12.1.2020

Superchic Lacquer - Bittersweet Oil Spill

Superchic Lacquer merkkiä saa Hypnotic Polishilta, mistä tämän omanikin ostin.

Bittersweet Oil Spill on julkaistu Land of Sweets -kokoelmassa 2018 ja tämä on tuoksulakka. Tuoksuu fudge kaupalta eli hyvin makealta. Jos olet aiemmin tuoksulakkoja käyttänyt ja pettynyt siihen, kun tuoksua ei meinaa edes tunnistaa tai haistaa, niin tässä ainakin on tuoksut kohdillaan :D

En suosittele, jos kammoat makeaa tuoksua ja se alkaa ällöttää. Sillä, kuten mainitsin, niin tämä tuoksuu oikeasti. Noin kaksi päivää tuoksuu selkeästi ilman, että sormia tuo nenän lähelle, kolmantena päivänä vaatii jo vähän lähempää nuuskuttelua, mutta silti tuoksuu.




Bittersweet Oil Spill, kynsillä kolme kerrosta.

Ruskea lakkapohja, joka näyttää mustien holograafisten lastujen, sekä mikroglitterien vuoksi mustalta. Lisäksi kupari-oranssin sävyistä shimmeriä.

Ilmeisesti nuo mustat flakielastut antavat hieman eloisuutta, sillä valosta riippuen ne hohtavat sinisinä/vihreinä.


luonnonvalo

Vaatii ehdottomasti kolme kerrosta tai erittäin pitkille kynsille neljäkin, jos haluaa tasaisen lopputuloksen. Pulloa kannattaa ravistaa hyvin ennen käyttöä, että lakkaa tulisi mahdollisimman tasaisesti.

Lastuja voi jäädä hieman koholle, joten niitä kannattaa painella. Miun kynsillä on kaksi kerrosta päällyslakkaa ja silti tunnen hieman röpelöisyyttä.



keinovalo

keinovalo

Käytin näiden lakkausten alla ensimmäistä kertaa essencen peel off -aluslakkaa ja kesti hyvin 2,5 päivää, kolmantena lohkesi yhdestä sormesta lakkausta, joten poistin lakkaukset. Hieman kynsille öljyä ja sitten kynsinauhantyöntimellä sujahdin lakauksen alle ja sain kuin sainkin irroitettua lakkaukset laattoina pois! Tämä onkin ensimmäinen peel off, joka miulla toimii niin kuin pitää, JEE!








2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)