14.3.2020

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 48

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Teksti kirjoitettu 3.3 jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.

Aiempi teksti oli kirjoitettu 7.2, eli nämä loppuneet ovat hieman vajaa kuukauden ajalta.




Sheet maskeja on niin paljon, että kerron pikaisesti.

Tässä huonot, syynä istuvuus ja liian paksu kangas: Tony Moly x 3 ja The Body Shop.

Muut kasvonaamiot oli hyviä, sillä kangas oli sopivan ohut ja näin ollen muokkautui hyvin kasvoille, eikä lähtenyt nousemaan ylöspäin. Kockostarin Slice Mask Sheetit painii tietenkin eri sarjassa, kun ovat viipaleita, mutta hyviä nekin! Camellia kasvonaamion istuvuuden näet instasta.

Maybenan kasvonaamiopakkaus oli oikein kiva, sillä se sisältää 30 naamioita, eikä tässä ole kuin yksi pakkaus, joten roskan määrä on pienempi. Hinnaltaan noin 25 - 30 €, eli yhdelle naamiolle jää hinnaksi vajaa euro tai tasan euro, jos hinta on 30 €. Säilyvyys avattuna 6 kk, joten ei paha sekään. Itse käytin koko pakkauksen noin parissa kuukaudessa.





- G9 Skin Hydrogel Eyepatchit olikin jo täällä selitettynä, ei niistä sen enempää.

- Ziaja Acai Berry Satin Body Mousse. Imeytyi nopeasti ja jätti iholle jännän pinnan, ehkäpä juuri tuollaisen satiinisen. Tykkäsin!

- essence all about matt fixing compact powder, waterproof. Perinteinen, valkoinen puuteri. Anoa miinus oli, jos satuit joutumaan sateeseen ja kasvoille tuli pisaroita, niin sai aina täplikkäät kasvot, kun puuteri karkasi pisaroiden alta ja omien kasvojen sävy näkyi niistä kohtaa, mihin pisarat olivat osuneet. Tämä sama efekti tuli toisinaan myös esille meikinkiinnityssuihkeiden kanssa. Siitä hienoinen miinus. Pakkauksen kansi irtosi parin avaamisen jälkeen, kun muovi oli hapristunut.

- essence meikkisiveltimien puhdistusaine. Tämä oli yllättävän tehokas ja sain parista siveltimestä tällä värjäymät pois. Saatavuus on vaan aika kehno, sillä on poistunut valikoimista viime kesänä :S

- Sally Hansen kynsilakanpoistoaine. Siirsin tämän itse asiassa toiseen, näppärämpään pulloon. Olen tykännyt, ei kuivata kynsiä.

- Oriflame Optimals System8 Extreme Fresh Icy Peppermint. En tiedä mistä tuo "extreme fresh" -tuntemus oikein on, sillä tämä hammastahna ei jätä suuhun raikasta makua ollenkaan. Näissä on fluoria 1450 ppm (on itseasiassa enemmän, kuin tällä hetkellä käytössä olevassa tahnassa). Jos maku olisi raikas, niin ostaisin tätä uudelleen.

- Jeffree Star Cosmetics Pancakes & Syrup -huulikuorinta. Tykkään enemmän raikkaista tuoksuista, tämä ei sitä ollut, en ostaisi uudelleen.

- Clinique 72 Moisture Surge päivä/yövoide. Jättää iholle liukkaan tunteen, oli kiva kokeilla, mutta en ostaisi. Tämä tullut näytteenä Kicksin tilauksen yhteydessä. Käytin päivävoiteena.

- Etude House Moistfull Collagen Cream. Käytin päivävoiteena, tykkään tämän tuoksusta! Myyntipuhe on ainakin kohdillaan, sillä lupaa jopa 100 tuntia kestävää kosteutusta. Sisältää kollageenia (kalasta) ja niin edelleen. En tiedä onko tätä uusittu, mutta omaan nenään tuoksu on tismalleen samanlainen kuin esimerkiksi appelsiinin kuorimisen jälkeen käsiin jäävä tuoksu. Ostaisin täysikokoisenkin.

- Depend Base Coat. Oikein pätevä, kesti aika hyvin melkein loppuun asti. Pohjalla ehkä 2 milliä lakkaa, kun alkoi jo rihmaantumaan.

- Avon Care Silicone Glove ja Banana -käsivoiteet. Tykkäsin molemmista ja ostaisin ehdottomasti uudelleen. Banaani ei ole liian ällöttävä tuoksultaan ja silicone glove jättää ihon pinnan, joka tuntuu lähinnä silloin, kun peset kädet. Kestää ainakin pari pesukertaa, kunnes "suoja" lähtee pois.

- Dermosil Ihonhoitovoide, vitamin e. Tässä on kiehtova tuoksu, joka sopii hyvin esim. matkoille, etenkin ne suihkugeelit :D Käytin siis vartalovoiteena ja oikein pätevä, mutta en nyt ihan heti ryntäisi ostamaan uutta.

- Oriflame Love Nature Almond -vartalovoide. En tykkää mantelista ja silti ostin tämän. No, onpahan käytetty, onneksi oli minikokoinen. En ostaisi suuremmassa koossa.

- Scmidt´s Cedarwood + Juniper -deodorantti. Oli miulla käytössä kolmisen vuotta. Itselläni on  kehossa matala lämpötila aina, joten tämän käyttö vaati itselleni kuuman suihkun/saunan, ennen kuin pystyin käyttämään, sillä deo ei alkanu sulamaan muuten. Tämä tuoksuu vahvasti puulle, josta kyllä tykkäsin ja voisin ostaa uudelleen. Lisäsin aina iltaisin, satunnaisesti ja toimi hyvin.






- Fancy Handy AntiDamage hiusnaamio, 100 ml. Käytin tästä noin kuusi-seitsemän kertaa, hieman mantelinen/pähkinäinen tuoksu. Selvitti hyvin, eikä jäänyt takkuun. Ostaisin uudelleen.

- The Body Shop Himalayan Charcoal -kasvonaamio. Olen käyttänyt näitä kaksi purkkia, joten pidän pienen tauon :D Alussa tuntuu pientä nipistelyä, iho jää kuitenkin tämän jäljiltä todella sileäksi. Tuoksu on hyvin maanläheinen, nykyään muuten löytyy myös pienemmät purkit, jos haluaa testailla ensin.

- Oriflame Essentials kasvokuorinta. Kookoksentuoksuinen, aika rouhea kuorinta. Ihan kiva on ollut käyttää, mutta en ostaisi uudelleen.

- I Heart Revolution Unicorn Fizz Lime -kylpypommit. Valkoisia ja vihreitä, pikkuisia kylpypommia. Ei kovin kummoisia, mutta ovat tiiviisti pakattuja, niin sihisevät pitkään. Vihreä värjäsi veden, valkoinen ei. Näitä oli pakkauksessa useampi, 15 ehkä? Toinen pakkaus vielä on jemmoissa.

- Cien -misellivesi. Kiva oli käyttää, ei kovinkaan erikoinen. Tästä saa näppärän pullon jollekin toiselle tuotteelle, jos olisi tarvetta.

- Nivea MicellAIR -puhdistusliinat. Käytin swatchien poistoon, sekä kasvojen pikaputsaukseen. Niveamainen tuoksu.

- Rituals... The Ritual of Sakura riisikuorinta. En itse ostaisi, mutta kiva käyttää kuitenkin joulukalenterista tulleena. Tämä sarja ei ole se suosikein, mutta menee juurikin kuorintana ja suihkugeelinä, vartalotuotteena esim. voiteena, tuoksu on omalla iholla kammottava.

- Rituals... The Ritual of Happy Buddha suihkugeeli. Ah, niin hyvä yhdistelmä. Suosikkini Ritualsilta.

- Rituals... Amsterdam -kokoelma, Tulip & Japanese Yuzu. Yllätyin, miten hyvä tuoksu tässä oli. Odotin jotain kukkaista, joka hyökkää päälle, mutta olikin sopivan lempeä. Voisin ostaa uudelleen.

- Glamglow Gentlebubble, tuoksuton puhdistusgeeli. Todella riitoisa, käytin tätä aamuputsarina. Ihan ok putsari, ei mitään erikoista.

- Dermosil Nature suihkugeeli. Todella nestemäinen koostumus, tuoksusta tulee mieleen mökki/retkeily. Sopisi niihin maisemiin kuin nenä päähän. En ostaisi.

- Yves Rocher Mango & Coriander -suihkugeeli. Tuoksuu selkeästi mangolle, mutta korianteri antaa jonkin erikoisen vivahteen. Olisipa pelkkä mango suihkugeeli, ostaisin heti!

- Nivean mustapäälappuja, nämä on vanhalla kuosilla. Ostin jo uusia jemmaan :)





Näytekokoja, nostan muutaman esille:

- Avon Distillery sarjan yövoide. Tuoksuton, imeytyi nopeasti. Ei ole koostumukseltaan selkeästi voidemaista, vaan kirkasta geeliä. Miulla on tästä täysikokoinen, niin päivä- kuin yövoiteenakin. Ehkäpä korkkaan ne sitten, kun saan käytössä olevia + näytteitä pois.

- essencen kylpypommi oli todella hyvän tuoksuinen, harmi kun tarina ei kerro, mille tämä tuoksui.

- IT Cosmetics meikkivoidenäyte, sävyssä light. Todella tumma ja oranssi omalle iholleni, veti myös ihoni todella kuivaksi, vaikka laitoin heti kosteusvoiteiden yms. jälkeen.




















2 kommenttia:

  1. Valtava määrä loppuneita wow!

    Mun on tehnyt mieli ostaa tuo Maybenan kasvonaamiopakkaus mutta olen miettinyt kuivuuko ne naamiot nopeasti avaamisen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, mie käytin parissa kuukaudessa ja nestettä oli pohjalla aika paljon. Toki ne päällimmäiset oli hieman kuivempia, mutta pakkauksen pinseteillä uitin niitä siellä nesteessä :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)