6.4.2021

Boxycharm maaliskuu 2021 | Lucky ☘

Maaliskuun Boxycharm saapui viime viikolla, kerkesipä tulla vielä maaliskuun puolella!

Teemana oli tällä kertaa Lucky.


Sisältö: 

- Lime Crime | Venus 3 Eyeshadow palette (ovh 38 €).
- Glow Recipe | Banana Soufflé Moisture Cream (ovh 39 $).
- Maven Beauty | Maven Rose Water setting spray (ovh 22 $).
- KAB Cosmetics | Hydrating Lip Oil (ovh 20 $).
- The Beauty Crop | Avocado Hydrating Eye Mask (18 $).Yhteensä: 137 $.

Boksista tupsahti, mikäpä muukaan kuin Lime Crime Venus 3 -luomiväripaletti. Tässä paletissa on lilaa, ruusukultaa, mauvea sekä maanläheisiä ruskeita sävyjä. Koostumus on lupaa olla todella pehmeä ja pigmenttinen, joka ei haalistu pois tai karise.

Maven Beauty on itselleni täysin uusi merkki. Hyvin värikkäässä pakkauksessa tuli meikinkiinnityssuihke, joka lupaa jopa 16 tunnin kestoa ja ehkäisee meikin suttaamista. Pakkaus on kevyttä muovia, joka on itselleni lasia mieluisempaa :D Nimensä mukaisesti tuoksuu ruusuille.Myöskin itselleni tuntematon merkki oli The Beauty Crop, jolta sain kolme kappaletta silmänalusnaamioita. Naamiot sisältävät avokadoa ja vihreää teetä, näistä olenkin jo kaksi käyttänyt pois. Ei ole tehnyt mitään ihmeitä, ihan perinteisiä silmänalusnaamioita.

Maaliskuun boksiin oma valintani oli Glow Recipe Banana Soufflé Moisture Cream, joka sopii niin päivä- kuin yövoiteeksikin, mikä on aina plussaa! Antaa kosteutta, ei tuki ihohuokosia. Sisältää mm. banaania, chian siemeniä ja magnesiumia. Jää ehdottomasti käyttöön, kunhan käyttelen avattuja ensin :DKAB Cosmeticsilta olen saanut aiemminkin huulituotteita, tällä kertaa merkiltä saapui jättimäinen huuliöljy! Tässä pakkauksessa ei näy millejä, mutta varmasti ainakin 10 ml pakkaus :D

Saatavilla kuudessa eri sävyssä, omani oli Rum Punch. Tuoksuna näissä kaikissa on kookos, vaikka värit ovatkin erilaiset.
Maaliskuun Boxycharmista eteenpäin lähtevät Lime Crime, sekä KAB Cosmetics. Muut jätän ainakin toistaiseksi itselleni :)

2 kommenttia:

  1. Mulle on tulossa myös toi samainen Glow Recipen voide, se oli ihan varma valinta boksiin :D Muuten en tiedä mitä olisin mieltä tästä sun boksista. Ihan kivoja tuotteita, mutta jotenkin jäi vähän valju vaikutelma. No katsotaan mitä omasta boksista paljastuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo Glow Recipe oli kyllä ehdoton niistä muista vaihtoehdoista :D Ihan ok, sisältö, semmoinen perus.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)