17.5.2020

ILNP - Misbehaving & Birefringence

Muutama ILNP:n lakka löytyi miun testaamattomien lakkojen pussista, joten tässäpä ne nyt kuvien kera!



Misbehaving


Misbehaving, jonka sävykuvauksen lunttasin ILNP:n omilta sivuilta. Sen mukaan tämä olisi eloisa neon pinkki holo, en kyllä itse ihan tätä neoniksi luokitteleisi, mutta miultahan sitä ei ole kysytty. Koostumus on jelly ja kynsillä onkin sen vuoksi neljä kerrosta.

Sivuilla tälle onkin laitettu, että peittävyyden saa 2-4 kerroksella, riippuen omien kynsien pituudesta ja siitä, haluaako kynsien kuultavan läpi. Ohuuden huomaa siinä, kun laittaa pikakuivattavaa päällyslakkaa, niin se syö nuo lakkauksien kärjetkin.

Vaikka kuvat onkin otettu luonnonvalossa, niin silti livenä sävy ei ole noin neon, kuin sivujen omissa kuvissa (en tosin tiedä, kuinka niitä on muokattu).

Misbehaving


Birefringence, josta miulla on perusversio. ILNP tekee usein chrome lakkoja ainakin kahtena versiona, joista toinen on se normaali ja toinen holo, joka on merkitty nimen perään laitetulla isolla H -kirjaimella.

Tämä lakka vaihtaa väriä sinisestä violettiin ja välillä voi nähdä myös vihreää, punaista, oranssia.. Riippuen täysin katselukulmasta ja valaistuksesta.

Peitti ihan hyvin kolmella kerroksella, mutta laitoin neljä. Tämä on myös hieman ohutta koostumukseltaan, joten kärjet kannattaa lakata useampaan kertaan.


Birefringence

Birefringence

Birefringence










2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)