16.3.2020

Catrice - Heaps of Passion

Tämänkertainen lakka oli mukana Catricen Limited Edition Merry Go Round -joulupakkauksessa, jossa oli kuusi erilaista minikokoista lakkaa. Todella hyvällä tuurilla voi jostain vielä löytyä, mutta meidän Cittarilla oli vain hajoitettu pakkaus, kun viimeksi kävin.

Lakkojen pullokoko on 5 ml eli saman verran kuin esimerkiksi Mavalan lakoissa. Näissä on myös kultainen huijauskorkki, joka lähtee erittäin helposti irti, jotkut heiluvat jo itsestään.

Heaps of Passion, kynsillä kaksi kerrosta. Peitti todella hyvin!

Pohjaväri ei ole ihan musta, vaan siinä on mukana hieman sinertävää. Lisäksi hopeisia glittereitä. Pohjavärin sinertävyys tulee esiin, kun lakka seisoo jonkin aikaa ja nestettä nousee hieman pinnalle.

Lakka näyttää todella tekstuuriselta, mutta ei ihan niin tekstuurinen kuin voisi luulla, jos verrataan vaikka Zoyan Pixie Dust -tekstuurilakkoihin.

Lisäsin kaksi kerrosta päällyslakkaa, joista ensimmäinen kerros imeytyi hyvin itse lakkaan, toinen kerros jäi sentään pinnalle. Jos olet tarkka, niin luultavasti vaatii kolmannen kerroksen tai jonkun paksumman päällyslakan.
2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)