja siihen osuva vesi vapauttaa tuoksua kylpyhuoneeseen.







Siinä on taas jos jonkinlaista purkkia käytelty tyhjäksi :D

















4 kommenttia:

  1. Sama projekti täälläkin meneillään ja yritän tyhjentää purkkeja oikein urakalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tympeintä on se, kun voi mennä viikkokin, ennen kuin mitään loppuu. Etenkin jos on aiemmin joutunut useamman tuotteen korkkaamaan samaan aikaan, niin tuntuu että ne ei lopu ikinä :D

      Poista
  2. Olipas paljon loppuneita :) Muutamia tuttuja bongasin, mutta paljon oli myös tuntemattomia tuotteita :D

    Tuo Shower Mixer kuulosti jännältä. En ole tuollaisista suihkutuoksuista kuullutkaan! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä aika mielenkiintoinen. Tosin, kun muissa tuotteissa on tuoksua, niin ei tuo sitten suihkussa oikein tuoksunut niiden läpi :D

      Hauska idea kyllä, jos ei omista ammetta, niin melkein sama asia, paitsi iholle ei tule tuotetta ollenkaan.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)