13.5.2020

🎭 Hittejä ja huteja, vol 2.🎭

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.




Välillä sattuu tuotteita, jotka kolahtaa ja toiset taas ei. Tässä olisi taas miun omakohtaiset kokemukset muutamista tuotteista, joiden päälle ymmärsin ja toisia en vaan tajunnut.


Aiempi teksti silloisista hiteistä ja hudeista löytyy täältä.





Briogeo Farewell Frizz -lämpösuojavoiteen ostin FB-kirppikseltä, tämä on siis minikoko. Täysikokoinen on 118 ml ja hinta 21,90 €. Briogeoa myy nobebeauty (ei mainoslinkki). Samaiselta myyjältä ostin minikokoisen suoristusraudan, joka sopii omiin tarpeisiin hyvin.

Huomasin, että tykkään enemmän voidemaisesta koostumuksesta, kuin suihkeista. Voidemaista on helpompi hallita ja jotenkin se luo sen tunteen, kun saa itse laittaa, niin se auttaa myös enemmän :D Suihkemaisissa on itselläni se ongelma, että sitä vaan suihkutetaan, eikä saa käsituntumaa.

Tässä riittää lämpösuoja jopa 450 fahrenheitiin asti eli noin 232 celsiusasteeseen. Myöskin tuoksua löytyy, joka jää hiuksiin. Ostan jossain vaiheessa joko tätä uudelleen täysikokoisena tai kokeilen yhtä, hieman edullisempaa voidemaista lämpösuojaa ensin.





Masque Bar Luminizing Charcoal peel off -naamiot, pakkauksessa 3kpl.

Meillä oli toukokuun lopussa taas pienen porukan kanssa vaihtarit, jonka teemana oli kaikkea kivaa. Aiemmin tehtiin herkkuvaihtarit, mutta nyt sai olla mitä vain. Miun paketista tupsahti tämä paketti ja taisinkin samana päivänä jo testata, nyt jäljellä enää yksi :D

Tykkäsin todella paljon! Olen levittänyt sormin, sekä silikonisiveltimen avulla ja molemmilla tuli hyvä lopputulos. Naamio kuivuu nopeasti, vaikka sitä laittaisi paksusti. Ohjeissa on max. vaikutusaika 30 min., mutta mie saan repiä naamion irti jo noin vartin aikana.

Suurin yllätys oli tuo kuivumisaika, nimittäin toisinaan siveltimellä joihinkin kohtiin tulee paljon tuotetta ja se ei kuivu ikinä, mutta tässä se ei haitannut. Ihan täysin mustaa naamiota en itse saanut kummallakaan käyttökerralla aikaiseksi. Ihon pinnalta lähtee hieman haituvia, sekä epäpuhtauksia. Jäljelle jää sileä iho, miulla ei ole kovinkaan herkkä kasvojen alue, joten tämä ei jättänyt punoitusta.



Jos tuote kuulostaa sinulle sopivalta, pääset ostamaan tämän naamiopakkauksen Kicksistä *tästä linkistä. Hinta 12,90 €.





Ne hudit..



J. Mäki professional -hoitoaine (tuote saatu). Volyymia antava hoitoaine, joka sisältää uv-filtterin ja se suojaa värin haalistumista. Tämä tuote oli helmikuun Goodieboxissa ja korkkasin sen käyttöön, kun aiempi hoitoaine loppui.

Valitettavasti tämä tuote ei sovellu itselleni. Laskin eräs kerta, kuinka monta pumppausta laitoin. Määräksi tuli 12 kertaa ja mitä tapahtui hiuksille? Ei mitään, hiukset olivat takussa ja ihan sama olisinko laittanut hoitoainetta vai en, kun mitään ei tapahtunut kuitenkaan :D Tämä vie aika paljon intoa käyttää kyseistä tuotetta, mutta koska pumppauksia pitää olla hurja määrä, niin loppuu kyllä nopeasti.








Budgie The Sugar Scrub aiheutti myös pettymyksen koostumuksensa vuoksi. Olen käyttänyt kaksi tuubia sitä hopeassa olevaa kuorintaa, joka on tehty päänahalle. Tämä tuote sopii sen lisäksi myös vartalonkuorintaan ja siihen tämä koostumus sopiikin parhaiten.

Hopeisen tuubin sisältö oli juoksevaa, joten se oli helppo levittää päänahkaan, mutta tästä saa puristaa voimalla ja aine tulee yhtenä pötkönä ulos. Levittäminen ei ole helppoa edes kosteisiin hiuksiin, kun tuote on jo niin paksua, että sitä ei saa käsissä kunnolla hajoitettua. Ei tule itselläni siihen tarkoitukseen kuin ajattelin, vaan käytän kokonaan vartalokuorintana.



Jos haluat tästä huolimatta kokeilla, niin pääset ostamaan tuotteen Kicksin verkkosivulta, *tästä linkistä. Hinta 14,90 €.






Avon True Glimmerstick Gold Indulgence, sävyssä True Gold.

Samaan sarjaan tuli neljä erilaista kullanhohtoista sävyä, joista tämä on se ns. virallinen kulta tai niin ainakin kuvastossa, mutta livenä tämä oli todella iso pettymys! Ostin samasta sarjasta aiemmin toisen sävyn, Bronzed Gold, joka on sävyltään pronssinen ja näkyy silmissä todella hyvin ihan sellaisenaan.

Tästä jää kädellekin swatchattuna todella himmeä jälki, jota tuskin meinaa erottaa. Sellaisenaan ei näy ollenkaan ja hieman tummankin silmämeikin päällä ei tietäisi onko käyttänyt jotain vai ei, jos itse ei sitä tietäisi. En oikein osaa käyttää tätä mihinkään, kun ei se näy kuitenkaan.












4 kommenttia:

  1. Masque Barilta löytyy tosi ihania tuotteita! Noita sun mainitsemia en oo testannut, mutta muuten oon tykännyt heidän naamioista tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla o ollut myös niitä tuubissa olevia peel off- naamioita, viimeksi loppui se ns. hopea. Se oli ihan ok, mutta kuivui hitaammin verrattuna tähän.

      Poista
  2. Onpa harmi, että tuo Budgien kuorinta ei toiminut kunnolla :/ Mulla on kans sitä hopeassa tuubissa olevaa ja se on onneksi tosi hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harmitti kyllä todella paljon! Vähän painui suupielet alaspäin, kun puristelin tuubia ja tuli kiinteänä tahnana ulos :( Se hopea on paljon parempi, kun on nestemäinen koostumukseltaan, niin levittyykin hyvin.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)